Kzlar ne yapmam lazm?

eşin şizofrenmi.?.:uhm:

Nedir bu kadınların erkek milletininden çektiği :bbo:
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
eşin resmen net bağımlısı olmuş, o netteyken yanına otursan ve ufak ufak müdahellerde bulunsan nasıl tepki verirdi acaba, belki bi süre sonra yılabilirdi rahat vermediğin için

Daha neyi bekliyorsunuz o evde ne arıyorsunuz hayret ediyorumakannehir. adam açık açık söylüyo bide onlar geçici diye ne aşağılık bi durum siz neden izin veriyorsunuz bu duruma. eşiniz size saygı duymuyo bu ortada bari siz kendinize olan saygınızı kaybetmeyin...

Geçici hevesleri geçinceye kadar bekliyecek misin?

Bu konu bana pek inandırıcı gelmiyor ama neyseeee...

erkekler nette yapılan herşeyi normal görüyor.kızlarla konuşması,kameralarla olan iletişimleri hep normal şeyler

işte biz bayanlar ve erkekler arasındaki problem burada başlıyor.

değişik heyecanlar yaşıyorlar ve bunları aldatma olara görmüyorlar.

biz müdahahale edince de yaptığımızı abartılı buluyorlar ve bizi anlayışsız olmakla suçluyorlar...

ne kötü kadınlarız yaaa.hem kocalarımızı anlayamayacak kadar benciliz hem de onları sıkacak kadar kuralcıyız...

cık cık cık....... (umarım kinayemi anlamışsınızdır bombardımanlar gelmesin)

anladım tabi teşekkür ederim çok eleştirildim katlandığım için onlarda haklı kesinlikle ama yinede bi yuva kolay yıkılmıyo çok zormuş be çok yordu hayat çook

şimdi gördüm geçici heveslerini kafana takmıcakmışşın öylemi ..ve sen hala tepkisizsin ..adam sana stepne lastik muamelesi görüyor ya ... ne adamlar var zopayı hakeden ya ama atan yokklava: ..allah kolaylık versin arkadaşım daha ne diyim ben sana

bence bu zayamaya arkadaş şizofren lmaz:

niye bölyle söyledinizi anlamadım mübarek gün niye yalan söyliyim kimse başına gelmeden anlamaz ben şizofren deilim inanmak zorunda deilsiniz tabi ama daha yapıcı olabilirsiniz yeterince ezildim hayat yolunda yinede sağolun

dört duvar arasında yaşananları bilemeyiz, sizin burda anlattığınız kadarıyla yaşadığınız bu kötü durumu biliyoruz. eğer hala durabiliyorsanız eminim nedeniniz vardır. yoksa dile kolay ayrıl , kendini ezdirme demek. başka zaman olsa emin ol bende güçlü ol ayrıl , gururlu davran derdim ama nedense sana bir şey diyemiyorum. hakkında hayırlısı olsun, eşini de allah ıslah etsin inşallah vazgeçer bu huyundan, seninle evinle ilgilenir.

bence çocuğunu düşünüp ayrılmamazlık yapma hatta onu düşünüyosan ayrılmaya bak derim.. aynı şeye zamanında annemde katlanmış hatta bi kaçını ben bile biliyorum ki emin ol bu durum daha derin yaralar açıyo karşına çıkan hiçbir erkeğe güvenemiyosun paranoyak olup çıkıyosun eşim öyle güwenilir biri ki öyle olmasına rağmen ben habire açığını arama derdine giriyorum..takıntılar bi yana bu olaylar yüzünden ettikleri kavgaların bıraktığı etkiler de cabası.kızının iyiliği için katlandığın durum daha kötü sonuçlar doğurabillir.. bunlar bi yana nasıl bi insandır ya insan hiç olmadı utanır ve saklamaya çalışır bi de üstüne pişkin pişkin bak saklamıyorum diyebilir mi ya ama en kötüsü ondan ayrılmaya karar werirsen vericee tepki çok farklı olabilir bence o zaman çok güçlü olmalısın ailen falan nerde, sana yardımcı olabilecek kimseler var mı çewrende yada bunu eşinin ailesine anlatsan bi yardımları olabilir mi?

hakkaten mide bulandırıcı severek evlendiyseniz eger rahatsızlıgını bildir ama severekte evlendiysen katlanılıcak bişey deil ama sartları bilemedende konusmak istemem görücü usuluyse daha kolay hersey diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun İnşallah

inan anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum acaba ben mi çok gururluyum....

eşim böyle bişey yapıcak olsa o evde 1 dk durmam

teşekkür ederim yapıcı msajlara ihtiyacım var çok yorgunum sırtımdaki o ağır yükü attığım halde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…