Aynen bende bunu yazmıştım başka bi konuda hepsi aynı hepsiHaHa bunların hepsimi aynı olur ya!
ne annem ne kardesım ne babam var yanımda kalacak destek kımsem yok cocuk olunca daha beter olacak blıyorum allah sızede sabır versın su an yataktan kalkamıyorum rısklı gebbelık bır gun olsun demedı kv bı kap yemek yapıp getırıyım dıye esım olmasa yandık bebısle bakacak kımse yok kv evıde 15 dk lık mesafe yanı kendı aılem olmadıgı ıcın mı bu kadar baskı anlamıyorumAh canim sende bizdensin :) az once de yazdim yukarida benim kvde de ayni.. disardan yersek ben soylemiyorum cunku sonra niye disardan yediniz bi yumurta bile olsa kirip yeseydiniz parayi niye elinizde tutmuyorsunuz vs vs.. Allah sabir versin sana da.. Ama inan bebisin dogduktan sonra daha cok usteliyorlar.. sana tavsiyem ne olursa olsun dogumdan sonra yemek camasir ve bebekle ilgilenmesi icin ailenden biri olsun.. benim kv benim aileme siz merak etmeyin ben bakarim gozunuz arkada kalmasin dedi (benim ailem sehirdisinda yasiyor) bizimkiler gitti ve ben yalniz kaldim.. ne gelennnn ne gidennnnn ustelik bir ust sokakta oturuyor.. ne camasirdan haber var ne bulasiktan ne utuden.. bu yuzden kimseyi dinleme yaninda mumkunse 40na kadar kalsin annen kardesin yengen esin dostun kim varsa..
sorun zaten eslerde benım esımde oyle soymleme dıyorum anlatıyo herseyıı esım cevap vermese ben zaten mesafelı olmaya calısıyorum hep o yuz verınce tepemıze cıkıyorHer seferinde eşiniz niye cevap veriyor ki?
Allah ne verdiyse desin geçsin. Aileleri herşeyin içine en başta sokup sonra da niye karışıyorlar diye şikayet ediyoruz
Aylık menü listesi yapın okullardaki gibi. Her ay götürüp buzdolaplarina asın.
Benim 1 yasinda oglum var asiri huysuz bir cocuk 5 dk birakmiyor beni yemek temizlik cok cok zor benim icin kv sorsa bile umrumda olmaz cok dusunuyorsa yapsi yemegi yedirsin oglusuna yapcak bisey yok ama buna esin dur demeli karistirmamaliKv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz
+1Aylık menü listesi yapın okullardaki gibi. Her ay götürüp buzdolaplarina asın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?