• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp bize geliyor

Ağır masrafla ağırla. Olabildiğince alışveriş yap, ne pişireceğim diye dert etme, etti tavuktu balıktı meyve kuruyemiş pasta börek.. Eşin kızarsa kızsın, başka türlü nasıl doyuracaksın (!)

Bak nasıl erkenden postalıyor anasını babasını. Haa kayınpedere de çıktıkça kasaptır manavdır uğrattır. Belki terliksiz kaçar cimriler.

Ağır masrafla ağırla. Olabildiğince alışveriş yap, ne pişireceğim diye dert etme, etti tavuktu balıktı meyve kuruyemiş pasta börek.. Eşin kızarsa kızsın, başka türlü nasıl doyuracaksın (!)

Bak nasıl erkenden postalıyor anasını babasını. Haa kayınpedere de çıktıkça kasaptır manavdır uğrattır. Belki terliksiz kaçar cimriler.

:KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes:

Şimdi normalde orası onların oğullarının evi, tabiki gidebilirler, size gelebilirler kalabilirler de. Ancak cimri olmalarından dolayı geliyorlarsa ve maddi imkanları varken doğalgazlı eve vs çıkmıyorlarsa, sizi 6 öğün bir şeyler hazırlamak zorunda bırakıyor ve teşekkür ederim kızım eline sağlık demiyorlarsa haklısınız.

Ayyyyy seni çok iyi anlıyorum aynı durumdan muzdaribim. Bizimkiler başka şehirden bi geldi mi bir ay gitmezler en az. Kv biraz gariptir benim yatak odasından çıkmaz hiç utanmaz gece gündüz fark etmez ona. Daha neler neler ben de hep mutfakta oluyorum. Bi çözüm bulamıyorum artık akışına bıraktım bu kadın değişmez. O bir ay kendi evimde yabancı oluyorum

Back
X