Kv ve kp min çocuğumu görmesini istemiyorum normal mi

Yok namus şeref işi yok şükür de geçmişte yaşananlar soğuttu. beni. Bir de bebek bakma becerileri yok garip garip hareketler... bir gün bir baktım daha 2 aylık bebek ayaklarından tutmuş ters çevirmiş sallıyor. olcuyormus guya ne demekse.neye uğradığımı şaşırdım böyle şeylerden dolayı istemiyorum.

Bebegini onlarla yalniz birakma o zaman .boyle hareketlerin bebege zarar verecegini soyle .ben esimin ailesi ile gorusmuyorum 2 cocugum var biri 5 yasinda hic gormediler henuz isterdim ki gormek icin caba gostersinler ama olmadi onca hakarete ragmen kabul ederdim.ama bundan sonra asla istemiyorum koptu artik.evinizin huzurunu bozmayin idare edin

Yani alemsiniz gerçekten...Saydiklarinizin hiç biri çocuğu gostermemeye sebep olamaz,cok saçma yani...Sizin baştan gosteresiniz yokmuş zaten, ota tüye bahane arıyorsunuz.
Siz nasıl hissederseniz hissedin,çocuğunuzu ve sonraki çocuklarınızi özleyip görecekler. Nasıl dayanacaksiniz,sıkıp dişinizi oturacaksiniz... Yarın öbür gün çocugun biraz daha büyüyüp onlari gormek istemesine,peşlerine aglamasina da hazırlıklı olun

demek sizin eşinizin ailesinde problem yok ki böyle söylüyorsunuz ne güzel Allah daha iyi etsin. ama işte bizimkilerle yaşanmışliklar var ne yazık ki unutamıyorum. çocuğa da bakamamalari iyice beni bu hale getirdi. yoksa ilk doğum zamanı bu kadar değildim.

aynı ben, bebeğin kaç aylık?

kendi ailenede göstermeyeceksen olur.
sorun ne bilmiyorum yazmadiginiz icin ama bence normal degilsiniz sizin aranizda ne problem olursa olsun cocugu kimseden esirgeyemezsiniz ayni sey sizin ailenize yapilsa hirsinizdan duvarlari tirmalarsiniz.

kendi ailenede göstermeyeceksen olur.
sorun ne bilmiyorum yazmadiginiz icin ama bence normal degilsiniz sizin aranizda ne problem olursa olsun cocugu kimseden esirgeyemezsiniz ayni sey sizin ailenize yapilsa hirsinizdan duvarlari tirmalarsiniz.
haklısınız tabi de olayları anlattım kısaca daha önceki mesajlarimda

cocugu onlar baksin diyemi dogurdunuzda bakamadilar diye soyleniyorsunuz bakmadi diye gormeyecek diye bir kaidemi var

Hayır hiç normal değil...doğurmak eşit değildir sahip olmak...

Sizin aranizda çok kötü şeyler yaşanmış olsa dahi onlar istediği sürece engel olmaya hakınız yok...

cocugu onlar baksin diyemi dogurdunuzda bakamadilar diye soyleniyorsunuz bakmadi diye gormeyecek diye bir kaidemi var
hayır tabi ki bakmadilar diye değil bebeğe yaptıkları saçma sapan hareketler. daha önceki mesajlarında biraz anlattım. bakma becerileri yok.tutamiyor bile.cocuk kusuyor midesine bastirilmaktan. ayaklarından tutup sallarken gördüm bir kere o zaman deli olmuştum zaten. tabiki ben bakicam kimse icin dogurmadim.

mesajlari okuyordum bende sorun neymis diye siz yazmissiniz uyarabilirsiniz soyleyebilirsiniz tepki koyun ama gostermemeyi dusunmeyin buna hic bir anne babanin hakki yok bence uygun ve anlayavaklari bir dille eiz yada esiniz nazikce uyarsin

8 aylık sizinki? problemler de aynı mi
problemleri okumadım, benim de büyük 4 yaşında küçük 9 aylık, ben de özellikle ilk doğumumda 1 yıl resmen depresyondaydım eşime bile veremiyordum bebeği kayınbabam ile zaten çok anlaşamam herşeye karışan bir tip bebeği bana vermezdi emzirmek isterdim alır götürürdü altını değiştirecek olurdum daha kirlenmemiş derdi böyle doldum taştım, kayınvalidem de çok kızardı kayınbabama , sevmek istiyorlar ama benim lohusalık ağır geçiyor kaplan gibi oluyorum bebeğe dokunanın şah damarından ısırmak istiyorum :) işte hormonlar :) şimdi de öyleyim ama daha tecrübeliyim ben dışarıda da insanların bebeğimi dokunarak sevmesinden hoşlanmıyorum kimseyi tersleyip kırmakta istemiyorum o yüzden minik bebeği çok çıkarmıyorum, yani ben bebek hasta olmasın mikrop kapmasın istiyorum mesela benim kayınbabama kalsa kendi kaşığı ile çocuğu besler yani bir kere yapıyordu bayılacaktım çok takıntılıyım ama şimdi huyumu öğrendiler çok güzel bakıyorsun diyorlar herkes benden taraf olunca kayınbabam tavrını değiştirdi şükür. oluyor bunlar bazı kadınlar doğumu lohusalığı farklı geçiriyor.kadın olmaz zor ergenlik doğum menapoz hayatımızı hormonlarımız yönetiyor:))

mesajlari okuyordum bende sorun neymis diye siz yazmissiniz uyarabilirsiniz soyleyebilirsiniz tepki koyun ama gostermemeyi dusunmeyin buna hic bir anne babanin hakki yok bence uygun ve anlayavaklari bir dille eiz yada esiniz nazikce uyarsin
doğru söylüyorsunuz bir kac kere eşim uyardı biraz dikkat ediyorlar gibi oluyor sonra yine aynı. Yok gostermemeyi düşünmüyorum tabiki hakkım yok sadece onlarla birlikteyken nasıl sinir olmam onu çözmek istiyorum yani sorun bu aslında benim kendi icimle alakalı ama yanlış anlaşıldı galiba.genelde tepki gösterildi çünkü ama ben zaten göstermiyor değilim ki

aynen öyle kadın olmak zor sizin sebepler biraz daha farklı. Allah hepimize güç versin çocuk büyütmek gerçekten zor.

torun evlattan daha tatlıymış diyolar. annemin aşırı sevgisinden de anlaşılıyo bu zaten. sakın arkadaşım, sakın çok görme torunlarına olan sevgilerini... lütfen de sizin aranızda ne sorun olursa olsun müdahale etme. günaha girersin..

Lütfen bu kirli düşünceden bir an önce kurtulun

torun evlattan daha tatlıymış diyolar. annemin aşırı sevgisinden de anlaşılıyo bu zaten. sakın arkadaşım, sakın çok görme torunlarına olan sevgilerini... lütfen de sizin aranızda ne sorun olursa olsun müdahale etme. günaha girersin..

görmezden geleceksin :))

Tedavi görebilirsiniz mesela.
Zira bir dede-ninenin torununu özleyip görmek istemesi normal ötesi. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ki...

sevdem ben de esimin annesi ve ailesi gormese de olur modundayim :) hatta kadin cocugu dogdugundan beri totalde 1 saat olmak uzere 2 kere gordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…