- Konu Sahibi Oglak kizi
-
ÜÇMÜ KURUŞ ???bir altin mi yani zamaninda konusmayip simdi uc kurusluk altin icin carlamak komik olur
ÜÇMÜ KURUŞ ???
halası altın takacakmış, bize değilde ailesine verir diye korkuyorum,
İyi günler, düğünde eşime takılan altın ve paralar alınmayacak dendiği halde alındı, bileziklerimi zor kurtardım diyebilirim, bayramda eşimin almanyadaki halası altın takacakmış, bize değilde ailesine verir diye korkuyorum, eşime söyledim eğer alırlarsa yüzlerine bakmam ve susmam öz oğlunuzu bu kadar aptal yerine koymayın artık derim dedim, eşimin tek dediği altınları geri ödeyecekler, yani hala umrunda değil, kv me ahlaklı ol diyeceğim
Oğulları buna razı gibi geldi. Verdirmesin. Siz dediginizle kalırsınız. Suçlu da siz olursunuz. Kızmakta haklısinız ama yanlış kisiye. Burda ki konuşmanız gereken eşiniz. Ses çıkaramiyorsa siz istediğinizi söyleyin farketmez.Ama bu ahlaksızlık değil mi? Üstelik kredi kartı borcumuz var, kp ise yaklaşık 7 bin maaş alıyor, ona rağmen bizim bir altınımıza göz dikerlerse, hepsini aldıkları halde, çıldırmayıp ne yapayım, resmen oğullarını aptal yerine koymak
Hı hı öderler. Benim eşim de 2 yıldır öyle diyor, kv 2. evini aldı haram zehir olsun.İyi günler, düğünde eşime takılan altın ve paralar alınmayacak dendiği halde alındı, bileziklerimi zor kurtardım diyebilirim, bayramda eşimin almanyadaki halası altın takacakmış, bize değilde ailesine verir diye korkuyorum, eşime söyledim eğer alırlarsa yüzlerine bakmam ve susmam öz oğlunuzu bu kadar aptal yerine koymayın artık derim dedim, eşimin tek dediği altınları geri ödeyecekler, yani hala umrunda değil, kv me ahlaklı ol diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?