Ne güzel konuşmuşsunuz umarım herşey böyle güzel devam eder insanlar söyledikleri şeylerin arkasında dururlar.Şuan yapacak birşey yok sadece gözlemle.Çaya geldiler. Ne zaman ki çaya geliyoruz deseler anlarım zaten bir şeyler konuşacaklarbu sefer susmadım. Aramızda geçen konuşma hararetli değildi, sakin konuştuk. Fakat acaba kendimi iyi ifade ettim mi, ufakta olsa ezdirdim mi diye düşünüyorum. Şöyle ki; görümcem bana sen bize karşı hala soğuk çekingensin aş bunları falan dedi. Bende yo öyle değilim dedim. Canın bir şeye sıkkınsa o zaman ne sen kendini üz ne karşındakini dedi. Banada ilk başta kv çok soğuk gelmişti dedim. Sonra kv başladı, o gün eşinle benim yüzümden aranda sorun olmuş neden dedi. (Sakince konuşuyorlar) bende her şeyi anlattım güzel bir dille evimin düzenine karışmasını istemediğimi, benim ne yapacağımı bileceğimi söyledim. Görümcem evet bir dahakine sen yaparsın haklısın dedi. Kocana her şeyi anlatma bak aramızda bir sorun olursa biz çözelim diyince, benim kendilerini hiçbir zaman eşime şikayet etmediğimi aksine kendilerinin arkamdan söylendiklerini ve söyledikleri lafları bir bir yüzlerine söyleyince görümcem evet haklısın ben o lafı boş bulundum dedim sonradan düşününce pişman oldum niye böyle dedim ki diye ama içimde kötü bir şey yoktu özür dilerim dedi. Sonra ben evinize geldiğimde yardım ediyorum ama yapmıyormuşum gibi söylenmesi bir tabak için arkamdan laflar edilmesine üzüldüm, benim evime gelen bir misafire hiçbir zaman yapmadı etmedi gözüyle bakmam dedim. Görümcem bende bakmam dedi. Sen bana bir adım gelsen ben sana on adım gelirim dedi. Birbirimize gidip gelelim falan dediler. Ben gidip gelmediğimi düşünmüyorum arada bir olur ama her gün olmaz herkesin bir düzeni var dedim. Tabi var dediler. Sonra kalkıyorlardı masadan, diğer küçük görümcem lafa karışmayan birden her şey karşılıklı dedi. O an kafam doluydu. Bir tek beni rahatsız eden onun yanında bunları konuşmak oldu. Yaşı benden küçük, öğrenci. Ne bileyim doğru mu bu ortam sizce. Ona cevap versemiydim. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Çaya geldiler. Ne zaman ki çaya geliyoruz deseler anlarım zaten bir şeyler konuşacaklarbu sefer susmadım. Aramızda geçen konuşma hararetli değildi, sakin konuştuk. Fakat acaba kendimi iyi ifade ettim mi, ufakta olsa ezdirdim mi diye düşünüyorum. Şöyle ki; görümcem bana sen bize karşı hala soğuk çekingensin aş bunları falan dedi. Bende yo öyle değilim dedim. Canın bir şeye sıkkınsa o zaman ne sen kendini üz ne karşındakini dedi. Banada ilk başta kv çok soğuk gelmişti dedim. Sonra kv başladı, o gün eşinle benim yüzümden aranda sorun olmuş neden dedi. (Sakince konuşuyorlar) bende her şeyi anlattım güzel bir dille evimin düzenine karışmasını istemediğimi, benim ne yapacağımı bileceğimi söyledim. Görümcem evet bir dahakine sen yaparsın haklısın dedi. Kocana her şeyi anlatma bak aramızda bir sorun olursa biz çözelim diyince, benim kendilerini hiçbir zaman eşime şikayet etmediğimi aksine kendilerinin arkamdan söylendiklerini ve söyledikleri lafları bir bir yüzlerine söyleyince görümcem evet haklısın ben o lafı boş bulundum dedim sonradan düşününce pişman oldum niye böyle dedim ki diye ama içimde kötü bir şey yoktu özür dilerim dedi. Sonra ben evinize geldiğimde yardım ediyorum ama yapmıyormuşum gibi söylenmesi bir tabak için arkamdan laflar edilmesine üzüldüm, benim evime gelen bir misafire hiçbir zaman yapmadı etmedi gözüyle bakmam dedim. Görümcem bende bakmam dedi. Sen bana bir adım gelsen ben sana on adım gelirim dedi. Birbirimize gidip gelelim falan dediler. Ben gidip gelmediğimi düşünmüyorum arada bir olur ama her gün olmaz herkesin bir düzeni var dedim. Tabi var dediler. Sonra kalkıyorlardı masadan, diğer küçük görümcem lafa karışmayan birden her şey karşılıklı dedi. O an kafam doluydu. Bir tek beni rahatsız eden onun yanında bunları konuşmak oldu. Yaşı benden küçük, öğrenci. Ne bileyim doğru mu bu ortam sizce. Ona cevap versemiydim. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
