Kv ve zaaflarımla oynaması

iyi olmuş bence
birazda o yaralansın.. ama şimdi daha sert gelebilir dikkatli olun
ee cevap yazdı mı

bir de bu mesajı eşi yazdırmış kendi annesine yollaması için.

oğlu annesine böyle bir çirkinliği reva görmüş. insan hiç mi düşünmez hayat bu belli olmaz aynı şeyler benim de başıma gelebilir diye

Hangisi daha kötü bilemedim. Anne baba tarafından sevilmemek mi , kocası tarafından sevilmeyip kuma gelmesi mi deseydin.

Bir kadının ne olursa olsun üzerine kuma geldiyse yani bariz aldatıldıysa başka bir kadının bunu koz olarak kullanıp laf etmesi hiç yakışık değil kusura bakmayın ne demek keşke sende eşin tarafından sevilseydin falan çok ayıp. Bunu eşinize gösterse bence kesinlikle eşinizde tepki görürsünüz şimdi kayınvalidenizden ve onun yaptığından farkınız kalmadı ki.

Dediyse dedi belki de gerçekten eşi tarafından o kadar sevilmediği için kıskandı olabilir ama siz eşinizle olan durumunuza bakın mutluluğunuza bakın yanii ne gerek var zaten evinizde görmüş eşinizin size bağlılığını dediğinize göre tekrar fotoğraf yollayıp ne kadar mutluyuz değil mi demenin ne gereği var? ben olsam bundan sonra asla da sizinle görüşmem.

Bence sen düşün taşın önce kocanla ne yapacağına karar ver.
Adam olan annesinin yanındayken anne böyle konuşmanı istemiyorum vs der, eve gelip eşine bel altı mesaj attırmaz.
Bence eşin bu hallerden zevk alıyor.

Ben konu sahibinin kayınvalidesinin kuma olarak geldiğini anladım.

Ben konu sahibinin kayınvalidesinin kuma olarak geldiğini anladım.

Okuduğumuzu anlasak keşke

İyi yapmışsın hakedene haka dansı! Herkes ağzının ayarını bilmeli, yoksa her istediğini söyleyen istemediği şeyleri duymak zorunda kalır böyle!

Keşke çirkinliğe çirkinlikle cevap vermeseydiniz derim.Bu şekilde siz de aynı seviyede oldunuz şuanda .
''Ben kv eşinizin önünde bu çirkin kelimeleri sarfederken eşinizin cevabını merak ettim''

böyle diyen bir kadına hala annemm canım annem demek çok saçma. Burda tavrını koyup lafını verip kocanın gereken cevabı vermesini sağlamalıydın. Bana çok saçma ve yapmacık geliyor bu tarz cevaplar...

anası ayrı bi saçma oğlu ayrı bi saçma ailecek saçmalar

Eşinle mutlu olmaya bak. Bence boşver bunları onların ilişkisine karışma ve kv nin söylediklerini duymaya çalış en mantiklisi bu. Sakin bu nedenle eşini karşına alma

Helal olsun size ama kvniz bunun altında kalmaz. Bundan sonra daha çok laf sokacaktır.

konuyu okuyunca haketmiş dedim ama aralardaki yorumlarımdan laçkalaşmış ilişkinize şok geçirdim. birbirinize laf sokma yarışına girmişsiniz. bu attığın mesaj kvnin umrunda bile olmamıştır, onu etkilememiştir. eşin seni niye böyle zor durumda bırakıyo. ne demek biz mutlu oldukça onlar kıskansın. seni o ortama girmek zorunda bırakmasın. kendi istediği kadar gitsin birbirlerine laf sokuşturup dursunlar ana oğul. kvnin bi suçu yok, hepsi eşinin yüzünden. o izin veriyo bütün bu saçmalıklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…