dört duvar arasında yaşananları bilemeyiz, sizin burda anlattığınız kadarıyla yaşadığınız bu kötü durumu biliyoruz. eğer hala durabiliyorsanız eminim nedeniniz vardır. yoksa dile kolay ayrıl , kendini ezdirme demek. başka zaman olsa emin ol bende güçlü ol ayrıl , gururlu davran derdim ama nedense sana bir şey diyemiyorum. hakkında hayırlısı olsun, eşini de allah ıslah etsin inşallah vazgeçer bu huyundan, seninle evinle ilgilenir.
canım çok sewindim bence en doğru kararı vermişsin önemli olan bundan sonrası umarım olaylar her ne şekilde gelişirse hem kolay olur hem de senin için en hayırlı haliyle son bulur..bu kararından onun haberi vardır herhalde tepkisi n'oldu?
bence sert bi tepki wermesinden çok daha iyi.. sanırım şuan da senin blöf yaptığını düşünüyo bu yüzden o da aklı sıra bi taktik yapıp umursamaz dawranıyo ama olay ciddi boyutlara geldiği zaman işler değişir bence kendini boşlukta hissetme şuan hiç olmadığından daha güçlü görün erkekler zayıf kadınlardan pek hoşlanmazlar ezik durma yani..
yalnız eşini pek iyi tanımadığımdan bu tawırları çok garip geliyo hem baştan hiçbişey gizlemiyo, hem ayrılıyoz dediğin zaman da tamam diyebiliyo sanki bu kadar zaman bunu açıktan açığa yapmış olması yıldırma politikasıymış gibi düşündürüyo beni..
özür amaçlı genel bi msj yazdım ama yineliyim sürekli nette olamıyorum fırsat buldukça beni en iyi hemcinslerimin anlıcanı düşündüm ve üye oldum kanıt olayına gelince naptını sordumda anlatıyo zaten saklım yok ayakları kapılar kapanıyo kameralar açılıyo inkar yok ama geçistiriyo seni seviyorum onlar geçici deyip iyice gözümden düşüyoo..[/QUOTE]
ayyyy tutmayin beniiiklava: klava: klava:boyle adaminnn var yaaaa klava: klava:
bunları duyunca cesaretleniyorum aslında doğru sölüyosun asıl kızımı düşünüp buna bi son vericem yoksa sıkıntıdan bana bişey olcak bu sefer kızım anasız kalcak
kızım sen bi show falan yapsana nerden buluon böle şeyleri yaaaa :roflol:
Ekrulum,ben de senin uzun uzun,sabırla yazdıklarını okumaktan büyük keyif alıyorum..aynı şeyi bende düşündüm:roflol: :roflol:...çok az insan beni güldürebilir ama bu dilarem beni yıkıyor resmen:roflol: kelimelerle böylesine ustalıkla oynamak gerçekten bir yetenek işialkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
butun mesajlari şimdi bitirdim akannehir, tatlim hakkinda herseyin hayirlisi insallah..:Saruboceq:
tatlım eminim kimsenin hayatı o kadar güllük gülüstanlık değildir sadece bu kadarı da çok fazla olduğundan insan inanamıyo.. sen bu zamana kadar iyi dayanmışsın ya..bence bu zamana kadar sesin çıkmadığı için şuanda da senin blöf yaptığını düşünüyo ihtimali daha yüksek o zaman, hele bi ciddi olduğunu anlasın o zaman tutuşur..ama o zaman da kanma sakın en azından kancaksan da hemen kanma..
Canım hakikaten üzgünüm
senin kızın sebebiyle ona mecburiyetinin farkında ve bunu kullanıcak kadarda vijdansız.
Bu kadın kızını düşünür benden ayrılamaz modunda.
ayrılmayı kafaya koyduysan bi şekilde bu yazışmalarını belgelemen gerekiyor sana çektirdiği bu sıkıntıyı ödedirken lazım olucak hemde ilerde kızın sana babamla niye ayrıldınız dediğinde çıkartır önüne koyarsın.
Birde şizofren olması korkuttu beni yüzgöz olmadan sessizce çık git evden evde yokken felan git polemiğe kavgaya girme yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?