Kv yine geliyor Muş !!!

O zaman eşinize karşı yanlış yaklaşıyorsunuz. Anacı bir erkek. Sizde anneni seviyorum ama bana böyle yapıyor bende üzülüyorum elimde olmadan böyle yapıyorum o büyük onun daha anlayışlı olması lazım gibi şeyler söylerek eşinizin desteğini arkanıza alın. :)

Bilmiyorum ben mi yanlış yaklaşıyorum ?? Eşime bu tarz konuştuğumda da eşim geçer geçer diyo çok da üstüne düşmüyor , çok anlattım aetık öfke patlaması halindeyim sanırım

Orası sizin olduğu kadar oğlunun da evi.. Elbette gelecek, kalacak.Geçmişte birtakım tatsızlıklar olmuştur, inan şurada sor kv, eltisi, görümcesi ile tatsızlık çok nadir birkaç kişi bulabilirsin ne yaparsın eşinin hatrına susucaksın.Kaldığı sürede saygıda kusur etmeyeceksin.Şanslısın aynı şehirde değilsiniz kırk yılda bir kocanın hatrına susuver canım.Sen Allaha havale et, eğer davanda haklıysan Allah gördü biliyor zaten ben hep öyle yapıyorum canım Allaha sığınıyorum napalım ne yaparsak yapalım eşlerimiz nedeni ile araya mütevazi bir mesafe koyamıyoruz. İlerde bizde kv olacağız belki biz onlardan beter oluruz :) :)

İnan bende haksızlığa susan, tahammül eden biri değildim.Kendi annemle çata çat tartışırdım ama gel gör ki evlendim kuzu oldum kuzu. Çünkü o kv. annen değil.Annenle tartış iki dakika sonra yine aynısın kin vs yok ama kv. tartışınca olmuyor bende napim ya sabır deyip katlanıyorum. Mükafatını alırız inşallah.

Saygı karşılıklı olmaz Mı ? Sırf erkek doğurdu diye ben saygı duyamıyoruz , herkesin yaşadığı farklı beni tam manası ile Anlamanı beklemiyorum ama susabilmek de bana ağır, oğlunun eviyse HiZmeti Benden beklemesinler o halde , çalış Didin kazan, yemeğini yap affet ağırla yaşadıklarını hiçe say va vs , benim o kadar gücüm Yok maalesef

Eşiniz yumurtadan mı çıktı?? Artık bu konulara o kadar kızıyorum ki. Siz de anne misiniz bilmiyorum ama aynı muameleyi gördüğünüzde mi anlamak istiyosunuz?
Eşinizin annesi hastaneye değil oğlunu görmeye de gelebilirdi, siz evde yokken evinizi yer diye mi ben işte olucam ne yapacak diye endişelisiniz, kaparsınız yatak odanızın kapısını özeliniz size kalır.
Bir de ben onun gibi kayınvalide olmam muhabbetine girmeyin, belkide siz olması gerektiği gibi değilsinizdir.
Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir...

Çok damarına basarsa da mı susarsın ? Neden yani bi yere kadar susulur , ama ben Arık cinnet boyutundayım , susa susa bu hale geldim , ne hakkı var ki , işimde gücümde saygılı bir insanım , hayat zatne Zor yoruluyorum çok , ne hakkı var ki beni üzmeye

ya kv ile sorun yaşayan çok insan var. oğlu sonuçta bugün olmasa yarın yine gelicek. artık kabullen bence. kendi kendini farkında olmadan sürekli dolduruşa getirip sıkıyorsun bence. durumu kabullen. eşinin annesi. ömür boyu evladının çevresinde olacak. gelip yanında ömür boyu kalmayacak. sonuçta gidecek. birtek sen değilsin kv ile sorunlu olan. ayrıca seninde dört dörtlük olduğunu sanmıyorum. bu kadar mevzuyu uzattığına göre takıntılısın kusura bakma

O da şimdi bana karşı işlediği günahların bedelini ödüyor , artık elimde olmadan cinney boyutundayım , normal de gayet kontrollüyüm

En azından çalışıyorsunuz yüz göz olacak durumunuz yok akşamda eşiniz var nasılsa
Uzun mu kalacakmıs ?
Evde bir kadın varken önce ına haber verilmeli bu konuda bende çok sinir oluyorum kim olursa olsun kadın aranmalı önce.

evet ben de sinir oluyorum,
kaldı ki ilk defa yaptığı b,şey değil , tartışmıştık, eşime de söylemiştim oysa ki,
zaten geçmişten gelen aşırı derecede kızgınlığım var,
istediği gibi top koşturacağını sanıyor, ben konuşmuyorum ama umurunda değil, oğlu dert ediyor orası da ayrı sinir bozucu

Bu kaynana larda anlamış değilim.oğlum mutlu olsun demiyolarmı ara açmak için ellerinden geleni yapıyorlar.bende kaynanam gelinim oğlumdan kıymetli benim gözümde.gelinim demek bile tuhaf geliyor bana.canım kızım o benim.Allahın emaneti o bize.gözünden akan bir damla yasa Kıyamam. Rabbim daima yüzünü güldürsün yuvasına huzur versin yavrumun

O ancak oğluna sefil görünsün acındırsın istediğini yaptırsın , baksan çok bilmiş modern takılan bir ruh hastası , işte oğlu ile aram bozuk bin beterini yaşasın inş , oğlu da kendine gelmezse defolsun gitsin anası ile

Benimde ilk aklıma odanı kilitleyip git demek geldi sız hızmet etmeyın calışıyorsunız kendı evde olucak yemek vs yapsın barı o yapmıyosa esınız yapsın yada hazır yıyın.hıc kendınızı yormayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…