Kzlar ne yapmam lazm?

hala sorman yanlis...
bukadarmi caresizsin arkadasim...
bu devletin hakkı hukuku mahkemesi var...
adamdan sana fayda yok belliki akli bes karis havada cocuguyla alakasiz..
bu adama niye seni elinde tutma hakkini veriyosunki...
bu adam cocugunuda karısınıda hak etmeyen biri....
diyecegim sen daha fazla cekme bu adami cocugum babasiz büyür diyede düsünme...
anne babasi ayri cok mutlu cocuklar gördüm ben...
aranizdaki saygiyi kaybetmezseniz ikinizde cocugunuzla ama birbirinizden ayri ve mutlu yasayabilirsiniz sahsi fikrim bu...

Yine acılar içinde bir kadın ve bunu umursamayan bir koca.bu erkekler kendilerini vazgeçilmez hint kumaşı sanıyorlar ama artık devir değişti kimse kimseyi çekmek zorunda değil nikah masasında verilen sözler nasıl böyle unutuluyor.gözünün içine baka baka hiç utanıp sıkılmadan bu haltı yiyor geceleri gündüz ne yapıyor peki netten bulduklarıyla mı beraber oluyor.kendine ayrı bir dünya kurmuş ne yazıkki ve şizofren olmasıda ayrı bela.bu yüzden en iyisi ailesini devreye sokman yada kendi aileni ayrılmaya kesin kararlı olduğunu onlara anlatman ve hiç kavga gürültü çıkmadan bu işi sonlandırma yoluna gitmendir.sonuçta aklını başına alırmı almazmı son karar ona göre verilir.eğer zaten umursamazsa herşeyi göze al sende kendi dünyanı çocuğunla beraber kur.o da sanal dünyasında mutlu olabilirse olsun bakalım.tavrını koymazsan eğer bu adam ayağını uzattıkça uzatacak ya erkek milleti demede dur şimdi.klava:

bir dakika ya
ne demek bir şans daha vereyim mi
sizin kadınlık gururunuz yok mu acaba
bazı arkadaslar yazmıs pc parçala kablosunu kaybet diye
adamın içinde varsa evdeki pc bozuk dıye gıder ınt kafeye
asırı bagımlısı olduysa eve yenı pc alır
çözum bılgısayarı bozmak deil
ya dogru duzgun konusacaksın tavrını koyacaksın
yada bosanma davanı acıcaksın kardesım
böyle köşeye sinmişlik bi kadına hiç yakısmıyor

Ekrulum,ben de senin uzun uzun,sabırla yazdıklarını okumaktan büyük keyif alıyorum..
yerimseniben

sevgili öğretmenim,saygıdeğer hocam,buyrunnnnnnnnnben senin gibi bu işin eğitimini alan biri olmadığım için meramımı anlatmak koca bir sayfayı buluyor:roflol:..benim koca bir sayfada anlattıklarımı; senin gibi aldığı eğitimin hakkını veren üstünede doğal hazır cevap yeteneği olan bir hatun aha böyle iki satırla anlatır işteyerimseniben:roflol:

keşke diyorum böyle koca koca kalın kitapları ve romanları okuyuncaya kadar, aralarda okuduğum kısa öyküler ve düz yazılara daha çok mu yer verseydim o:uhmnları okurken geliştirdiğim sabır sanırım yazılarımada yansıdı:bbo::roflol: ama laf aramızda tahsil hayatımda türkçe ve edebiyat ders notlarım hep ortalamanın üzerinde idi...özellikle kompozisyonlarım hep tam nottu...bir tek noktalama işaretleri ile sorunum vardı çünkü hep unuturdum onları-tatlicadiarzu-ama sağolsun öğretmenlerim diğer konulardaki gayretlerim için olsa gerek,ikaz etmekle kalıp notlarıma yansıtmadılarbuyrunnnnnnnnn

evet canım gündüzleri ev ve ev halkının arz ve taleplerine koşturmaktan pc bana haram...birşeyler okurken veya yazarken bölünmekten nefret ediyorum çünkü...lmaz:
ancak gece onları yataklarına uğurladıktan sonra rahat rahat burda konuları okuyabiliyorum...ama geceleride olsa gördüğün gibi sizleri takip etmeye çalışıyorum ...hele senin gibi yorumlarına bayıldıklarımı özellikle takip etmeye çalışıyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canm buraya yazdkların ı ona söyle :) hersyı acık acık konus.ve eger gtmek ıstıyorsan sakın cocuk var dye kendınıbaglama.evlenp nıce bosaanan cocuklu kadnlar var.elbette kendn yasayabılrsn.

kendi ailesi komşular ortak arkadaşlarımız hepsi biliyo ne zaman bitcek diye herkes merak ediyodu zaten gerekirse şahit çok ama kızıma anlatmat şimdiden zor babasına çok düşkün beni zor günler bekliyo

allah yardımcın olsun inş. en kısa sürede atlatırsın zor günlerini

önce kendine saygı duy bence.eşin dediğin insan artık eşin değil bence.eşlik vasfını taşımıyor.açık ve göz önünde yapılan bir olay karşısında hala bir şans verme ihtiyacını duyuyorsan kendinde hayatın boyunca aldatılmaya hazırsın demktir bu.sen bunu kabulendikten sonra bize laf düşmez.bir dakka bile şans vermeyi düşünecek bir durum değilki bu.açık ve net bir aldatılma var diyorsun.sekreterleri oldu demişsin bakmadı demişsin peki baktıysa sekreteri yüz vermediyse bunun olmadığına eminmisin.bence suçu nete atma hatta nete minnettar olmalısın eşinin içindeki pisliğin çıkmasına yardımcı olmuş net.bir çok eş bulabilirsin ama gururunu tekrar bulamazsın.çocuğuna gelince netlerde kadınlarla sohbet edip anneyi aşşalayn sapkın bir babannın yanında aile olmayı bekleyip büyüyeceğine bırak ayrılmış ama gurulu namuslu bir annenin yanında büyüsün.en azından ilerde evlendiğinde onunda aldatılma başına gelirseki inşallah gelmez ozaman annemde babamı affetmişti deyip affedip ezilen kadın olmasın. umarım doğru kararı veririsin.karar senin.mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…