Kv ve zaaflarımla oynaması

Bence iyi yapmışsınız .nereye kadar laf sokacak."canım annrm" felan yazmanızda güzel olmuş.artık burdan ne anlarsa

Eşiniz her ikinizi de savunmuyor savunamıyor. Eşini ezdirmemek böyle olmaz!!! Resmen annesiyle sizi iyice birbirinize düşürüp karşıdan izliyor. Üçünüzün arasında en sorunlu kişi eşiniz, annesine karşı aşırı saygısız, sizi savunamıyor. Eğer gerçekten iyi bir eş ve evlat olsaydı bu şekilde tavır sergilemezdi. Kayınvalidenizin size laf soktuğu bir anda bir daha bu konuları açmanı istemiyorum anne geçmiş geçmişte kalmıştır bu tavrın devam ederse araya mesafe koymak zorunda kalacağım deseydi. Ayrıca size o mesajı yazdırması da çok çirkin, insanın eşini savunması böyle bir şey değil.

Ay o adam seni sevse nolur sevmese nolur. Nefret ettim şuan eşinden resmen. Ne tür bir insan karısına karşı annesini,annesine karşı karısını susturamaz? Her ikinizde adamı kaybetmekten korkmuyorsunuz orası da ayrı mesele.

Hiç görüşmemek böyle görüşmekten daha iyi. Ne zamana kadar birbirinizin yaralarını kanatacaksınız?

Siz neyin savaşını vermişsinizki bu mesajlarla anlayamadım ben.. Bırakın annesini eşiniz uyarsın zeyzey üzülüyo yapma bunlar incitici laflar desin.. ama anladığım kadarıyla eşinizde de iş yok

Kv yazdığın bu mesaj yüzünden evliliğin zarar görecek..

Oğlu onun tarafında duracak..

Evet haklısın, evet Kv çoktan haketmiş ama bu mesajı yazmamalıydın..şimdi Kv iki ayılıp bayılır, tansiyonu tavana fırlar "oğluşum bana yaptığı saygısızlığı görüyor musun vs" der ve ömürboyu hanesine yazılan altın puanla yoluna devam eder..

Kv. ye direkt cevap vermemek gerekir herzaman bu da yeni evlilere ve yeni evleneceklere uyarı olsun..

Eve gidince ağlayacaksın, " aşkım bak annen bana neler diyor çok üzülüyorum..senin için susuyorum ama dayanamıyorum artık yıprandım" deyip kocanın seni teselli etmesine izin verseydin, gerekli uyarıyı kocan annene yapardı.

Bu işler böyle yürüyor maalesef bu ülkede..annesine karşı eşini savunan erkek çok az..ayrıca kaynananızın üzerine kuma gelmesi onun suçu değil..bir kadın olarak onu buradan vurmanızı hoş bulmadım yinede.

Vala çok iyi yapmışsın, takdir ettim..sustukça arkası kesilmezdi o laf sokmaların.

Vala çok iyi yapmışsın, takdir ettim..sustukça arkası kesilmezdi o laf sokmaların.
Valla bundan sonra da kesilmez bence.. Oyun gibi bişey olmuş aralarında bu laf sokma çabası ailecek bundan menun gibiler.. Kesilmesi için ciddi bi uyarı ve ilişkiyi kesmek gerek.. Aklı başına gelir de belki bi daha yapmaz kv.

Eğer tepki vermeyip konu acsaydiniz üzüldüm diye burdaki herkes neden sustun diyecekti muhtemelen. İkiyüzlülük. Çok çok iyi yapmışsınız bence. Bir insanın yaşlı da olsa aile büyüğü de olsa nerede duracagini bilmesi gerekir. Ben olsam böyle dolaylı değil direk benimle böyle konuşamazsın ailemin durumu seni ilgilendirmez derdim.eşiniz onlem almıyorsa tabiki siz alacaksınız. Anlayamiyorum gelin olunca kv ne derse tamam ne derse yap ne derse sus mantığı neden. Adetlerin arkasına sığınıp kendilerini eglendiriyorlar. Susmayın. siz kendi cizginizi bozmadan susturun olsun bitsin.

