- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Bence iyi yapmışsınız .nereye kadar laf sokacak."canım annrm" felan yazmanızda güzel olmuş.artık burdan ne anlarsaDayanamadım artık nolur biraz anlayın her gittiğimizde bana hiç suçum yokken annen anne olsaydı sana çeyiz yapardı vs diyor daha neler neler düğünümğ babannemler yaptı ona dahi dünyanın lafını sokuyor
Siz neyin savaşını vermişsinizki bu mesajlarla anlayamadım ben.. Bırakın annesini eşiniz uyarsın zeyzey üzülüyo yapma bunlar incitici laflar desin.. ama anladığım kadarıyla eşinizde de iş yokKızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım
Valla bundan sonra da kesilmez bence.. Oyun gibi bişey olmuş aralarında bu laf sokma çabası ailecek bundan menun gibiler.. Kesilmesi için ciddi bi uyarı ve ilişkiyi kesmek gerek.. Aklı başına gelir de belki bi daha yapmaz kv.Vala çok iyi yapmışsın, takdir ettim..sustukça arkası kesilmezdi o laf sokmaların.
ben bu kk da ne yapılması gerektiğini anlamadımsizinde altta kalır yanınınız yok kv den. şikayetlenmenize gerek göremedim ben.
konu sahibinin bir çizgisi yokki kocası yazdırmış bu itici mesajları.Eğer tepki vermeyip konu acsaydiniz üzüldüm diye burdaki herkes neden sustun diyecekti muhtemelen. İkiyüzlülük. Çok çok iyi yapmışsınız bence. Bir insanın yaşlı da olsa aile büyüğü de olsa nerede duracagini bilmesi gerekir. Ben olsam böyle dolaylı değil direk benimle böyle konuşamazsın ailemin durumu seni ilgilendirmez derdim.eşiniz onlem almıyorsa tabiki siz alacaksınız. Anlayamiyorum gelin olunca kv ne derse tamam ne derse yap ne derse sus mantığı neden. Adetlerin arkasına sığınıp kendilerini eglendiriyorlar. Susmayın. siz kendi cizginizi bozmadan susturun olsun bitsin.
Yorum yapanlar aynı kişiler değillerdir belki.. Malum platform geniş, fikir sayısı fazla haliyleben bu kk da ne yapılması gerektiğini anlamadım
şimdi kadın , '' kayınvaldem bana bunu bunu dedi ühüüüü '' diye ağlayıp buraya yazsaydı, millet '' san salak mısın lafı yapıştıramadın mı, ay böyle şey mi olur , çok pısırıksınız, kaynanayı evden kov , evine alma ... gibi binbir türlü çirkeflik hareketleri yazarlardı ve bunların çirkeflik değil kendini savunma şekli olduğunu savunurlardı
ama konu sahibi konunun devamında kendi soktuğu lafı da söyleyince '' sen de az değilsin , senin de kaynanadan farkın yok'' gibi cümleler kuruluyor
daha geçen gün bir konu vardı kaynana kayınpeder 2 haftalık evlilerin yanına görümceyi ve diğer cocuklarını da yollamaya çalışıyordu , yorumlar hepsi '' kaynanayı eve alma, görümceyi evden kov''
konu sahibi diyor ben böyle çirkeflik yapamam evden kovma falan yapamam dedikçe '' sen salak mısın , madem önerileri yapmayacaksın niye konu açtın '' diye sardılar kadına
anlayan beri gelsin
hani yanlış anlamayın alıntıladım ama full tepkim size değil ama diğer bir kaç yorumda bu şekilde görünce yazdım
Ona karşı şu zamana kadar en ufak bir saygısızlığım olmadı biz zamanında dini nikah kıyamamıştık geçen gün kıydık hoca sordu bana mehir ne istiyorsun diye hocayla kavga etti dinizimde öyle birşey yok uydurma diye hocada kuranı kerimi açtı okuttu bakın burdada yazıyor bu yaptığınız çok günah dini yalanlıyorsunuz dedi hocayı evden kovdu sen gelinle bir olmuşsun diye artık gerçekten zıvanadan çıktı dayanılmaz bir hale geldiGeçmişin hıncını senden alıyor bence, çocuğunun eşine çoook değer vermesi onu rahatsız huzursuz ediyor belli.
Kp ona kuma getirmiş, seni de oğlu sevmeseydi, dövseydi sövseydi ohh der köşesine çekilirdi. Ama işler ummadığı gibi olunca kendince bişeyler yapıp Yok yerden vurmaya çalışıyor.
Yani canım evliliğinde mutsuz olduğu için değer görmediği için hayatının hesabını sizin evliliğinizden soruyor galiba.
Kafalar Jüpiter yani kv.
İyi ama cahil olması ona her fırsatta annesiz büyümüş olduğumu yüzüme vurması anlamına gelmiyor ki neden onu tolere ediyorsunuz düşünün kendinizi benim yerime koyun hayatta yapayalnız kalmışsınız kendinize bir eş bir yuva kuruyorsunuz ama kv niz sizi her gördüğü yerde sen annesizsin sen çeyizsizsin deli kızın düğünü gibi oldu senin düğünün annesizlik başıboş demektir gibi laflar etse daha ne kadat susardınızYanlış yapmışsınız
Karşınıza alıp anne ben bu laflardan rahatsız oluyorum diye başlayan direk bir konuşma yapsaydınız hak verirdim size. Kv belli ki cahil bir kadın sizde aşağı kalmamışsınız cahillikte. İnsanları elinde olmayan çaresizlikleriyle vurmak ne kadar çirkin ve fütursuz bir hareket. Ve tabi çok büyük bir iddia yazdığınız, babasından kumalı yaşama alışmış eşinizin de bunu yapmayacağını ne biliyorsunuz, düşmez kalkmaz bir Allah. Bu arada eşinize de dikkat edin derim epey tehlikeli bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?