Kv sorunu

Karadeniz6116

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
32
16
88
28
Merhaba kızlar gerçekten çok bunaldığım için yazıyorum okuyup yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim .
Eşimin annesi artık anne demek gelmiyor içimden daha önce ki konumda yazmıştım çocuğumuz olmuyor diye bunu duyduğu zaman sakın oğlumun üstüne gitme olmaz öyle şey (sanki biz uyduruyoruz) sende de olabilirdi gibi biseyler söyledi bende dedim ki anne bendede olabilirdi ben farkındayım ALLAHtan gelen bişey neden suçlayım ki dedim ama devam etti böyle sürekli sen benim oğlumun üstüne gitme demeye eşimle o kadar iyi anlaşıyoruz ki eşimde ailesinden yana çok sıkıntılı bir insan annesini sevmez mi diye düşünürdüm ama tanıyınca hak verdim benim öyle kv kp arkamdan konuşurlar kuyumu kazarlar gibi düşüncelerim hiç olmadı kendi annem babam nasılsa onlarda öyledir diye düşündüm hep ama artık kaldıramıyorum . Gerçekten çok yoruldum kendi yetmezmiş gibi kızı da aynı geçenlerde de herkese biz olmasak düğün yapamazlardı demiş halbuki kendi düğünümüzü biz yaptık hiçbirşeye para harcamadılar olur olmadık yerlerde saçma sapan konuşup duruyormuş . Onlarda kaldığımız bir gün kahvalti yapacaktık eşim ekmek almaya gitti yanına fazla para almamış simit ekmek felan almış annesi bu kadar mı aldın dedi eşim de anne yanıma çok para almamıştım istediğin bişey mi vardı dedi annesi de sen hep kendini acındırıyosun diye söylenmeye başladı şok olduk eşimle beraber gitmek istemiyorum artık onların olduğu yerlere ama onlarda eşimin ailesi üzülür diye bişey de demek istemiyorum ben napabilirim biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

Hiçbir şey yapma. Git, gel, mesafeni koru takma. Sana bir laf söyleyince de kibarca karşılığını ver. Sen kötü olma.

Cevaplarini vermezsen hicbir zaman susmazlar. Icindekini oldugu gibi soyleyeceksin suratlarina. Bunu dene mutaka. Zaten agzinla kus tutsan da yaranamayacaksin. En iyisi mi ver agizlarinin payini otursunlar dotlerinin ustune.

Cevaplarini vermezsen hicbir zaman susmazlar. Icindekini oldugu gibi soyleyeceksin suratlarina. Bunu dene mutaka. Zaten agzinla kus tutsan da yaranamayacaksin. En iyisi mi ver agizlarinin payini otursunlar dotlerinin ustune.
Sürekli cevaplarını veririm zaten saygısızlık yapmamaya çalışarak ama onlara söylediklerimi başkalarına söylesem yüzlerini yerden kaldıramazlardı heralde

Çocuğunuzun olmadığından, eşinizin kusuruna kadar anlatırsanız bunları duyunca şikayet etmeye hakkınız olmaz. Mesafe, mesafe, mesafe..

Mesafe her şeyi cozer

Sürekli cevaplarını veririm zaten saygısızlık yapmamaya çalışarak ama onlara söylediklerimi başkalarına söylesem yüzlerini yerden kaldıramazlardı heralde
Saygisizlik yapmamaya calisarak verdiginiz cevaplardan sonra onlar daha cok ustunuze gelirler zaten. Saygiyi maygiyi bir tarafa birakacaksin. "Bir daha bana cocuk meselesi yuzunden soylenirseniz, oglunuzun ustune oyle bir giderim ki, bir daha omru billah cocugu olmaz. Kesin artik sesinizi" diyeceksin. Gorumce kisisini de bir toplumda bozacaksin. Neden orda burda bizim paramizla evlendiler diyorsun diye hesabini soracaksin. Ama dedigim gibi bir toplumda yapacaksin ki bunu bir daha arkandan konusacak cesareti bulamasin.

Çocuğunuzun olmadığından, eşinizin kusuruna kadar anlatırsanız bunları duyunca şikayet etmeye hakkınız olmaz. Mesafe, mesafe, mesafe..

Mesafe her şeyi cozer
Çocuğumuz olmadığı icin sürekli beni suçladıkları icin anlatmak zorunda kaldim zaten yoksa herşeyimi kv anlatan biri değilim

Mesafe her şeyi cozer
Turk aile yapisinda bu bilginin sakalanabilecegini dusunmuyorum ben. Kvler didiklerler bu tur konulari. Soylemesen bu defa kisir yaftasini yapistirirlar geline. En iyisi soylemektir yine. Seslerini kesip otursunlar iste.

Bunu denicem en yakın zamanda bakalım o zaman da konuşabilecekler mi

Turk aile yapisinda bu bilginin sakalanabilecegini dusunmuyorum ben. Kvler didiklerler bu tur konulari. Soylemesen bu defa kisir yaftasini yapistirirlar geline. En iyisi soylemektir yine. Seslerini kesip otursunlar iste.
Aynen öyle yaptılar oğlunda sorun olduğunu öğrenince herkesden gizlemeye çalıştı ama bende olsa dünyadaki herkes duysun diye uğraşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…