Cidden zıvanadan çıkıyorlar bazen.. iyi tarafından düşüne düşüne tarafı da kalmadı.. böyle bunlar deyip geçmeliyizKv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
Birzamanlar babaannem sordığunda babamın yaptığı şey ve artık sormuyorHer sorduklarında kavurma yaptı desin, ama her sorduklarında. Eğer derlerse her gün her gün kavurma bıkmadınız mı diye. Eşin de desin ki “siz her gün sormaktan bıkmadınız biz niye yemekten bıkalım
İşe yarayacaktır emin olun. Ya da direk terslesin.
Hiç umrunda olmasın cnm bak esin arkanda en azından şunu bunu yaptı diyomus dua et eşin doldurusa gelmiyo en azından kim bilir arkandan eşine neler atıp tutuyolardir esin itibar etmiyor bile baksanaSevgili melomis, acikcasi baslarda sorukdugunda esin kiradan da sakayla karisik bir sekilde sormamalarini saglsaydi cok iyi plurmus, cunku onlar sorar burda ne alaka diyip siniri koymasi gereken esiniz. Ayni benim esimin ailesinin para isteyip esimin siniri koyamamasi gibi :)
onlara ne otel mi orasi ne buluyosa onu yer hic uzulmeyin yemek bulduguna sukretsin.Kv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
Ah canim sende bizdensin :) az once de yazdim yukarida benim kvde de ayni.. disardan yersek ben soylemiyorum cunku sonra niye disardan yediniz bi yumurta bile olsa kirip yeseydiniz parayi niye elinizde tutmuyorsunuz vs vs.. Allah sabir versin sana da.. Ama inan bebisin dogduktan sonra daha cok usteliyorlar.. sana tavsiyem ne olursa olsun dogumdan sonra yemek camasir ve bebekle ilgilenmesi icin ailenden biri olsun.. benim kv benim aileme siz merak etmeyin ben bakarim gozunuz arkada kalmasin dedi (benim ailem sehirdisinda yasiyor) bizimkiler gitti ve ben yalniz kaldim.. ne gelennnn ne gidennnnn ustelik bir ust sokakta oturuyor.. ne camasirdan haber var ne bulasiktan ne utuden.. bu yuzden kimseyi dinleme yaninda mumkunse 40na kadar kalsin annen kardesin yengen esin dostun kim varsa..benım kv de de öyle ama bızımkı yemekle kalmıyo hergun soruyor ne yenıdınız dısarda yedıysek nıye yedınız evde yıycekmı yoktu dıye laf eder alısverıs yaparız sordugu yetmezmıs gıbı her aldıgıma tek tek bakmak ıster cok tuhaf bı ınsan evımdekı en ınce ayrıntıya varana kadar görmek ıster aldıgım bıseyı ırdeler napacan bunu ne ıse yarıycak vs vs oglunun maasına varana kadar laf eder harcamamıza ıhtıyavcımıza karısır 100 kez soyluyorum esıme evımızdekı seylerı söyleme esım yuz verıyo annnesıne bu kadaar her sordugu soruyu cevaplıyor bıktım yemınle kv deden bıde olur olmaz herseye alınır kafasında bı gelın profılı var hep öyle olmamı ıstıyor benım yapım huyum farklı herkesın ıstedıgı gıbı olursak bu hayat cekılmez zaten zorlu sureclerden gecıyoruz 1 gr destegı yok lafa soze gelınce ustune yok
eşin yemek sallayacağına eşim beni aç bırakmıyor deyip ağırlığını koymalıydıKv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?