Kvye ahlaklı ol demeyi düşünüyorum

Canım git düzgünce al karşına benim altınlarımı bana verir misiniz sonuçta onlar benim de. durumunun kötü olmasına gerek yok onları almak için bahane üretmene de gerek yok. düzgünce anlat derdini. vericez derlerse anne daha önce de söyledniz vermediniz bu zaman da para kolay kazanılmıyor benim de yuvam ailem yapcaklarım var de

Damadin halasi belki esinizin ailesinin borc durumunu bilip onlara vericek altini. Yardim amacli. Bu sekilde dusunup ciftlerin anne babasina takiyi veren insan cok. Sizi ilgilendirmez karismayin kime verirse versin altini. Sahsen benim anne babam benim dugun borcumu oderken ben altinlari alip borcsuz harcsiz kenara cekilmem. Ayrica dugun oncesi ne oluyoda altinlar kimde kalacak muhabbetine giriyosunuz merak ettim. Negatif enerjiniz klavye gerisinden geciyor resmen.

tabi ki öyle söylemeyeceksin. akıllı davranacaksın. eşini arkana alacaksın sonra kv göstereceksin altını gümüşü

Sakın ama sakın demeyin.
Siz en kotu insan olursunuz. En iyi annesi olur.
Bu durumda sizi savunmayan bir adam yada olaya müdahale etmeyen bir adam siz kv nize ahlaklı ol dediğiniz de sizi mi tutacak sanıyorsunuz?
Bence kv nize değilde eşinize söyleyin.
Eşlerini savunmazlar, olaylara müdahale etmezler, eşler bişey dediğinde de en kötüsü eşleri olur...
Ben çok terbiyesizce bı durum yaşadım görümcemle. İnanın birşey denemek için kendimi zor tuttum. Kaslarım kasıldı bir sene açılmadı.
İyi ki dememişim. Haddini bildirdim ama iyi ki onun gibi ağzımı bozmamışım. Eğer yapsamdım ben kötü, o iyi olurdu. Şu an maalesef iyi olamıyor ben ona uymadığım için ve mesafeyi de aşamıyor doğal olarak. Kafam rahat yaşıyorum.
Sizde mesafe koyup kafanızı rahat ettirin.

Ya bence böyle meseleleri kafana takman senin yaşam enerjini yok eder. Bırak alırsa alsın mezara koyamayacak sonuçta. Zamanında takmış kadın şimdi ona dönüyor bugözle bakıyor yaşlılar.hem yine eşine sana kalıcak Allah gecinden versin. Kalmasa da önemli değil. Borcunuz varsa çalışmayı düşünmez misin? İnanki kendi paranı kazanıp yemek gibisi yok. Hem kimse hesapta soramaz elinden de alamaz. Borcunuzu da öder rahatlarsınız. Boş boş evde durunca ben de sürekli eşimin ailesine sarardım. Böyle hergün kayınvalidem şöyle dedi yarın ben böyle söylicem falan geçmez ömür. Gençliğine yazık. Spor falan yap. İşe gir derim ben. Kayınvalidene mesafe koy iki haftada bir git kafan rahat olsun paragıda kim almış umursama boşver.

ahlaksız nedir ya...nereye çeksen oraya gider bu laf...siz kayınvalidenize yada kayınpederinize değil eşinize çemkirin, bence...siz nasıl çalışıp biriktirip üzerinize düşeni yapmışsanız onun bir erkek olarak bu konuda daha hassas davranması lazımdı...anasına babasına güvenerek yola çıkmamalıydı...ve hatta siz de bu konuda eşiniz olacak kişiyi arkadaşlığınız süresince izleyip daha bilinçli hareket etmeliydiniz...bileziklerinizi vermişler zaten...eşiniz de halasına söylesin hediyesini sizin kolunuza taksın...

Evlendiğimde düğünde takılan takı ve altınlar aldığımız evin kredi borcuna gitti, ayırdığımız az bi miktarı da kayınvalideme emanet ettim, 3 senedir onda duruyor. Ona güvenim gerçekten tam, biliyorum ki bir kuruşuna dokunmaz. Ama oldu ki dokundu veya benim güvendiğim gibi birisi değildi, altınları istedi biz de vermiş olduk. Neden bu kadar dert edeyim ki? Bırakın alsın ya hu. 3 senedir eşime de diyorum, annenler isterlerse kullansın altınları. Ağzımı açıp tek kelime etmem. Niye edeyim? Aç açıkta değilsem, yarın kapıma haciz dayanmayacaksa, sadece normal borcum varsa, ödeyebiliyorsam, ay sonunu görebiliyorsam, harcama yapmam gereken bi hastalık vb durumum yoksa kayınvalide bir altın almış diye gidip kadına ahlaklı ol demem. Altında kalacağım bi cevap verirse dayanamam çünkü.

Hakkını savunmak bişey, hakkımı savunayım derken bazı şeylere olduğundan fazla önem vermek, paragöz gözükme ihtimali çok başka bişey.

Kendi kendinizi doldurup bir hisimla konu actiginizi varsayiyorum.
Ahlak kelimesi agir kacar, sakin olun

O kadar altın gitmiş laf etmemişsiniz. 1 altın için laf ederseniz sizi kötü bilirler. Büyük balık gitmiş zaten boşverin allaha havale edin. Huzurunuzu bozmaya değmez.

ahlaksiz oldugunu dusundugunuz bir aileye hala neden gelin olarak gitmeye calisiyorsunuz peki diyecektim dugun olmus giden gitmis bir altinda gidiversin zaten size yedirmezler onu emin olun

Oğulları buna razı gibi geldi. Verdirmesin. Siz dediginizle kalırsınız. Suçlu da siz olursunuz. Kızmakta haklısinız ama yanlış kisiye. Burda ki konuşmanız gereken eşiniz. Ses çıkaramiyorsa siz istediğinizi söyleyin farketmez.

Başlığa koptum
Bence haklı iken haksız konumuna düşmemek için sinsice plan yapmak, mağduru oynamak lazım sürekli borç içinde olduğunuzu her fırsatta dile getirip ağlayın. Hatta kocanızı borca sokun. Kv aynısını yapmış, mutfakta ağlayınca kocanız vermiş altınları ona, aynı performansı sizden de bekliyorum

Benim kvde bana sormadan altınlarımı evimden gizlice almıştı. Paralarımı kurtaramadım ama altınlarımı kavga gürültü ne yaptım ettim aldım ellerinden. Böyle insanlarla konuşarak başa çıkamazsın çıkabilsem ben çıkardım , kendi anladiklari dilden konuşmak gerek.

Esin yerine sen dersen kötü olabilir senin adına ama çok kaldıysa içinde söyle de ahlakli ol değil de soz verdiniz aldiniz bari bunu bize bırakın gbi

Hı hı öderler. Benim eşim de 2 yıldır öyle diyor, kv 2. evini aldı haram zehir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…