Kvnin hergün ne yediğimizi sorması

Bu arada oglum 2yasinda ve ikinciye yeni dogum yaptim sayilir.
Bazı günler yemek yapabiliyorum bazi günler anam agliyor yetismiyor bende hemen hazir birsey atiyorum firina(hazir pizza veya su hazir baliklardan) yanina hemen bi pilav/makarna koyuyorum.
Bazende aksam yemeginden sonra ertesi gunun yemegini hazirlarim dusuncesi ile mesela dolaptan tavuk cikariyorum sabaha kadar cozulunca soslayip firina atiyorum yada bi sebze yemegi hemen yapiyorun beya corba. Bunlar piserken bende mutfagi silip cikiyorum

Benim annemde bana sorar ne yemek yaptın, yediniz diye.. ne var ki bunda anlamadım..

ne annem ne kardesım ne babam var yanımda kalacak destek kımsem yok cocuk olunca daha beter olacak blıyorum allah sızede sabır versın su an yataktan kalkamıyorum rısklı gebbelık bır gun olsun demedı kv bı kap yemek yapıp getırıyım dıye esım olmasa yandık bebısle bakacak kımse yok kv evıde 15 dk lık mesafe yanı kendı aılem olmadıgı ıcın mı bu kadar baskı anlamıyorum

Mükemmel anne ve mükemmel eş olmayı bıraktım 34 yaşındayım yoruldum 12 yillık evlilik hayatimda anladimki ne pişirdiginin önemi yok huzurla yenen tek bir corba bile insanı doyuruyor

Ve o yemegi yaparken huzurlu ve mutlu olman bir tost bile yapıyorsan sevgiyle yapman söylenmeden yapman yiyenlere sirayet ediyor

Kendini zorlama elinden geleni yap yeter fazlası icin zorlama

Ne yaptığın ve ne yediğin ve neye ne kadar zaman ayırabildiğin eşinle senin arandadır. Bence yalandan yemek saymak bile gereksiz, 'yedik şükür bir şeyler' deyip geçmek lazım. Zaten kulp bulacak insan buna da bulur.

Her seferinde eşiniz niye cevap veriyor ki?
Allah ne verdiyse desin geçsin. Aileleri herşeyin içine en başta sokup sonra da niye karışıyorlar diye şikayet ediyoruz

Her seferinde eşiniz niye cevap veriyor ki?
Allah ne verdiyse desin geçsin. Aileleri herşeyin içine en başta sokup sonra da niye karışıyorlar diye şikayet ediyoruz
sorun zaten eslerde benım esımde oyle soymleme dıyorum anlatıyo herseyıı esım cevap vermese ben zaten mesafelı olmaya calısıyorum hep o yuz verınce tepemıze cıkıyor

O bir alışkanlık.
Ben bekarım annem kardeşlerime aylık yatıya kalmaya gidince bana soruyor bu gün ne pişirdin diye. Ben de abimin eşine soruyorum bugün ne var yemekte diye.
Ve hatta halam babamı arıyor sohbet arasında ne yeidniz diye soruyor.
Ben art niyet göremedim.

Ben kv den de çeşitli yemekler yaparım bilirler hatta söyler ama yine de aradıgında sorar.
Eşim genellede Allah ne verdiyse yedik der.
Hani insanlık hali az yaparsınız canları ister vs söylememek en iyisi.
Bazen laf arasında soruluyor

Yetişiyorum.

Başımda zor bir çocuk, yürüme keşif çağında, bana yapışık vs vs... Her öğlen yemeğe de gelir eşim, çocuk iki dk durmaz, evin içini gezerek, kah tükürerek kah kaşığa vurarak bir şeyler yer, onu yemez öbürü pişer, sürekli bulaşık çıkar, sürekli bir temizlik, dolaplar defalarca deşilir dökülür toplanır, çamaşır bir yandan vs vs... Yetişiyorum ama ne biçim yetişiyorum sorma.

Eliniz alıştıkça zamanla ışık hızına ulaşıyorsunuz merak etmeyin :/

Benim 1 yasinda oglum var asiri huysuz bir cocuk 5 dk birakmiyor beni yemek temizlik cok cok zor benim icin kv sorsa bile umrumda olmaz cok dusunuyorsa yapsi yemegi yedirsin oglusuna yapcak bisey yok ama buna esin dur demeli karistirmamali

Bende bi tek benim ki boyle sanardim :) insan bos olunca boyle sacmaliyor :) takilmayin

Kafana fazla takma ben 6 yıllık evliyim hala sorar kv ne yedinz ne içiniz die huy edinmiş bunu ben artık yedik biseyler diyorum irdelemiyor baktin olmuyor aç kalmıyoruz de geç

Sorsa ne olacak ki ?
Eşiniz yanlış yapıyor. Kahvaltı yapıyorsanız kahvaltı yapıyoruz desin.
Illa yemek uydurmak zorunda değil.

Valla benim ananem/babaannem falan da sorar akşam ne yediniz diye, ha özellikle aramazlar ama konu içinde geçer bi şekilde :) aç mı kalıyoruz diye merak ediyorlar ya da şunu yaptım bunu yedik diyince mutlu mu oluyorlar bilmem :)

Eğer hergün sık boğaz ederek sormuyorlarsa sıkıntı yok, o hepimizde var :)

Benim kayınvalide de aynıydı hergün akşam mutlaka arar ne yedik diye sorardı eşime. Gündüz de beni arardı sorardı içine ne koydun, önce şunu koysaydın oğlum öyle yemez şöyle yap falan derdi
Artık sormuyorlar çok şükür
Klasik kaynana işte sonradan bırakıyorlar sorguyu

Suç eşinizde. Her gün öğretmenine hesap veren çocuklar gibi yemek ismi uyduracağına, "aç kaldık vah vah açlıktan ölcez" gibisinden iğneli şakalar yapsın. O zaman sormazlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…