• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp bize geliyor

Yapacağım şeyler
1) esim eğer onlarin yanında kalbimi kırarsa bende onun kalbini kiricam
2) eşim anneme saygisizca konuşmuştu bende onun annesine saygısız konuşamam ama istemedigim bir şey yaparsa anne napiyosunn öyle yapma sakin bir daha dicem
3) icime atmicam cevabi yapistiricam
4) kendim 2 öğün yapiyom öyle hazirlicam karnı acikan kendi yapar yer ama evde esim varsa şunu yap derse tamam kocacım dicem
5) sınavım var zaten ona hazirlanicam ama sesi sonuna kadar acacak tv yi o konuda esimle bir görüşeyim

Arkadaşlar eve kv ve kp gelecek ama ben onlara tahammül edemiyorum çok fazla hizmet etmem gerekecek çok yorulucam günde 6 öğün yemek koymam gerek ara öğünler dahil .... Esimle hep onlar yüzünden kavga ettik simdi kızı bakamıyor bana yolluyor kendisi esiyle tartışmış babasiyla sorunmu olmuş ne öyle bir şeyler ...o kadar hizmet ederim kimseye yapmadigim kadar bir kere Allah razi olsun gelinimden demez eğer eşime bunu dese eşim beni göklere çıkarır ama kv hep burun kivirir hakkimda tek iyi konuşmaz bende iyice kinlendim onlari nasıl sevebilirim Allahım icime onların sevgisini koy diye dua ediyorum ama yok bazı hareketlerden ötürü çok kinliyim... Ne yapsam unutsam onlari ve en önemlisi bu eşimle aramdaki sorunu çöZecek bir fırsat bu dönemi nasıl fırsata cevirip esimin gönlünü bu konuda fethedebilirim bana artik anam babam diye gelsin istemiyorum bende canım ya :KK43:
Elleri var ayaklari var bakilmaya da muhtac degilki kendi evleri yok mu niye sana geliyorlar , sana cok hak veriyorum eger icinde birikmis kinin varsa agizlariyla kus tutsalar affedemiyor unutamiyor insan Allah razi olsun derler mi hic deseler ogullari karisina daha cok baglanir diye dusunuyorlar butun kv'ler mi boyle ya canim esinle konus kac gun kalcaklar edecekler yemegi birak insan evinde huzur bulamaz.

Yapacağım şeyler
1) esim eğer onlarin yanında kalbimi kırarsa bende onun kalbini kiricam
2) eşim anneme saygisizca konuşmuştu bende onun annesine saygısız konuşamam ama istemedigim bir şey yaparsa anne napiyosunn öyle yapma sakin bir daha dicem
3) icime atmicam cevabi yapistiricam
4) kendim 2 öğün yapiyom öyle hazirlicam karnı acikan kendi yapar yer ama evde esim varsa şunu yap derse tamam kocacım dicem
5) sınavım var zaten ona hazirlanicam ama sesi sonuna kadar acacak tv yi o konuda esimle bir görüşeyim
Ben olsam ben de senin gibi yapardim..

Yeteri kadar yap,fazlaya kaçma.Geri kalan vakitte bebeğinle ilgilen.Sonuçta evde bir çocuk var.Kocan evdeyken bırak çayı kahveyi o yapsın.Sırf evleri soğuk diye size gelmeleri zaten abes.Battaniye altında otururum genede gidip kızımın oğlumun evine çöreklenmem.

Yatılı misafir hiç sevmem. Bir de KV ve kp imiş. Ayrıca 6 öğün ne ya. Eşiniz illa istiyorsa versin parayı pastaneden alın pasta börek. Yemeği bile hazır bir şeyler ayarlayın . Ay hiç sevmem yatılı misafir. Yemeği ayrı dert ikramı ayrı yatağı bilmem nesi ayrı. İki gün kalıp dönsün herkes evine . İki günden fazlası zarar ya valla.

