• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp bize geliyor

Bunca zaman yaşamışlar doğal gazsiz evde şimdi mi zor geliyormuş. Hayır yani iki kişiler birde. Aynı evde yaşasaydınız bari. Kendin için ne kadar yemek yapıyorsan o kadar yap. misafir umduğunu değil bulduğunu yermis. Hoş misafirlik 3 gün olur ya.

6 öğün derken ara öğün cayiydi kahvesiydi esim hepsini yaptirir off yaa bi is bulsam da kurtulsam ...kışın geliyolar evleri sobalı diye kalıyorlar öylece bide hasta felan oldular bir sürü paralari var kiyipta dogalgazli eve geçmiyorlar camlarini bile yaptırımiyolar 2 camları var zaten napiyolar o kadar parayı bilmem :KK43:

Cok biliyosa kendi yapsin. Hem karisina hizmet ettirecek hem de "anama babama bakiyorum" olacak. Yok ya...

Son düzenleme:
Benimkiler de gelirler 1 ay kalırlar, nerde yattığımı bilmiyorum geldiklerinde, yorucu oluyor gerçekten,5 dk oturamıyosun. Bi de ufak çocuk olunca hepten zor :KK43: Allah kolaylık versin canım. Benim kv ile yerimde başkası olsa yüzüne bile bakmaz yaptıklarından sonra, Allahtan eşim haklıyı haksızı biliyor benden yana oluyor, buna şükür. Tanrı misafiri deyip sabrediyorum ben de :işsiz:

Benimkiler de gelirler 1 ay kalırlar, nerde yattığımı bilmiyorum geldiklerinde, yorucu oluyor gerçekten,5 dk oturamıyosun. Bi de ufak çocuk olunca hepten zor :KK43: Allah kolaylık versin canım. Benim kv ile yerimde başkası olsa yüzüne bile bakmaz yaptıklarından sonra, Allahtan eşim haklıyı haksızı biliyor benden yana oluyor, buna şükür. Tanrı misafiri deyip sabrediyorum ben de :işsiz:
hergün sesli cinsel ilikski sakir sakir banyo bak birdaha geliyorlar mi

huzur kaçıran sadece kv kp görümce değil. eşinin de katkısı çok.
ailesinin yanında sana erkeklik yaptığı için ezilen sen oluyorsun.
kocan adam olsa seni ailesine hizmetçi yapmazdı.
ne güzel ya. her hizmeti sen yap. sevapları kocan kendisinin sansın.

sen sevabına yaparken kocan ve ailesi günaha giriyor yük oldukları için.

hergün sesli cinsel ilikski sakir sakir banyo bak birdaha geliyorlar mi
İyi fikirmiş ama onu da ben yapamam ki :KK48: onlar evdeyken hiç yapmıyoruz, ben istemiyorum. Kv hiç düşünmez öyle şeyleri, bizden sonra yatar, kapıyı açar bakar uyudunuz mu diye, kapımızın dibinde dolanır durur, ben uyurken falan girer odama sinir oluyorum :sinirli: gece kilitliyoruz kapımızı artık, eşim kendi diyor kilitle çabuk kilitle diye :KK70:

Eşiniz sizi anasının babasının hizmetçisi biliyor galiba, siz de bu durumu kullanıp nasıl gönlünü fethedebilirim demişsiniz ya hizmetlerini eksik etmeyin yeter bunun için. Eşinize çok kızdım.

6 öğün derken ara öğün cayiydi kahvesiydi esim hepsini yaptirir off yaa bi is bulsam da kurtulsam ...kışın geliyolar evleri sobalı diye kalıyorlar öylece bide hasta felan oldular bir sürü paralari var kiyipta dogalgazli eve geçmiyorlar camlarini bile yaptırımiyolar 2 camları var zaten napiyolar o kadar parayı bilmem :KK43:
Iyi de kis bitti.

İyi fikirmiş ama onu da ben yapamam ki :KK48: onlar evdeyken hiç yapmıyoruz, ben istemiyorum. Kv hiç düşünmez öyle şeyleri, bizden sonra yatar, kapıyı açar bakar uyudunuz mu diye, kapımızın dibinde dolanır durur, ben uyurken falan girer odama sinir oluyorum :sinirli: gece kilitliyoruz kapımızı artık, eşim kendi diyor kilitle çabuk kilitle diye :KK70:
acık bırakıp yapın o işi görmek istediğizaten o. yap yap sen aaaa evlıyız biz kapı calmadan iceri girmekte ne de bak neler oluyor

6 öğün dediğin kahvaltı-11 çayı. Öğle yemeği-öğle çayı akşam yemeği-akşam çayıdır. Sen Allah için yap cnm bnm.

acık bırakıp yapın o işi görmek istediğizaten o. yap yap sen aaaa evlıyız biz kapı calmadan iceri girmekte ne de bak neler oluyor
Söyleyince anlayacak bi insan olsa zaten dolanmaz ki oralarda. Çok cins bi kadın, laf da söylesen tartışsan da 1-2 saate hiç bişey olmamış gibi davranır. Önceden çok kafama takardım ama eşim de benden yana olunca artık sallamıyorum. O varken olmuyo o iş, onu da eşim düşünsün artık erken göndersin ailesini :deli: Allah düşürmesin ama hasta falan olsalar gık demem ilgilenirim Allah için. Sağlıklıyken de az düşünceli olsalar iyi olcak, ama nerdeee :işsiz:

Ben seni hatırladım konu sahibi.Bu kp tuvalette pisliğini falan temizlemeyen yeni doğmuş bebeği sigara içer içmez öpen düşüncesiz bi insandı.
Valla ben hiç kaale almazdim kendime sürekli iş cikarirdim temizlik ıvır zıvır yanlarında fazla takilmazdim.
Yemeği de bil yapardım yesinler aynı yemeği beğenmeyen lokantaya gidebilir.

6 öğün ne yahu diyet mi yapıyolar sumocu olmaya mı çalışıyolar?

Kv eli yok mu sen şunu güzel yapıyosun de gelsin gaza yapsın yada beğenmiyosa senin yaptıklarını sen yap yarın güzelini yiyelim de.

Back
X