Evet sürekli sormaları evinizi eşinizi ihmal ettiğinizi düşünmelerinden dolayı olabilir.Kv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
Kv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
Eşinin söylemesi lazımKv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
Bu konuda benim kendi annem boylr. Hergun ne yemek yaptin bu aksam ne yiyeceksiniz diye sorar. 4 yildir evliyim 4 yil bilfiil bikmadan hergun soruyor. Amac ne inan bilmiyorum. Belki sadece meraktan belki de duzenli yemek yapip yapmadigimi kontrol ediyordur ya da kv cocugunun ac kalacagini dusunerek bunu soruyorsa bu durumda benim annemde benim ac kalacagimi dusunerek bunu soruyor olabilir. Hatta ilk evlendigimzide bi kac ay sonra maddi durumumuz iyi olmasina ragmen babam bana"kizim et aliyor musunuz, et yiyor musunuz ?" Diye sormustu. Yani inanin amac ne cozemedim ama belli ki merak ediyorlar ne yiyip ictigimizi annemizin babamizin evinde alistigimiz hayati devam ettirip ettiremedigimizi.Kv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
Kesinlikle bayıldım bu cevaba..Konu sahibi ben olsam bunu yapmadan ölmemHer sorduklarında kavurma yaptı desin, ama her sorduklarında. Eğer derlerse her gün her gün kavurma bıkmadınız mı diye. Eşin de desin ki “siz her gün sormaktan bıkmadınız biz niye yemekten bıkalım
İşe yarayacaktır emin olun. Ya da direk terslesin.
Kocanız çocuk deil ki ev sahibi olmuş bark sahibi çocuk sahibi olmuş evinizde ayrı zannedersem istediğimi yerim içerim insan halı bı gün iyi yerim öbür gün peynir ekmek ... Benimde çocuğum küçük bazen yetistiremiyorum kahvaltılık olmadı makarna falan yapıyorum müsait olduğum zamanda en iyisini yapmaya çalışıyorum ne yapabilirim benim adım Hıdır elimden gelen budur işlerine gelirse bunun hesabını kocamdan başka kimseye vermek zorunda deilimKv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?