KV ye psikolojik baskıdan ötürü dava açmayı dusunuyorum

Kesinlikle iş ciddiye binince aynen öyle olur

Ben de bir şey olacağını sanmiyorum da boşandıktan sonra da yıpratır kişiliğini az çok biliyorum
Bosverin gerçekten bosverin ilahi adalete bırakın er yada geç mutlaka tecelli edecek çünkü yuva bu bı kuşun yuvasini bozmak bile gunahken bir insanın yuvasiyla oynayanin yuvası olmaz emin olun gerçekten boyleleriyle ugrasmaya bile degmez siz asil olun avam insanlarla ugrasmayin

Bence açın namus iftira davası açılabilir .Böyle bir emsal dava vardı galiba .Kv uzaklastırma almıstı .Uzaklastırma aldıysa para cezasıda almıs olabilir tam hatırlamıyorum .
Gelinin basenlerine bakmak için dar kıyafetler giydirip, dalga geçen kv 10 bin tl tazminat ödemişti .

ayy ne güzel valla dişli bir gelin..
açın ıspatlamak zorunda değilsiniz. eşinizin yaptığı şiddeti belgelemişsiniz zaten.
o kadının sözlü baskılarını nasıl ıspatlayacaksınızki bence ıspat gerekmez.

Ispat için birşey yapmana gerek yok git davanı aç zaten kaynanalara dava açma hakkı var şuan. Yeni çıkan bir yasa hakkımda dedikodu yapıyor deseniz bile bir şekilde çıkıyor. Bunu ıspat etmeniz için şahit lazım mı bilmiyorum ama araştırın. Bir kadın davayı kazandı aynen bu olaylardan dolayı.
Şimdi eşin darp raporu alsa da bişey çıkmaz merak etme.

3 sene önce bende açsaydım keşke kv me dava :)
Şimdi melake oldu birşey yapamıyorum ama içimde ukte kalmadı değil

Çok güzel açıklamışsın teşekkür edrim

Ailem şahit aslında ama vicdan yapıyorlar uğraşma falan diyorlar o yüzden sordum

Ailen şahit olursa kazanırsın zaten. Olmasa da kazanırsın namus bu ya laf ettiği şey basit birşey değil. Ki hakimde anlayacaktır kim haklı kim haksız. Kadının tavırları yetecektir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…