Kvnin hergün ne yediğimizi sorması

Aynen benimkilerde hep sorar bende sinir olurdum ama oglum acmi kaliyo diye degilde laf olsun konusacak bisey kalmayinca oylesine sorulorlar diye dusundum. Esimde bir kac kez napcaniz ne yedigimizi yedik iste dedi bir kac fettuccine Alfredo yedik dedi o nasil birseymis diye sorduklarinda siz bilmesiniz benim karim daha ne yemekler yapiyo falan dedi artik sormuyorlar

asıl eşin bunalmıştır be.

ne güzel yaa insanların derdi yok. senin menünle kafayı bozmuşlar.

Vah vah oğluşlarını aç mi birakiyorsun sen yoksa gelin hanim

aynen bize de hergun soruyorlar demek ki onlardan başka da varmış böyle soran ama hergun hiç değişmeden yani hatta arayıp ne pişireceksin birşey lazım mi falan diye soruyorlar 15 aylik oğlum var 8 buçuk haftalik hamileyim heralde beni birşey yapamiyo falan sanıyolar ama o kadar şeyde buna alıştım artık takmıcam kimseyi üzülmeye degmiyor

esin diyemiyormu ne bos konu sormayın diye. benim kv kp de sorrdı. söyleme derdim esimi sıkıstıra sıkıstıra simdi sormayı unuttulat

Sen hergün aç Onlara sor. Sanki 5 yıldızlı otelde menü soruyorlar. Dengesizler...

Ben de yetişemiyorum hem çocuğa hem yemeğe hem ev işine.. Çok normal ama bu durum.. Çalıştığım için annem yardımcı oluyor hafta içi sağolsun, hafta sonları da eşim oyalıyor ben yapmaya çalışıyorum. Eşimin annesi de çalışıyor ama elinden geleni de ardına koymuyor o da sağolsun. Zaten bebeğiniz de küçükken birileri yardım etmezse herşey yarım ya da eksik kalıyor. Dert etmeyin bunu kendinize.. Belki kötü bir niyetleri yoktur eşinizin ailesinin ama şayet kasıtlı soruyorsalar da böyle davranmak yerine bir el atsalarmış ya.. İnsan bir başkasını üzmekten, canını yakmaktan ya da rahatsız etmekten nasıl mutlu olur anlamıyorum.. Çok ayıp ediyorlar..

Bence sırf sohbet amaçlı soruyor olabilirler. Benim annemlerde hergün hem ablamlara hem bana sorar. Yemek pişirmeyi biliyormuyuz ya da aç mı kaldık diye bir amaçları olduğunu hiç zannetmiyorum. Çünkü ben genelde dışardan yiyorum. Ablamın da çoğu zaman yardımcısı yapıyor yemeği. Hergün arıyorlarsa bir noktada konuşacak konu bulamıyorlardır, oradan yemek menüsüne geliyordur olay. Kötü niyetli düşünmeye gerek yok. Ayrıca eşinizin hamarat gözükün diye yapmadığınız yemekleri siz yapıyormuşsunuz gibi anlatması çok tatlı ve ince düşünceli bir davranış bence, çoğu erkeğin aklına gelmez, hatta ben eşinizin yerinde olsam hayatta aklıma gelmez böyle yapmak. Canınızı sıkacak bir durum yok ortada tam tersi hoş bir jest var.

Tatlim bizimkiler de uzakta yani benim de sadece doguma gelebildiler sonra bir kac gun yengem kaldi gitti ondan sonra iste zaten herseyi gormeye basliyorsun cocuk ilk haftalar mama yada meme verince direk uyuyo 2 3 saat uyaninca acikiyor tekrar doyuyruyorsun gaz cikariyorsun hemen uyuyor en azindan ilk 2 3 hafta rahatsin bebekten yana.. ama iste ev isleri kaliyor camasirin bulasigin yemegin.. sen bunlari kafayi takiyorsun.. yoksa 40i cikana kadar cocukta bisey yok.. benim 45 gunluk oldu sukur.. ama hic uyumuyor.. bisey olursa özelden yaz bana canim yardimci olurum..

Ben olsam atarımda atarım, mantılar, lahmacunlar, kebaplar vb maksat eglence olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…