- Konu Sahibi Prensescann
-
İlk aklıma gelenIlk aklıma gelen ise giderken odanızı kilitleyip gidin Neden bilmem bu aklıma geldi galiba burada gelinleri sevmeyen ama evini karistiranlari çok okudum ama ciddi söylüyorum yani
bilmiyorum bana soran haber eden bilgi veren yok zatenNe kadar kalcak
Bu daha sıkıntı zatebbilmiyorum bana soran haber eden bilgi veren yok zaten
evet ben bu psikolojide iken nasıl hoşgeldn diyeceğim nasıl muhattap olacağım, üstüne onca yaşanan şey vardı zatenBu daha sıkıntı zateb
Durumun varsa çek restinievet ben bu psikolojide iken nasıl hoşgeldn diyeceğim nasıl muhattap olacağım, üstüne onca yaşanan şey vardı zaten
soğukkanlı durdum ve konuşmadım sonuç: eşim tavır alıyor, neymiş misafirmiş!!!Hatalısın ...
Böyle düşünmen eşinle aranı bile bozar .
Orası o kadının oğlunun evi. İstediği zaman gelir. Sen muhattap olmak zorundamısın hayır .
Tüm soğukluğunla dur.
Bunu sana kayınvalidesinden en olmadık kötülükler görmüş birisi söylüyor .
çocuğum hnezü yok yeni gebeyim 3. defa ve gebeliğin başında yaşadığım strese baakr mısınzÇocuk varmi
şuan bariz bi olay yaşanmadı ama geçen yıllard ayaşadığım sıkıntıalrdan ötürü affedemiyorum onu,Neden bu kadar kırgın ve kızgınsın?
konuşmadım tavrımı koydum ne kadar tavırsa işte..........Ya şu sende kv olacaksın, 3 günlük dünya boşver diyenleri anlamıyorum artık. Yakın zamana kadar bende böyle düşünüyordum insanlık bende kalsın diyordum kv, kp, görümce ne yaparsa yapsın hafif tepki verip geçiyordum. Baktım başedemiyorum Araya daha fazla koydum mesafemi. Tavsiyeye gelince de mesafeli ol yeri gelince hiç konuşma bile. Eninde sonunda gelecekti.
geldiği zman yemeği yatağı çayı havlusu vs si bendne bekleniyor diye o tabiri kullanıyorum,Evin hanımı pehhh
Sende gezerek tozarak tepkini koymalısın.konuşmadım tavrımı koydum ne kadar tavırsa işte..........
çok umurundayım ya kadının!!!!! keyfine bakıyor geziyor tozuyor, olan eşimel bana oluyor,
eşim kendnden nefret ettirecek az kaldı,
bu durumla nasıl başedebilrim bilmiyorum maalesef
eşime çok kızıyorum konuşmadığım için bana telefon açıp saydrması, ve hala bendne hizmet beklemesi,Sende gezerek tozarak tepkini koymalısın.
Ne desem bilemedim hamileyken kvler insanın daha çok gözüne batıyor. Eşine üzüldüğünü falan anlattın mı?eşime çok kızıyorum konuşmadığım için bana telefon açıp saydrması, ve hala bendne hizmet beklemesi,
evlendiğimzden beri en büyük sorunumuz anası
Eşinde bulmuş bunuyor .soğukkanlı durdum ve konuşmadım sonuç: eşim tavır alıyor, neymiş misafirmiş!!!
eve aldım yemeğini yaptım sürekli olmasa da ,Eşinde bulmuş bunuyor .
Sen yapman gerekenı yaptın .
Eğer bunu kabul etmıyorsa eşin alma evine haklısın.
elbette aramızdan çekil diyorum o istediğin yaparken sorun olmuyor da ben yapınca mı sorun dedim,Ne desem bilemedim hamileyken kvler insanın daha çok gözüne batıyor. Eşine üzüldüğünü falan anlattın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?