- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Kesinlikle iş ciddiye binince aynen öyle olurValla anlamıyorum bazı hemcinslerini bazen.biz birbirimizin arkasında durmamız gerekirken olan cesaretimizide kiriyorlar.
kaybedecegin hiçbirşey yok.senin canın yanıyorsa bırak şimdi onlar düşünsün.
önemi yok ama biranda daha değerli olursun emin ol
Aynen en azından kendinin ne olduğunu bilsin teşekkür ederimBence bir dene. Davadan bisey cikar veya cikmaz nereden bilelim? Belki cikacak? Zaten davayi kaybetseniz de cevresinde vs duyulacak rezil olmak duygusu bile yeter ona.
Bosverin gerçekten bosverin ilahi adalete bırakın er yada geç mutlaka tecelli edecek çünkü yuva bu bı kuşun yuvasini bozmak bile gunahken bir insanın yuvasiyla oynayanin yuvası olmaz emin olun gerçekten boyleleriyle ugrasmaya bile degmez siz asil olun avam insanlarla ugrasmayinBen de bir şey olacağını sanmiyorum da boşandıktan sonra da yıpratır kişiliğini az çok biliyorum
Gelinin basenlerine bakmak için dar kıyafetler giydirip, dalga geçen kv 10 bin tl tazminat ödemişti .Bence açın namus iftira davası açılabilir .Böyle bir emsal dava vardı galiba .Kv uzaklastırma almıstı .Uzaklastırma aldıysa para cezasıda almıs olabilir tam hatırlamıyorum .
Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim 3 ay eşimden şiddet gördüm 1 aydir ayrı yasıyoruz eski konumda da var darp raporu falan aldim 1 hafta sonra savcı karşısına çıkacağız fakat KV eşime sen de git al demis oysa ben ona hiç bir şey yapmadim kendimi korumak için elini falan çekerken tırnak izim cıktı neyse sorun degil alsın benim derdim kv bana psikolojik baskı yaptı namusuna iffetime laf söyledi oğluna bin kız gelse yine beni unutamaz dedi Allah aşkına akıl verin dava açmayı düşünüyorum ispatlamak adına ne yapabilirim
Yardımcı olun lutfen
Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim 3 ay eşimden şiddet gördüm 1 aydir ayrı yasıyoruz eski konumda da var darp raporu falan aldim 1 hafta sonra savcı karşısına çıkacağız fakat KV eşime sen de git al demis oysa ben ona hiç bir şey yapmadim kendimi korumak için elini falan çekerken tırnak izim cıktı neyse sorun degil alsın benim derdim kv bana psikolojik baskı yaptı namusuna iffetime laf söyledi oğluna bin kız gelse yine beni unutamaz dedi Allah aşkına akıl verin dava açmayı düşünüyorum ispatlamak adına ne yapabilirim
Yardımcı olun lutfen
Tabiki geri dönüşü yok artikAyrılmayı düşünüyor musun ? Eğer düşünüyorsan aç Kv ye de dava
Insan unutamıyor kesinlikle3 sene önce bende açsaydım keşke kv me dava :)
Şimdi melake oldu birşey yapamıyorum ama içimde ukte kalmadı değil
Çok güzel açıklamışsın teşekkür edrimIspat için birşey yapmana gerek yok git davanı aç zaten kaynanalara dava açma hakkı var şuan. Yeni çıkan bir yasa hakkımda dedikodu yapıyor deseniz bile bir şekilde çıkıyor. Bunu ıspat etmeniz için şahit lazım mı bilmiyorum ama araştırın. Bir kadın davayı kazandı aynen bu olaylardan dolayı.
Şimdi eşin darp raporu alsa da bişey çıkmaz merak etme.
O zaman aç davayı en azından gözü korkarTabiki geri dönüşü yok artik
Insan unutamıyor kesinlikle
Illa sahidim olması lazım miEvet akılda bir yerde kalıyor :) kinim var mı desen yok ama o zaman yapmak aklıma gelseydi ben o kadar gerilmemiş olurdum :)
Ama sen yap. Kesinlikle vicdan yapayım deme.
Ben de öyle dusunuyorum en azından egosu sonerO zaman aç davayı en azından gözü korkar
Illa sahidim olması lazım mi
Ailem şahit aslında ama vicdan yapıyorlar uğraşma falan diyorlar o yüzden sordumBen öyle birşeye gerek yok diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim. Bir avukat ile görüşebilirseniz gereken bilgiyi verir size.
Ailem şahit aslında ama vicdan yapıyorlar uğraşma falan diyorlar o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?