kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

Ben mesaj atmazdım,ne şekilde adım atması gerektiğine bile karar vermiş oluyor yine.Mesaj attım,çünki kv öyle istedi, olsun istemezdim

evet canım maalesef kv baskıcı ve diktatör tarz bir insan ve eşimi de o yetiştirmiş sonuçta bir çok konuda aynı düşünüyorlar. mesaj olayında ısrar etmemen sebebi eşim ağzıyla dedi bari bir mesaj at bir adım at gibisinden. eşim mesaj at derken ben gidip arasam nolacak, inat ettim bu zamana kadar anca bana zarar veriyor. evliliğime zarar veriyor. üzülen adı kötü olan ben oluyorum. sizin kv niz tüm ailenize sizi şikayet etse nasıl hissedersiniz?

tamam gönlü olsun işte atıyorum adımı..

Bakın
Herkes
Bu iş uzarsa hem eşinz üzülür ve yıpranır hemde evliliginiz.Küslükten yana değilim ama aşırılıktan hiç yana değilim. Bak öyle bir bağ kur ki hem saygı hem sevgi hemde mesafe olsun aranızda. Keşke benimde eşim bana saygı duysa da bende mesafe kurabilsem bu çok önemli. Gündüz yanına git eskiyi unutalim kusluk olmasın de Evvela Allah rızasıicin yap bunu daha sonra esin icin.Benden bu kadar Allah yardimcin olsun.

mesaj atma herkese benle barışmak için mesaj gönderdi der vallaha

sen enıyısı ara , boşver kocanın hatırana uzatma

Ne yapmaya karar verdin,eşinle git,az otur dön,gelmedi diyemez,eşin gitmedin diyemez,hepsini susturmuş olursun...sorunlu konuları açma,açmasına da müsaade etme.Çünki onlar asla haksız çıkmazlar.

Ne yapmaya karar verdin,eşinle git,az otur dön,gelmedi diyemez,eşin gitmedin diyemez,hepsini susturmuş olursun...sorunlu konuları açma,açmasına da müsaade etme.Çünki onlar asla haksız çıkmazlar.

canım dediğim gibi eşim bensiz gitmiyor, ben bir adım atmadan da onlar da adım atmıyor, açıkça bana anneme karşı bir adım atmadın en azından bir mesaj atarak istekli olduğunu göster dedi. ben zaten aylardır gidelim eşim gitmiyor. onun istediği olsun atıcam mesajını akşama, eşimin de kulağına gitsin bakalım...

kv barışmak için haber yollamış, biliyor ki benle barışmadan eşim de gitmeyecek ailesine...

Ben olsam arardım. Anne nasılsın iyi misin epeydir görüşemedik diye konuya girerdim. Ama kısa keserdim. En doğrusunu düşünmüşsünüz. Sonuçta ne olursa olsun eşinizin annesi. Mesafeyi koruyun sık sık gitmeyin. 15 günde bir gidebilirsiniz mesela. Telefon görüşmesinden sonra da 1 hafta bekleyip geçiyorduk uğradık gibisinden yarım saat uğrardım eşimle. Bu benim fikrim. Yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.

Sen bilirsin tabii,fakat eşin istekli oldığunu görsünler diyorda,istekli misin,sanmam.Ben diyorumki eşime,onların bende hatırı yok,gitmemi haketmiyorlar.Fakat ben senin hatırın için gidiyorum.Gerektikçe de giderim,bunu bil.O da farkında ve fazlasını beklemiyor benden.

Eşiniz arasın akşam sizi çaya bekliyoruz desin. Gelirse barışırsınız. Mesafeyi korursunuz .barışmak istiyorsa herşeyi sizden beklemesin. Siz arayın o da gelsin evinize. Siz bir adım atmış oluyorsunuz aramakla. O da 2. Adımı atsın.ama mesaj atmayın da aramayında o sizden pişmanım barışalım tarzı bir konuşma bekliyor.yapmayın bunu.

Madem barışmayı düşünüyorsun . Alin elinize bir demet çiçek gidin elini öpün . Yazık eşinizde arada kalmaz .

bencede cuma günü hayırlı mesajlar mesajı atın ya da arayın daha mantıklı sanki

Durumumuz benzer ben 2,5 yıldır görüşmüyorum senin eşin gibi benimkide ben olmadan gitmiyor üzüntüsünü paylaşmaz ama üzülüyordur elbette. Allah yardımcın olsun çok olgun bi karar vermişsin ben yapamıyorum sen gibi o yüzden taktir ettim mesaj yerine yüzyüze görüşmek daha iyi olur bence sonucu merak ediyorum hayırlısı olsun

eşimin mesaj diye ısrar etmesinin sebebi;

merhaba, eşiniz sizsiz gitmiyor peki bu durumdan rahatsızlığını belirtiyor mu? bizim evlilik öyle bir hal aldı ki, bu sorunlar yüzünden her şey bitti yani ne özel hayatımız kaldı ne bişi. eşim habire senle annem arasında kaldım yeter artık bunaldım diyor. kv de topu bana attı yani öyle bir hal aldı ki sanki tek sorun benim ben görüşmek istemiyorum. kv ağzına geleni saydı söktü ama kötü olan ben oldum. baktım bu iş evliliğime zarar veriyor mecbur böyle bir adım atıcam ama istemiyorum sırf eşimin hatrına...

ben de eşimin hatrına gidiyorum eşin anlaşamadığımızın farkında zaten. annesinde de bende de suç buluyor, ikinizde inatçısınız diyor. bu durum evliliğime yansıdığı için adım atmak zorundayım şu an sırf eşimin hatrına.

mesaj atma herkese benle barışmak için mesaj gönderdi der vallaha

sen enıyısı ara , boşver kocanın hatırana uzatma
ban gelinimle barışmak istiyorum ama o istemiyor bak hiç bir adım atmıyor demiş eşime, benim aileme vs. kv arkamdan tüm aile efradına beni şikayet etmiş göya bakın kızınıza çeki düzen verin modunda, kendince beni düzeltiyor...şimdi ben istiyorum ama o adım atmıyor diye kendini akladı çekildi kenara.

Bence dogrusunu yapiyorsunuz. Ben bu konularda alttan alip ama mesafeli durma taraftariyim. Madem eşiniz de ille anneme gideceksin demiyor, bayramda ayda yılda bi yuzyuze bakabilecek konumda tutsaniz yeterli. Bence esinizin isten gelmesine yakin 1 saat once filan tek gidin konuşun derdinizi soyleyin. Sevdigim adamin annesisiniz sizinle kotu olmak istemiyorum ama boyle boyle bir daha yapmayın tarzi hem gönül alip hem de derdinizi söyleyin. Sonra da esiniz gelsin iste yemek yer ya da cay icer öpüşür barışır kalkarsınız. Bunlara kiymet verecek biridir umarim.

Hepten küslük de pek olmuyor çok çok ciddi şeyler olmadıkça. Ben anne nasılsın, iyi misin yazın gönderin. Büyük ihtimalle bir şey yok hep konuşuyormuşmuşsunuz gibi davranır barışmak istiyorsa cidden öyle geçer gider. Çok samimi olmazsınız ama selamınız sabahınız olur adınız küs olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…