kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

Ee eşin demedi mi tamam artık cevap vermiyorsa vermesin. Sen elinden geleni yaptın diye?

Ayrıca arayıp eşini söyler diye mi düşünüyordun? Haberi nerden alacaktı?

yok der mi hiç :)

aynen söyler diye düşünmüştüm çok safım dimi hayır yok bana mesaj atsa bile olur onu bağrıma basarım cart curt bi ton mesaj yollamıştı akrabalar ile kendimi kandırılmış hissediyorum ve de aşırı salak hissediyorum.

Yoo kendini hiç salak gibi hissetme ve bu defteri sonsuza dek kapat.
Bir daha biri derse senden bekliyor, kanıtın var.
Ayrıca bunu eşin derse, kaçtı o tren dersin.
Bir daha o gider mi gitmez mi ilgilenme.
Yokmuş gibi davran ve asla adım atma bir daha.

Hatta yerinde olsam, sana onları diyen akrabaları yarın ararım. Bak ben bunu yaptım cevap bile vermedi. Bir daha kimse benden bir şey beklemesin. Siz de lütfen bana o taraftan bir daha haber getirmeyin der kaparım.

bosuna ugrasiyorsun hic gerek yok

Anlamadığım şey , ne yaşadınız ki , bir evlat on ay boyunca ailesini görmesin ?
Yani siz gitmiyorsunuz diye eşiniz neden ilişkilerini kesiyor ?

Ben , ailesine bu kadar kolay sırt dönen insandan korkarım açıkçası .

eşim ailesiyle konuşmaya gittiğinde annesi sizleri sildim kendi yolunuza gidin vs bir ton şey saymış eşime. çoğunu anlatmadı tabi. asıl bize yüz çeviren kv.

Hatta yerinde olsam, sana onları diyen akrabaları yarın ararım. Bak ben bunu yaptım cevap bile vermedi. Bir daha kimse benden bir şey beklemesin. Siz de lütfen bana o taraftan bir daha haber getirmeyin der kaparım.

bakalım bir kaç gün bekleyeceğim hiç bir hareket olmazsa aynı dediğiniz gibi yapıcam.

eşim ailesiyle konuşmaya gittiğinde annesi sizleri sildim kendi yolunuza gidin vs bir ton şey saymış eşime. çoğunu anlatmadı tabi. asıl bize yüz çeviren kv.

Anladım mesele siz değilsiniz , eşiniz birebir yaşamış.
Yinede ne olursa olsun insan annesinden helallik almaya gider.
Anne kızar , siler olabilir evlat çaba harcamali hayat katili değilse anne.

Anladım mesele siz değilsiniz , eşiniz birebir yaşamış.
Yinede ne olursa olsun insan annesinden helallik almaya gider.
Anne kızar , siler olabilir evlat çaba harcamali hayat katili değilse anne.
kv benim annem olsa ben hiç uğraşmam...evlendiğimiz günden beri benle uğraşıp evliliğimizi mahveden bir insan. beni herkese şikayet eden bir insan. herkesle küs herkesle kötü olan bir insan . eşim gene çok iyi bir evlat.

bir anne oğlu mutlu olsun diye uğraşır, bu nasıl mutsuz ederim diye uğraşıyor sanki.

O kadar beklemis bir iki ay daha beklesin şunun şurasında bayrama ne kaldi.. şaka şaka git elini op anne umarim tekrar ayni sıkıntılar olmaz de!!! Inşallah o da daha iyi olur..

Ben de bu saatten sonra konuda bazı arkadaşların yazdığı gibi düşünüyorum...
Sizden bir adım bekleyen aradığınızda telefonlarınıza çıkardı...
Mesaj at demeleri biraz işgüzarlık sanırım.
Hani sen samimi bir şey yazar kv gönlünü alırsan küslük biter diye...
Yapacagını yapmışsın, bundan sonra etraftakiler yada eşin bir şey söylerse e ben adadım açmadı, mesaj attım yazmadı, artık yapacak bir şey atacak adım kalmadı dersin olur biter...
Eşin de çok istiyorsa gitsin görsün ne demek sensiz gitmem..

eşim dün akşam çok hevesliydi hiç bir cevap gelmeyince bayağ morali bozuldu farkettirmemek istese de. aralarının nasıl olduğunu ben de inlayamıyorum, bir an kv geliyor samimi telefon açıyor konuşuyor, bir an haberim yok diyor.

yani evet barışmaya istekli bir insan olsa zaten eşim hadi kalk gidelim derdi ki gideceğimi biliyor. bu mesaj şu bu hepsi saçmalık. offff canım iyice sıkıldı.

Canını hiç sıkma, hani balon oyunu vardır ya balon patlayacaktir herkes birbirine verir. Öyle düşün sen balonu kaynanaya verdin artık onda, patlarsa onda patlar. Sen yapman gerekeni fazlasıyla yaptın

Canını hiç sıkma, hani balon oyunu vardır ya balon patlayacaktir herkes birbirine verir. Öyle düşün sen balonu kaynanaya verdin artık onda, patlarsa onda patlar. Sen yapman gerekeni fazlasıyla yaptın

evet haklısınız ama içten içe çok kızıyorum çünkü böyle yaparak hayatımızı mahvediyor. gittiğim her tatil kv yüzünden mahvoldu, her özel günümü mahvetti, baştan beri sürekli arıza yarattı.

sanırım ayrılsak mutlu olacak yani bu hali bunu gösteriyor?

Mesajı attın. Eşin gördü. Cevap gelmedi. Görüşmemeye devam. Artık laf edenlere de verecek cevabın var. Sorun nerede? Kv cevap verse sonra eskisi gibi kavga gürültü olsa daha mı iyi? Bence şu an herşey tıkırında.

Benim fikrim : sakin ol ve eşinle akşam güzel bi dille konuş , istersen yanına gidelim canım de , bu da son olur gidersiniz o kv denen mahluk iyice çıldırır zıvanadan çıkar , onu asla ciddiye alma , komik bir kadın , eşine gitmeyi teklif et , seni götürsün, bu saatten sonra o kadınla barışsanız da değişen bişey olmayacak zaten , buzlar erimez , sen eşine karşı yapıcı ol ve gitmeyi teklif et... siz gidince de kötü davranacaktır , eşin iyice görsün emin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…