- 24 Eylül 2010
- 6.214
- 20.317
- 548
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Güzelim, nişanlılık dönemimde oturulup konuşuldu, biz asla altın almayız çok ayıp dediler, buna rağmen bende öyle düşündüğüm için nişanlıma söyledim, sen yap ucuz yap sonra değiştiririz dedim, yok onlar karşılıksız yapacak çocuklarıyım dedi, ben bana düşen herşeyi ailemden yardım almadan yaptım, bütün alışverişte bize hava atıldı, resmen bizde para çok nidalarında gezildi, annem ağlatıldı ben yokken, bana adam gibi oturup konuşmaları gerekmezmiydi, biz yapıcaz ama paramız kısıtlı denseydi ben gider 5-6 bine mobilya alırdım, gün geldi yüzüme bakamadılar, tüm söylenenlerden hava atmalarından dolayı yüzüme bakmadan çaldılar. Ailemin taktığı bilezik akrabalarımın altınlar ve bileziklerimi aldım
Aşırı tepki veriyorsam kusura bakmayın sinirden tabiki ben akıl danışmak için yazdım
OğlakBelli biraz tuhaf olcak ama burcunuzu merak ettim
Evet suçun yarısı onda, ama öyle bir karakteri var ki aç kalsa yanındakine verir al sen ye der, sahip çıkamıyor, kaç kere para kaptırdı baskalarınada, çok huzurumuzu bozdum çok konuştum ama anlamıyor, ailesine karşı soğuk bile sayılır, dediğim gibi onun karakteri bu, bu yüzden boşanmakta istemiyorum, me yapacağım blmiyorumBence kayınvalideye değil eşine ahlaklı ol demelisin. Bildiğin tavşana kaç tazıya tut diyor. Ailesinin huyunu bilmiyor mu? Eşyaları alacağız altınlar sizde kalacak gibi büyük bir maddi yükün altına girip giremeyeceklerini biliyor olmalıydı. Eşin sorumluluğu ailesinin üzerine atıp geri çekilmiş sen de kendini yediğinle kalıyorsun. Giden gitmiş zaten, ha 1 eksik ha 1 fazla. İlla kavga edeceğim diyorsan da eşya paralarını düşünce kalan altınları almaya çalış.
Ben de hakkımı sonuna kadar ararım. Burcum Akrep. Maalesef sessiz kalanın ezildiği bir dünyada yaşıyoruz. Kendini ne kadar savunursan insanlar o kadar çekinirler. Tabi saygı çok önemli. Yoksa haklı iken haksız duruma düşebilirsiniz. Biraz daha sakin kalarak hakkınızı sonuna kadar arayın bence.
Iyyyy şu altın muhabbetleri. İnsanı deli ediyorlar. Her kafadan bir ses. Demeyin aman belki de çeyrek falan takacaklardır. Boşverin hiç yokmuş gibi davranın. Bu konularda çok dikkatli olmak lazım. Bırakın ahlaklı ol demeyi ufacık bir şey deseniz diğer tarafa batar. Boşverin gitsin.İyi günler, düğünde eşime takılan altın ve paralar alınmayacak dendiği halde alındı, bileziklerimi zor kurtardım diyebilirim, bayramda eşimin almanyadaki halası altın takacakmış, bize değilde ailesine verir diye korkuyorum, eşime söyledim eğer alırlarsa yüzlerine bakmam ve susmam öz oğlunuzu bu kadar aptal yerine koymayın artık derim dedim, eşimin tek dediği altınları geri ödeyecekler, yani hala umrunda değil, kv me ahlaklı ol diyeceğim
Desen de bir sey degismez. Daha uste cikar sen kötü olursun. Paragöz derler. Aman Allah'a havale et zaten haksız yere alirsa kat kat fazlasi cikar ondan. İlahi adalete güven.İyi günler, düğünde eşime takılan altın ve paralar alınmayacak dendiği halde alındı, bileziklerimi zor kurtardım diyebilirim, bayramda eşimin almanyadaki halası altın takacakmış, bize değilde ailesine verir diye korkuyorum, eşime söyledim eğer alırlarsa yüzlerine bakmam ve susmam öz oğlunuzu bu kadar aptal yerine koymayın artık derim dedim, eşimin tek dediği altınları geri ödeyecekler, yani hala umrunda değil, kv me ahlaklı ol diyeceğim
