- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.093
- 498
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
iyi olmuş benceDayanamadım artık nolur biraz anlayın her gittiğimizde bana hiç suçum yokken annen anne olsaydı sana çeyiz yapardı vs diyor daha neler neler düğünümğ babannemler yaptı ona dahi dünyanın lafını sokuyor
bir de bu mesajı eşi yazdırmış kendi annesine yollaması için.Kötülüğe karşı kötülükle karşılık vermişsiniz, bence gereksiz ve yakışıksız olmuş ve kvnizden bir farkınız kalmamış.
bir cevabınız varsa size bunu söylediğinde yanındayken daha konuşmalarının sizi rahatsız ettiğini söylemek daha isabetli olurdu.
Kılıçları kuşandım diyorsun rastgele yiğidim
Ben konu sahibinin kayınvalidesinin kuma olarak geldiğini anladım.Bir kadının ne olursa olsun üzerine kuma geldiyse yani bariz aldatıldıysa başka bir kadının bunu koz olarak kullanıp laf etmesi hiç yakışık değil kusura bakmayın ne demek keşke sende eşin tarafından sevilseydin falan çok ayıp. Bunu eşinize gösterse bence kesinlikle eşinizde tepki görürsünüz şimdi kayınvalidenizden ve onun yaptığından farkınız kalmadı ki.
Dediyse dedi belki de gerçekten eşi tarafından o kadar sevilmediği için kıskandı olabilir ama siz eşinizle olan durumunuza bakın mutluluğunuza bakın yanii ne gerek var zaten evinizde görmüş eşinizin size bağlılığını dediğinize göre tekrar fotoğraf yollayıp ne kadar mutluyuz değil mi demenin ne gereği var? ben olsam bundan sonra asla da sizinle görüşmem.
Oyy ne ıyi kadınEvet aynı evdeler o kadının ağzı var dili yok o kadar iyi bir kadın ki
Ben konu sahibinin kayınvalidesinin kuma olarak geldiğini anladım.
Kızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım
Pardon,konu sahibi herkesin kayinvalideden nefret ettiğini söylemesi,kayinvalidenin küçük yaşta kaçtığını söylemesi nedeniyle bunu düşündüm.Okuduğumuzu anlasak keşke
İyi yapmışsın hakedene haka dansı!Bu lafı sevdim.Bir yere yazayım ,kullanirsam kulaklarinizi cinlatirim.
böyle diyen bir kadına hala annemm canım annem demek çok saçma. Burda tavrını koyup lafını verip kocanın gereken cevabı vermesini sağlamalıydın. Bana çok saçma ve yapmacık geliyor bu tarz cevaplar...Kızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım
anası ayrı bi saçma oğlu ayrı bi saçma ailecek saçmalarBence sen düşün taşın önce kocanla ne yapacağına karar ver.
Adam olan annesinin yanındayken anne böyle konuşmanı istemiyorum vs der, eve gelip eşine bel altı mesaj attırmaz.
Bence eşin bu hallerden zevk alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?