- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Aslında eşin seni harcıyor. Annesine sözü geçmiyor, sana yaptırmaya çalışıyor.
Evet, dogru65 yaşındaki bir kadını ne kadar değiştirebilirsiniz ki? eşim sadece bir adım at yeter diyor daha fazlasının yaptıramaz da ben de yapmam biliyor bunu. sadece beni harcasaydı beni hiç takmaz ailesine bensiz gider gelir sen de ne halin varsa gör derdi, bunu yapmadığı için ben de bir adım atıyorum
paranoyak mı be eşin ve kayınvaliden. Takmışlar bir msj da msj. Arıyorum açmıyor desenize. Hayır bir de ayağına kadar gideceksiniz zaten daha ne istiyorlar. Yapmayın gerçekten. Kendilerini ne sanıyorlar acaba. Ara açmadımı birdaha arama eşine de söyle defalarca aradım açmadı , evine gitmeyi teklif et hala bir adım at diyorsa ( bu yaptıkların onun gözünde nedir anlamadım adımın en büyüğünü atıyorsun)benle evine gitmiyorsan birdaha da bana tek kelime etme ben elimden gwlwni yaptım ana siz bir adım atmadınız de .evet aynen öyle haklısınız bende aylardır eşime gidelim beraber diyorum. ama adam taktı illa bir adım at bişi yap mesaj at vs. ben de al sana mesaj dicem işte :) birbirimizi sevmediğimizin farkında eşim sanırım kavga çıkmasın diye mi korkuyor bilmiyorum...
aynen kv normal bir insan değil sadece evliliğimi etkilmesine izin vermemek için böyle bişi yapıyorum ve bunu da yapmak için 10 ay bekledim eşimle kanlı bıçaklı olduk boşanmaya kadar gitti yani sonra dedim kadına niye istediğini veriyorsun benim eşimle bir sorunum yok?evet annesine sözü geçmiyor belli
ama harcamak falan olarak o kadar da ciddiye almaya gerek bence bu mevzuyu,
kv normal değil çünkü
canım bu kadın benim telefonlarımı açmayalı 1 sene oldu, sonra kavga etti benle ve hiç görüşmedik 10 aydır. eşim bensiz kv ye gitmiyor kv de artık oğlu gelsin die göyya eşin bir adım atsın mesaj atsın bende adım atarım tarzı bişiler demiş. sırf eşim için yapıyorum evliliğimi kurtarmak için çünkü artık biz boşanmaya kadar gittik yani bu meseleler yüzündenparanoyak mı be eşin ve kayınvaliden. Takmışlar bir msj da msj. Arıyorum açmıyor desenize. Hayır bir de ayağına kadar gideceksiniz zaten daha ne istiyorlar. Yapmayın gerçekten. Kendilerini ne sanıyorlar acaba. Ara açmadımı birdaha arama eşine de söyle defalarca aradım açmadı , evine gitmeyi teklif et hala bir adım at diyorsa ( bu yaptıkların onun gözünde nedir anlamadım adımın en büyüğünü atıyorsun)benle evine gitmiyorsan birdaha da bana tek kelime etme ben elimden gwlwni yaptım ana siz bir adım atmadınız de .