Düğün olup bitti o gece ben ailemden bana takılmaları aldım, eşimse almadı arabayla bizi eve bıraktı arkadaşları yarın alırım dedi, ertesi uçağımız vardı balayına gittik, hadi sinirimi bozmayım dedim balayı güzel geçsin dönünce alırız, döndük gittik almaya, ben aldım hala hiçbirseuden haberim yok ve bana konuşulmuyor, kv mutfakta ağlıyor, eşim geldi bana diyor borçları varmış benim takılar onlarda dursun, bende öyle kalakaldım işte, vermeyip çıkıp girseydim keşke.Sizin tarafa düşen altınları ve bilezikleri almıssınız ama sonucta demekki tamamına el koymamıslar
Eşiniz sizin gibi ödeme yapamadıgı icin aileside kızın ailesi yardım etmiyor biz niye edelim diye düşünüp almıs olabilir
Ayrıca madme böyle sözler verdiler bizim baska planlarımız var diyip vermeyecektin burdada eşinin pasifliği devreye giriyor
Kesinlikle kimseye ahlaklı ol demeyin
Madem gercekten ihtiyacınız var her seferinde her görüştügünüzde bunu dile getirin
Faturaları ödeyemedik kesmeseler bari
Kartı ödeyemedik su kadar faiz gelmiş
Bi yere cagırdıklarında hatta kendilerine bile cebimizde para yok gelemeyiz diye acıtasyon yapın bolca
Altın peşine düşmeyin. Allah aşkına her ay kaç altın parası veriyor eşim ailesine. Şükür deyin. Alırsa alsın. K.v ona takmıştır oda size takacak belki de k.v ye verecek. K.v size verirse büyüklük etmiş olur. Vermezse vermemiş olur. Büyütmeyin. Ya eşiniz kazancını verseydi ne yapardınız? Ya da ben ne yapayım.İyi günler, düğünde eşime takılan altın ve paralar alınmayacak dendiği halde alındı, bileziklerimi zor kurtardım diyebilirim, bayramda eşimin almanyadaki halası altın takacakmış, bize değilde ailesine verir diye korkuyorum, eşime söyledim eğer alırlarsa yüzlerine bakmam ve susmam öz oğlunuzu bu kadar aptal yerine koymayın artık derim dedim, eşimin tek dediği altınları geri ödeyecekler, yani hala umrunda değil, kv me ahlaklı ol diyeceğim
Belki bir gün, o gün kurban kesecem bekliyorumOff off bitmedi kv de konuların
İşte sıkıntı kocada. O düzelmedikçe bugün kayınvalideye altını, yarın amcasına parayı kaptırır.Düğün olup bitti o gece ben ailemden bana takılmaları aldım, eşimse almadı arabayla bizi eve bıraktı arkadaşları yarın alırım dedi, ertesi uçağımız vardı balayına gittik, hadi sinirimi bozmayım dedim balayı güzel geçsin dönünce alırız, döndük gittik almaya, ben aldım hala hiçbirseuden haberim yok ve bana konuşulmuyor, kv mutfakta ağlıyor, eşim geldi bana diyor borçları varmış benim takılar onlarda dursun, bende öyle kalakaldım işte, vermeyip çıkıp girseydim keşke.
birak kocan halletsin derdim ama goruyorum ki ailesine karsi boynu kildan ince bir kocan var. keske bu adamlar buyuyunce evlense.İyi günler, düğünde eşime takılan altın ve paralar alınmayacak dendiği halde alındı, bileziklerimi zor kurtardım diyebilirim, bayramda eşimin almanyadaki halası altın takacakmış, bize değilde ailesine verir diye korkuyorum, eşime söyledim eğer alırlarsa yüzlerine bakmam ve susmam öz oğlunuzu bu kadar aptal yerine koymayın artık derim dedim, eşimin tek dediği altınları geri ödeyecekler, yani hala umrunda değil, kv me ahlaklı ol diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?