Kv ve eşimin babaannesi eşime her gün ne yediniz .bu akşam melomis ne yemek yaptı diye sorup duruyorlar. Birkaç aylık mevzu değil bu .Neredeyse bir yıldır hep aynı muhabbet. Ben artık sormuyorlar zannediyordum ama dün akşam eşim söyledi hala soruyorlarmış. Birazcık sinir olsamda diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey olmadığı için çok takmadım ama yine de sinir bozucu bir durum .evlenmişiz ,kaç yıl olmuş evleneli bunu sormak didiklemek nedir anlamıyorum. Bebeğimiz olduktan sonra yemek işlerini çok fazla yapamamaya başladım. Eskisi kadar yapamıyorum. Onlar da çocukları aç mı kalıyor diye merak edip ondan soruyorlar herhalde ama herkesin evi düzeni başka. Biz bir yuva kurmuşuz ,kaç yıldır evliyiz. Her gün her gün sorulur mu ya. Eşimde daha çok fazla yemek işlerine yetişemediğim halde annesi ve babaannesi dırdır etmesin diye onlar sorduğu zaman benim yapmadığım yemekleri yapmışım gibi kafasından sallayıp ,şunu yaptı bunu yaptı diyormuş. Tamam ben de üzülüyorum eskisi kadar ev işlerine yetişemiyorum diye. Ama çok fazla düşünürsem de iyice moralim bozulacak. Benim sormak istediğim sizler hem bebeğinizin bakımına hem evin işlerini yemeye ona buna şuna her şeye çok düzenli bir şekilde yetişebiliyor musunuz