- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Derdim bir altın değil yapılanlar, düğünden sonra pek çok kişi yollamış hediye ve tabiki bize verilmedi, ama bu halası geldiğinde bende olacağım için bari göz göre göre aptal yerine koymasın diye uğraşıyorumYa, ahlaklı ol başlığını okuyunca aha dedim kayınvalide sevgili yapmış, gelin de yakalamış.
Bayramda eşinin halasının takacagi altını şimdiden dert etmene gıcık oldum. Eşinin tarafina pek sevgi beslemiyorsun anladigim kadarıyla ama takacaklari altın elden gitmesin diye cirpiniyorsun. Eşine soylemen de ayrı fiyasko. Benim eşim anneme ahlaklı ol diyeceğini söylese emdiği sütü burnundan getiririm.
Bir altın uğruna ya rap insanlar nasıl da şaşırıyor. :)
nişanlılık dönemimde oturulup konuşuldu, biz asla altın almayız çok ayıp dediler, buna rağmen bende öyle düşündüğüm için nişanlıma söyledim, sen yap ucuz yap sonra değiştiririz dedim, yok onlar karşılıksız yapacak çocuklarıyım dedi, ben bana düşen herşeyi ailemden yardım almadan yaptım, bütün alışverişte bize hava atıldı, resmen bizde para çok nidalarında gezildi, annem ağlatıldı ben yokken, bana adam gibi oturup konuşmaları gerekmezmiydi, biz yapıcaz ama paramız kısıtlı denseydi ben gider 5-6 bine mobilya alırdım, gün geldi yüzüme bakamadılar, tüm söylenenlerden hava atmalarından dolayı yüzüme bakmadan çaldılar. Ailemin taktığı bilezik akrabalarımın altınlar ve bileziklerimi aldım18 bine koltuk takımı mıe sizin borçlarınız için almıslar altınları insanlar size birşey almak zorunda değildi siz kendiniz de alsaydınız o altınlarla ödicektiniz o zamanda böyle yırtınıcak mıydınız
Yok yok uslüpta kesin sorun var güzelim mi?Güzelim, nişanlılık dönemimde oturulup konuşuldu, biz asla altın almayız çok ayıp dediler, buna rağmen bende öyle düşündüğüm için nişanlıma söyledim, sen yap ucuz yap sonra değiştiririz dedim, yok onlar karşılıksız yapacak çocuklarıyım dedi, ben bana düşen herşeyi ailemden yardım almadan yaptım, bütün alışverişte bize hava atıldı, resmen bizde para çok nidalarında gezildi, annem ağlatıldı ben yokken, bana adam gibi oturup konuşmaları gerekmezmiydi, biz yapıcaz ama paramız kısıtlı denseydi ben gider 5-6 bine mobilya alırdım, gün geldi yüzüme bakamadılar, tüm söylenenlerden hava atmalarından dolayı yüzüme bakmadan çaldılar. Ailemin taktığı bilezik akrabalarımın altınlar ve bileziklerimi aldım
Derdim bir altın değil yapılanlar, düğünden sonra pek çok kişi yollamış hediye ve tabiki bize verilmedi, ama bu halası geldiğinde bende olacağım için bari göz göre göre aptal yerine koymasın diye uğraşıyorum
Mobilyalar paylaştırıldı, bende o civarlarda fiyata yatakodası aldım, benimle oturulup konuşulsaydı biz bunları altınların parasıyla alıyoruz, inanın ben jerşeyi keseme göre tek alırdım, yetmiyor tüm alışverişte hava atıldıAltınlar düğünü yapanındır bana göre. İşte kimse hak talep etmesin diye evlenen çiftlere hep kendi kendinize yapın ne yapacaksanız deniyor. O yüzden illa düğün yapmak şart değil bence. Eş tarafı parasını ödesin ödemesin 18 bin liralık takım nedir? Ben bilsem 5-6 binlik alırdım yazmışsınız yine de 5-6 binlik almalıydınız. Sizinki nasılsa alıyorlar en iyisini aldırayım olmuş, evdeki hesap çarşıya uymamış. Şurda hatalı bulduğum tek nokta eş tarafı için söylüyorum önce yok dedikleri halde sonra altınları almaları. Eşinizde iş yok bu arada siz sakın polemiğe girmeyin kayınvalide ile hele ahlaklı ola hiç gerek yok. Kavga ettiğinizle kalırsınız, hayatınız boyunca başınıza kakılır, eşinizle aranız açılır siz öyle dediğinizde kayınvalide tamam diyip bir anda bambaşka biri olmaz sonuçta. Haladan gidip altını istemek de bana saçma geldi. Sizi zengin mi edicek bir tane altın?