Tamm bu kısımları anladım, küslük olur herjeste olur. Bende8-9 ay aramadım gitmedim. Desim artık bu küslük bitsin yemeğe çağırdım geldiler. Barışıldı. Sizde evine gideceksiniz işte hala neyi uzatıyorsunuz o kısmı anlamadım. Olayı karmaşık hale getiren sizsiniz kusura bakmayın. Çıkın gidin kapılarına yani neyi uzatıyorsunuzcanım bu kadın benim telefonlarımı açmayalı 1 sene oldu, sonra kavga etti benle ve hiç görüşmedik 10 aydır. eşim bensiz kv ye gitmiyor kv de artık oğlu gelsin die göyya eşin bir adım atsın mesaj atsın bende adım atarım tarzı bişiler demiş. sırf eşim için yapıyorum evliliğimi kurtarmak için çünkü artık biz boşanmaya kadar gittik yani bu meseleler yüzünden
Tamm bu kısımları anladım, küslük olur herjeste olur. Bende8-9 ay aramadım gitmedim. Desim artık bu küslük bitsin yemeğe çağırdım geldiler. Barışıldı. Sizde evine gideceksiniz işte hala neyi uzatıyorsunuz o kısmı anlamadım. Olayı karmaşık hale getiren sizsiniz kusura bakmayın. Çıkın gidin kapılarına yani neyi uzatıyorsunuz
Diyecek kelimeler tükendi gerçekten. İşiniz zor canım allah yardımcınız olsun inşallah. Allah kv ıslah etsin :))karışımdaki insan normal biri olsa tabiki dediğinizi yaparım ama kadın 5 sene önceki kapıdaki bakışımı bile anneme şikayet etmiş bir insan. bayram kutlamasına arayınca benimle kavga etmiş bir insan. telefonlarıma bakmayan bir insan. ayağına gitsem nasıl davranacak zannediyorsunuz ? normal biri olsa çoktan giderdim uzatmazdım zaten. kadının nasıl biri olduğu atacağım mesajın her kelimesine kadar eşime tasdik ettirmemle anlaşılmıyor mu sizce? ben onun kapısına gitsem olaylar daha da büyüyecek. keşke sizinki kadar anlayışlı ve insancıl bir kv-kp ye sahip olsaydım. aramızda hiç bir şey yokken eşimi doğumgünü düzenledim aradım açmadılar çağırdım gelmediler hala ne kapıya gitmesi diyorsunuz resmen gideyim saçımı başımı yolsun diye mi?
anlatsam sayfalar yetmez kv ye... sadece artık normal biri olmadığını kafayı yediğini düşünerek kendimi teselli ediyorum yoksa bana da kafayı yedirtecek :)Diyecek kelimeler tükendi gerçekten. İşiniz zor canım allah yardımcınız olsun inşallah. Allah kv ıslah etsin :))
hiiç cevap vermezse daha güzel olur.kızlar öğlen mesaj attım tık yok henüz...peki hiç cevap vermezse ne yapayım sizce?
hiiç cevap vermezse daha güzel olur.
alır çerçeveletip kocanın yattığı yerin karşısına koy.
sabah ilk, akşam son hep görsün hep unutmasın.
ne yazdın?
eşin seni çok zor durumda bırakıyo. çok istiyosa kndi gitsin görüşsün annesiyle, sana yaptıklarının farkında değilmi.kızlar öğlen mesaj attım tık yok henüz...peki hiç cevap vermezse ne yapayım sizce?
kv eşime bak asıl senin eşin istemio bi mesaj bile atmıyor barışmak istemiyor tarzı bişiler demiş sanırım o da böyle bir talepte bulundu. ben sırf eşim için attım bu adımı. kv çok uyanık oğlunun gözünde kendini aklamaya çalışır kesin...eşin seni çok zor durumda bırakıyo. çok istiyosa kndi gitsin görüşsün annesiyle, sana yaptıklarının farkında değilmi.
mesaja cevap vermemesi senin açından daha iyi bence, seni kötülediği herkese gösterirsin ben insanlığımı yaptım bana cevap vermedi diye özelliklede kocana. inşallah cevap yazmaz sende rahat edersin
Meseleniz nedir bilemiyorum ama keşke arasaydınız.ahahah beni güldürdünüz beni rabbim de sizi güldürsün. valla kv çok uyanıktır eşime yaranmak için atraksiyon yapar ama beklicem bakalım.
mesajımda anlaşmazlıkları unutup aile olmayı istediğimi küslüğü bitirmek istediğimi gelip el öpmek istediğimi yazdım.
mesaj attım çoktan ama komik olan nedir anlamadım?cuma mesajı at benceperşembe akşamdan atabilirsin.
telefonlarıma bakmıyor, zaten mesele burda arama-mesajdan ziyade eşime karşı bir adım attığımı göstermekMeseleniz nedir bilemiyorum ama keşke arasaydınız.
Ee eşin demedi mi tamam artık cevap vermiyorsa vermesin. Sen elinden geleni yaptın diye?@turuncupijama ,Minel00 , arkadaşlar şaşkınım, az önce eşim geldi konuşurken dedi mesaj attın mı, attım haberin yok mu dedim, yok nerden olsun dedi, öğlen attım aha bir cevap gelmedi henüz dedim...
ben bu işten bişi anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?