sizinde altta kalır yanınınız yok kv den. şikayetlenmenize gerek göremedim ben.
ben bu kk da ne yapılması gerektiğini anlamadım
şimdi kadın , '' kayınvaldem bana bunu bunu dedi ühüüüü '' diye ağlayıp buraya yazsaydı, millet '' san salak mısın lafı yapıştıramadın mı, ay böyle şey mi olur , çok pısırıksınız, kaynanayı evden kov , evine alma ... gibi binbir türlü çirkeflik hareketleri yazarlardı ve bunların çirkeflik değil kendini savunma şekli olduğunu savunurlardı

ama konu sahibi konunun devamında kendi soktuğu lafı da söyleyince '' sen de az değilsin , senin de kaynanadan farkın yok'' gibi cümleler kuruluyor

daha geçen gün bir konu vardı kaynana kayınpeder 2 haftalık evlilerin yanına görümceyi ve diğer cocuklarını da yollamaya çalışıyordu , yorumlar hepsi '' kaynanayı eve alma, görümceyi evden kov''
konu sahibi diyor ben böyle çirkeflik yapamam evden kovma falan yapamam dedikçe '' sen salak mısın , madem önerileri yapmayacaksın niye konu açtın '' diye sardılar kadına

anlayan beri gelsin
hani yanlış anlamayın alıntıladım ama full tepkim size değil ama diğer bir kaç yorumda bu şekilde görünce yazdım

konu sahibinin bir çizgisi yokki kocası yazdırmış bu itici mesajları.

tabiki de tepki vermeli susmamalı ama kendini bu şekilde düşürmeden cevap verip araya mesafe koymalıydı

yoksa burda tepki gösterenlerle aynı şeyi söylüyorsunuz siz de. iki yüzlülük yok yani.

Yorum yapanlar aynı kişiler değillerdir belki.. Malum platform geniş, fikir sayısı fazla haliyle

Bidahakine benim ne sucum vardi ben mi ayrilmalarini istedim deyin gecin baska bir odaya..

Yada isteksizce bile olsa kayinvalidenize hak verin bakalim tepkisi ne olacak

Geçmişin hıncını senden alıyor bence, çocuğunun eşine çoook değer vermesi onu rahatsız huzursuz ediyor belli.
Kp ona kuma getirmiş, seni de oğlu sevmeseydi, dövseydi sövseydi ohh der köşesine çekilirdi. Ama işler ummadığı gibi olunca kendince bişeyler yapıp Yok yerden vurmaya çalışıyor.
Yani canım evliliğinde mutsuz olduğu için değer görmediği için hayatının hesabını sizin evliliğinizden soruyor galiba.
Kafalar Jüpiter yani kv.

Bu sozlerde art niyetten baska ne aranabilirki ama yerinizde olsam o an buna tepkimi verirdim, artik devir degisti eskidendi o kari kocanin anne babasinin yaninda 3 m uzak oturmasi vs vs he yapisip opup koklasmak hala bizim adetlerimizce de ayip kaciyor ama sakalasmak vs bence masumane seyler, ayrica bu durum onlari mutlu etmeli ne guzel birbirlerini seviyorlar diye, kv gecmisteki mutsuzlugunun acisini, sizin yaralarinizi deserek aliyor acik acik..

Ona karşı şu zamana kadar en ufak bir saygısızlığım olmadı biz zamanında dini nikah kıyamamıştık geçen gün kıydık hoca sordu bana mehir ne istiyorsun diye hocayla kavga etti dinizimde öyle birşey yok uydurma diye hocada kuranı kerimi açtı okuttu bakın burdada yazıyor bu yaptığınız çok günah dini yalanlıyorsunuz dedi hocayı evden kovdu sen gelinle bir olmuşsun diye artık gerçekten zıvanadan çıktı dayanılmaz bir hale geldi

İyi ama cahil olması ona her fırsatta annesiz büyümüş olduğumu yüzüme vurması anlamına gelmiyor ki neden onu tolere ediyorsunuz düşünün kendinizi benim yerime koyun hayatta yapayalnız kalmışsınız kendinize bir eş bir yuva kuruyorsunuz ama kv niz sizi her gördüğü yerde sen annesizsin sen çeyizsizsin deli kızın düğünü gibi oldu senin düğünün annesizlik başıboş demektir gibi laflar etse daha ne kadat susardınız

Hiç mesajla uğraşmazdım ben yüzüne karşı derdim yada araya mesafe koyar muhattap olmazdım.eşinizle mutlu olabilirsiniz ama kimseye güven olmaz aranız bozulursa bir gün yine üstünüze gelir en iyisi mesafe koyup takmamak.eşiniz sizi ezdirmiyorsa boşverin.ezdiriyorsa zaten asıl sorun eşinizdedir.dengeyi kuracak olan o.anneniz babanız boşandıysa boşandı yani evlenirken bunu bilmiyorlar mı?şimdi dert etmiş yalandan takacak birşey arıyormuş bulmuş.mesaj falan yazmayın artık direkt yüzüne diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…