Kış ne Zaman bitecek orada

Yani çoğu yerde bitti bahar geldi vs vs

Kv doğulu o memlekete nisan da gideyim Baharı göreyim der mesela

Bu sene biraz kötü gitti havalar ama 15 gün sonra her yerde kış biter
canım kis bahanesiyle geldiler sonra hasta felan oldular gitmiyorlar napalim

Evi barkı bırak kaç diyorum evlat olsa çekilmez türden tipler...misafirlikleri bitene kadar sığınacak yer bul kanka:deli:
ay çok tatlısın ilahi ya esim evde yokken kendimi kızımla dışarı atmayı planlıyorum havada güzel zaten :D

Eşim su anda çok sinirli bir şey soyleyim dedim hemen saygısızlık yapti bende alttan aldım ama simdilik alttan alıyorum bi gucleneyim gorucem ben onu1 neyse tatlı dille konuştum ancak simdi konusmayalim çok sinirliyim dedi lanet ablası eşimi arayıp ona dert yanıp duruyor zaten esim stresli işi ne güzel mutlulugumuza edip duruyor bunlar

Eşim su anda çok sinirli bir şey soyleyim dedim hemen saygısızlık yapti bende alttan aldım ama simdilik alttan alıyorum bi gucleneyim gorucem ben onu1 neyse tatlı dille konuştum ancak simdi konusmayalim çok sinirliyim dedi lanet ablası eşimi arayıp ona dert yanıp duruyor zaten esim stresli işi ne güzel mutlulugumuza edip duruyor bunlar
6 öğün yemek deyince herkes şaşırmış ama ben seni çok iyi anlıyorum, hele abla mevzusu çok vahim konu. Rabbim uzak eylesin inşallah bizleri kv KP görümce elti kayın ve diğerlerinden :dua:

bebeğim olduğundan beri calismiyorum bu yüzden onlar beni hizmetçi olarak görüyor eşim de dahil su an is arıyorum bir yandan bebeğim habire emiyo beni yinede gözümü karartim evladima hasret kalsamda is bulunca hemen calısıcam esim evde olduğu sürece yardimci oluyo ne kadar kalacaklar bilmiyom

Kızlarında kalamıyorlarsa size niye geliyorlar anlamadım. Kendi evlerinde kalsınlar. Evlerinde kalorifer yokmuş da bu mevsimde kalorifere gerek yok. Elinize söyleyin, gelecek kış için kaloriferli ev ayarlasınlar. Ev üstüne ev olmaz.

Kalorifer konusu hallolunca görümceniz de anne babasını dert etmez, o konuda aramaz en azından.

Kızlarında kalamıyorlarsa size niye geliyorlar anlamadım. Kendi evlerinde kalsınlar. Evlerinde kalorifer yokmuş da bu mevsimde kalorifere gerek yok. Elinize söyleyin, gelecek kış için kaloriferli ev ayarlasınlar. Ev üstüne ev olmaz.

Kalorifer konusu hallolunca görümceniz de anne babasını dert etmez, o konuda aramaz en azından.
kendisi getirdi zaten işgüzar ne zaman arasa dert yanıyor eşime eşimde gikini çıkartmıyor hic bana neler söyledi bu kadın durup duruken ben sok olmuştum normalde hep susardim bu sefer konuştum eşimde keske sussaydin diyor ben hakli olduğum halde aman neyse iste neler varda Allahindan bulsunlar bizimde huzuru kaciriyolar is için sınava hazırlanıyorum strese girdim simdi :(

Analarinin evinde 6 ogun yemek mi yemisler. 2 cesit bol yemek yap oglen aksam onu yesinler. Cayci mi nedir o makinelerden al ky salona icmek isteyen gitsin gitsin doldursun. Insaf diyorum gercekten. Yazik gunah ya.

Sabah zaten 8 buçuk gibi falan kalksanız, biraz da oyalanarak falan kahvaltı hazırlasanız, yedikti içtikti, topladım ettim diyene kadar 11 olur. Ondan sonra silmeydi süpürmeydi derken saati 1 edin. Sonra da dersinize oturun. Öğlen yemeği isteyen akşamdan kalanları ısıtsın yesin, her öğüne ayrı yemek mi pişer? Hatta öğlen insan ne olsa yer, geçiştirir. Saat 5e doğru da akşamın yemeğini koyarsınız bitti gitti. Çaylar, kahveler, meyveler de bi zahmet ya eşinizden olsun ya da self servis olsun. Çekilin odanıza yine ders çalışın siz.

Back
X