muhatab bile olmuyorum artık o konuda çünkü ne yaptıysam olmadı üzerine düştükçe kendini bişey sanıyo kendini dünyanın merkezi sanıyo bide şizofren ondan ani tepkiler veremiyorum ne yapca hiç belli olmuyo
bence bu zayamaya arkadaş şizofrenlmaz:
arkadaşlar sürekli nette olamıyorum eşim sabaha karşı başından kalkıp yatıyo anca o zaman o yüzden kusura bakmayın yorumlarınız için çok teşekkürler beni yüreklendirdiniz zaten kimseye derdimi anlatamadığım için sizinle paylaştım tepkimi koydum tabi evde huzur yok gereken ve önerdiniz bütün tepkileri gösterdim onu boğduğumu söylüyo ayrılmaktan korkmuyorum sadece çocumun psikolojısini düsünüyorum anne babası ayrılan çocukların sorunlu oldunu duymuştum eşiminde anne babası ayrı aynı şeyleri kızım yaşamasın istiyorum başka sebep yok şimdi ayrılabilirim beni sevdini geçici hevesleri takmamamı söyleyip duruyo biraz daha sabır etmelimiyim?
eşin şizofrenmi.?.:uhm:
erkekler nette yapılan herşeyi normal görüyor.kızlarla konuşması,kameralarla olan iletişimleri hep normal şeyler
işte biz bayanlar ve erkekler arasındaki problem burada başlıyor.
değişik heyecanlar yaşıyorlar ve bunları aldatma olara görmüyorlar.
biz müdahahale edince de yaptığımızı abartılı buluyorlar ve bizi anlayışsız olmakla suçluyorlar...
ne kötü kadınlarız yaaa.hem kocalarımızı anlayamayacak kadar benciliz hem de onları sıkacak kadar kuralcıyız...
cık cık cık....... (umarım kinayemi anlamışsınızdır bombardımanlar gelmesin)
eşin şizofrenmi.?.:uhm:
bence bu zayamaya arkadaş şizofrenlmaz:
inan anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum acaba ben mi çok gururluyum....
eşim böyle bişey yapıcak olsa o evde 1 dk durmam[/QUO hayatımda hiç bu kadar kararlı olmamıştım bitirdim şimdi güçlü olmak zamanı yorumunuz için teşekkürler
hakkaten mide bulandırıcı severek evlendiyseniz eger rahatsızlıgını bildir ama severekte evlendiysen katlanılıcak bişey deil ama sartları bilemedende konusmak istemem görücü usuluyse daha kolay hersey diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?