hiç iyimser yakın konuşma gibi değil sanki ya da bana öyle geldi, sanki nabız ölçmeye ufaktan ağız aramaya gelmişler gibiÇaya geldiler. Ne zaman ki çaya geliyoruz deseler anlarım zaten bir şeyler konuşacaklarbu sefer susmadım. Aramızda geçen konuşma hararetli değildi, sakin konuştuk. Fakat acaba kendimi iyi ifade ettim mi, ufakta olsa ezdirdim mi diye düşünüyorum. Şöyle ki; görümcem bana sen bize karşı hala soğuk çekingensin aş bunları falan dedi. Bende yo öyle değilim dedim. Canın bir şeye sıkkınsa o zaman ne sen kendini üz ne karşındakini dedi. Banada ilk başta kv çok soğuk gelmişti dedim. Sonra kv başladı, o gün eşinle benim yüzümden aranda sorun olmuş neden dedi. (Sakince konuşuyorlar) bende her şeyi anlattım güzel bir dille evimin düzenine karışmasını istemediğimi, benim ne yapacağımı bileceğimi söyledim. Görümcem evet bir dahakine sen yaparsın haklısın dedi. Kocana her şeyi anlatma bak aramızda bir sorun olursa biz çözelim diyince, benim kendilerini hiçbir zaman eşime şikayet etmediğimi aksine kendilerinin arkamdan söylendiklerini ve söyledikleri lafları bir bir yüzlerine söyleyince görümcem evet haklısın ben o lafı boş bulundum dedim sonradan düşününce pişman oldum niye böyle dedim ki diye ama içimde kötü bir şey yoktu özür dilerim dedi. Sonra ben evinize geldiğimde yardım ediyorum ama yapmıyormuşum gibi söylenmesi bir tabak için arkamdan laflar edilmesine üzüldüm, benim evime gelen bir misafire hiçbir zaman yapmadı etmedi gözüyle bakmam dedim. Görümcem bende bakmam dedi. Sen bana bir adım gelsen ben sana on adım gelirim dedi. Birbirimize gidip gelelim falan dediler. Ben gidip gelmediğimi düşünmüyorum arada bir olur ama her gün olmaz herkesin bir düzeni var dedim. Tabi var dediler. Sonra kalkıyorlardı masadan, diğer küçük görümcem lafa karışmayan birden her şey karşılıklı dedi. O an kafam doluydu. Bir tek beni rahatsız eden onun yanında bunları konuşmak oldu. Yaşı benden küçük, öğrenci. Ne bileyim doğru mu bu ortam sizce. Ona cevap versemiydim. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Çaya geldiler. Ne zaman ki çaya geliyoruz deseler anlarım zaten bir şeyler konuşacaklarbu sefer susmadım. Aramızda geçen konuşma hararetli değildi, sakin konuştuk. Fakat acaba kendimi iyi ifade ettim mi, ufakta olsa ezdirdim mi diye düşünüyorum. Şöyle ki; görümcem bana sen bize karşı hala soğuk çekingensin aş bunları falan dedi. Bende yo öyle değilim dedim. Canın bir şeye sıkkınsa o zaman ne sen kendini üz ne karşındakini dedi. Banada ilk başta kv çok soğuk gelmişti dedim. Sonra kv başladı, o gün eşinle benim yüzümden aranda sorun olmuş neden dedi. (Sakince konuşuyorlar) bende her şeyi anlattım güzel bir dille evimin düzenine karışmasını istemediğimi, benim ne yapacağımı bileceğimi söyledim. Görümcem evet bir dahakine sen yaparsın haklısın dedi. Kocana her şeyi anlatma bak aramızda bir sorun olursa biz çözelim diyince, benim kendilerini hiçbir zaman eşime şikayet etmediğimi aksine kendilerinin arkamdan söylendiklerini ve söyledikleri lafları bir bir yüzlerine söyleyince görümcem evet haklısın ben o lafı boş bulundum dedim sonradan düşününce pişman oldum niye böyle dedim ki diye ama içimde kötü bir şey yoktu özür dilerim dedi. Sonra ben evinize geldiğimde yardım ediyorum ama yapmıyormuşum gibi söylenmesi bir tabak için arkamdan laflar edilmesine üzüldüm, benim evime gelen bir misafire hiçbir zaman yapmadı etmedi gözüyle bakmam dedim. Görümcem bende bakmam dedi. Sen bana bir adım gelsen ben sana on adım gelirim dedi. Birbirimize gidip gelelim falan dediler. Ben gidip gelmediğimi düşünmüyorum arada bir olur ama her gün olmaz herkesin bir düzeni var dedim. Tabi var dediler. Sonra kalkıyorlardı masadan, diğer küçük görümcem lafa karışmayan birden her şey karşılıklı dedi. O an kafam doluydu. Bir tek beni rahatsız eden onun yanında bunları konuşmak oldu. Yaşı benden küçük, öğrenci. Ne bileyim doğru mu bu ortam sizce. Ona cevap versemiydim. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Herşeyi bastan pazarlıklı konulusulmus gibi geldi hayat akışına gore yaşanır yarin bisey hosuna gitmez insanin tavır alabilir boyle şeylerin konuşulması bana sacma geliyorÇaya geldiler. Ne zaman ki çaya geliyoruz deseler anlarım zaten bir şeyler konuşacaklarbu sefer susmadım. Aramızda geçen konuşma hararetli değildi, sakin konuştuk. Fakat acaba kendimi iyi ifade ettim mi, ufakta olsa ezdirdim mi diye düşünüyorum. Şöyle ki; görümcem bana sen bize karşı hala soğuk çekingensin aş bunları falan dedi. Bende yo öyle değilim dedim. Canın bir şeye sıkkınsa o zaman ne sen kendini üz ne karşındakini dedi. Banada ilk başta kv çok soğuk gelmişti dedim. Sonra kv başladı, o gün eşinle benim yüzümden aranda sorun olmuş neden dedi. (Sakince konuşuyorlar) bende her şeyi anlattım güzel bir dille evimin düzenine karışmasını istemediğimi, benim ne yapacağımı bileceğimi söyledim. Görümcem evet bir dahakine sen yaparsın haklısın dedi. Kocana her şeyi anlatma bak aramızda bir sorun olursa biz çözelim diyince, benim kendilerini hiçbir zaman eşime şikayet etmediğimi aksine kendilerinin arkamdan söylendiklerini ve söyledikleri lafları bir bir yüzlerine söyleyince görümcem evet haklısın ben o lafı boş bulundum dedim sonradan düşününce pişman oldum niye böyle dedim ki diye ama içimde kötü bir şey yoktu özür dilerim dedi. Sonra ben evinize geldiğimde yardım ediyorum ama yapmıyormuşum gibi söylenmesi bir tabak için arkamdan laflar edilmesine üzüldüm, benim evime gelen bir misafire hiçbir zaman yapmadı etmedi gözüyle bakmam dedim. Görümcem bende bakmam dedi. Sen bana bir adım gelsen ben sana on adım gelirim dedi. Birbirimize gidip gelelim falan dediler. Ben gidip gelmediğimi düşünmüyorum arada bir olur ama her gün olmaz herkesin bir düzeni var dedim. Tabi var dediler. Sonra kalkıyorlardı masadan, diğer küçük görümcem lafa karışmayan birden her şey karşılıklı dedi. O an kafam doluydu. Bir tek beni rahatsız eden onun yanında bunları konuşmak oldu. Yaşı benden küçük, öğrenci. Ne bileyim doğru mu bu ortam sizce. Ona cevap versemiydim. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Abilerinden aldıkları yetkiye (!) dayanarak kendilerini bir b.k zannediyor onlarŞu ergen gorumceke uyuz oluyorum, her haltin içinde. Yaşı küçük, bekar diyenler olmuş. Bizdeki uyuz da 19 yaşındaydı tanidigimda. Her halta pis burnunu sokar, akıl verirdi cahil eğitimsiz haliyle. Görmezden geldikçe zirve yaptı.
Keşke siz de o konusmalari yaparken su kızın her şeye karışmamasıni soyleseydiniz. Madem iyi geçinmek istiyorlar, dönüp boş konuşan kızlarını uyarsinlar. Size sürekli uyarı var, bacak kadar kıza edepli ol demek yok.
Bu aileyle de tartışma durumuna girmeyin çünkü cirkeflik potansiyeli var gibi duruyor
Vay bu gelin bizi sevmiyor diye olay çıkarmadılar mi?eşimin ailesinede herzaman söylerim
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes kerkese saygı göstermek zorunda ,
ne kadar anlıyorlarsa tabi
Vay bu gelin bizi sevmiyor diye olay çıkarmadılar mi?
Benimki olsa Edirne'den Van'a, Sinop'tan Antalya'ya kadar bizi sevmemiş gelin derdi
Bir Aliye Rona vakası dahadedi , zaten sevmiyorumama kocmaın hatırına ve annemın bana verdiği terbiyeye dayanaraktan konuşuyorum ,
yoksa oğlunu ve torununu gördüğü için allaha hergün şükretmesi lazım o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?