Kendisi eşinin tarafını sevmez, büyük ihtimal bana verilir diye düşünüyorumYahu tamam da, ahlaklı ol denmez ki. Kendi kendini rezil edeceksin. Madem orada olacaksın sana takar yok illa kaynanaya verecekse zaten hayır gelmez o altından. Sana değil kaynanaya takmak istiyor demektir. :)
Kendisi eşinin tarafını sevmez, büyük ihtimal bana verilir diye düşünüyorumYahu tamam da, ahlaklı ol denmez ki. Kendi kendini rezil edeceksin. Madem orada olacaksın sana takar yok illa kaynanaya verecekse zaten hayır gelmez o altından. Sana değil kaynanaya takmak istiyor demektir. :)
Mobilyalar paylaştırıldı, bende o civarlarda fiyata yatakodası aldım, benimle oturulup konuşulsaydı biz bunları altınların parasıyla alıyoruz, inanın ben jerşeyi keseme göre tek alırdım, yetmiyor tüm alışverişte hava atıldı
Düğün olup bitti o gece ben ailemden bana takılmaları aldım, eşimse almadı arabayla bizi eve bıraktı arkadaşları yarın alırım dedi, ertesi uçağımız vardı balayına gittik, hadi sinirimi bozmayım dedim balayı güzel geçsin dönünce alırız, döndük gittik almaya, ben aldım hala hiçbirseuden haberim yok ve bana konuşulmuyor, kv mutfakta ağlıyor, eşim geldi bana diyor borçları varmış benim takılar onlarda dursun, bende öyle kalakaldım işte, vermeyip çıkıp girseydim keşke.çok merak ediyorum buradada birçok üye bununla ilgili konu açmışlığı var kv ve kp bu altınları sizden nasıl alabiliyor .
Hayır yaşamadığınız için bilmiyorsunuz, alışverişte sürekli hava atıldı, ben ucuz markalara girdiğimde surat asıldı, hatta kendi beğendiğini almaya zorladı, gene aynı fiyatlarda, ben sen kendi evine alırsın anne onu ben beğenmedim dedim, yani ortada kesinlikle benim lükse kaçmam yok, onların ikiyüzlülüğü zengin gözükme çabaları varİşte kast ettiğim nokta bu. Altınların parasıyla alınsın alınmasın sizin daha hesaplı olmanız gerekirdi. Evet baştan söylenmesi gerek o noktada kesinlikle hatalılar. Sizin yaptığınız nasılsa ödüyorlar haydi ben en güzelini, en pahalısını alayım. Sonuçta ailelerin durumunu biliyorsunuz . Ultra zengin insanlar değiller. Konu başka yere çekilmesin gidip ahlaklı ol demek konusunda öyle bir hataya düşmeyin derim
Ben bunu ayni sizin yazdiginizi yine boyle altin mevzusunda savundum çünkü olan dogrusu bu. Ve beni burda linc ettiler
düğün salonunda taılarla birlikte gelin odasına gittik orada eşim ve benim takılarım birarada benim ailemden güvenilir birine teslim ettik . düğün sonuda sayarak teslim aldık . ne kv ne başkası kimse görmedi takıları . gelin odasının kapısında da bir görevli bekledi içeriyede kimseyi almadıDüğün olup bitti o gece ben ailemden bana takılmaları aldım, eşimse almadı arabayla bizi eve bıraktı arkadaşları yarın alırım dedi, ertesi uçağımız vardı balayına gittik, hadi sinirimi bozmayım dedim balayı güzel geçsin dönünce alırız, döndük gittik almaya, ben aldım hala hiçbirseuden haberim yok ve bana konuşulmuyor, kv mutfakta ağlıyor, eşim geldi bana diyor borçları varmış benim takılar onlarda dursun, bende öyle kalakaldım işte, vermeyip çıkıp girseydim keşke.
Ne güzel, bizde öyle konuşmuştuk, eşime güveniyordum ama ne oldu ortada, en kötüsü ona güvenimi çok kaybettim, artık para konusunda ona danışmıyorum veya ortak plan yapmıyoruz, bileziklerimde artık sadece benim ne yapacağım onu ilgilendirmiyor, oda kabul etti zaten.düğün salonunda taılarla birlikte gelin odasına gittik orada eşim ve benim takılarım birarada benim ailemden güvenilir birine teslim ettik . düğün sonuda sayarak teslim aldık . ne kv ne başkası kimse görmedi takıları . gelin odasının kapısında da bir görevli bekledi içeriyede kimseyi almadı
elinizdekileri vermeyin . oda sizin yatırımınız olsunNe güzel, bizde öyle konuşmuştuk, eşime güveniyordum ama ne oldu ortada, en kötüsü ona güvenimi çok kaybettim, artık para konusunda ona danışmıyorum veya ortak plan yapmıyoruz, bileziklerimde artık sadece benim ne yapacağım onu ilgilendirmiyor, oda kabul etti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?