Kv ve görümce ile konuşmamız

Keşke deseydin büyükler konuşuyor yarın seninde evin KV görümcen olsun o zaman şimdi sen derslerin ile ilgilen dikkatini dağıtma boyunu aşan konulara kadın muhabbetlerine girme sıkılırsın sen ama illa girmek istiyorsan büyü de gel

Ne cürret ya ne gerek var ki gelip böyle konuşmalarına. İyi valla dinleyip cevap vermişsiniz.

Ne yapabilirim ki evden mi kovayım ? Bende istemiyorum nefret ediyorum böyle şeyler duymaktan. Keşke cevap vermekten başka yapılabilecek bir şey olsa bende çok isterdim

Ne yapabilirim ki evden mi kovayım ? Bende istemiyorum nefret ediyorum böyle şeyler duymaktan. Keşke cevap vermekten başka yapılabilecek bir şey olsa bende çok isterdim
Ben bunları konuşmak istemiyorum, ne kadar ayıp diyeceksiniz sakince lafı ağızlarına tıkayacaksın içlerinde patlasın.

konu kapanmış siz yine çizginizden taviz vermeyin. 19 yaşında ki çocugunda söylediklerini düşünmeyin .
doğru demiş her şey karşılıklı bu arada:))
onlar size iyi olursa sizde onlara sınırlı olun , eger size karşı kötü olurlarsa yine sınırınızı koruyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…