Kzlar ne yapmam lazm?

mesajınız çok samimi geldi yaşınızı bilmiyorum ama sanki karşımda beni çok iyi tanıyan bi büyüğüm var gibi hissettim tekrar teşekkürler

arkadaşlar yorumlarınızı dikkate aldım düşündüm ve kararımı verdim artık kendim ve çocuğum için yaşıcam en büyükdesteği ailemden gördüm bide sizlerden güzel günlerde buluşmak üzere herkese teşekkür ediyorum...

canım çok sewindim bence en doğru kararı vermişsin önemli olan bundan sonrası umarım olaylar her ne şekilde gelişirse hem kolay olur hem de senin için en hayırlı haliyle son bulur..bu kararından onun haberi vardır herhalde tepkisi n'oldu?

evet yüzyüze konuştuk istediğim yere gidebileceğimi söyledi aldırmaz görünüyodu ama onu biraz tanıyosam içi kan ağlıyo ama burnu düşse yere eğilip almaz pişmanlık duycanı sanmıyorum ama ben kendimi şimdiden bi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum

bence sert bi tepki wermesinden çok daha iyi.. sanırım şuan da senin blöf yaptığını düşünüyo bu yüzden o da aklı sıra bi taktik yapıp umursamaz dawranıyo ama olay ciddi boyutlara geldiği zaman işler değişir bence kendini boşlukta hissetme şuan hiç olmadığından daha güçlü görün erkekler zayıf kadınlardan pek hoşlanmazlar ezik durma yani..
yalnız eşini pek iyi tanımadığımdan bu tawırları çok garip geliyo hem baştan hiçbişey gizlemiyo, hem ayrılıyoz dediğin zaman da tamam diyebiliyo sanki bu kadar zaman bunu açıktan açığa yapmış olması yıldırma politikasıymış gibi düşündürüyo beni..

fırtına öncesi sessizlik geri döneceğimden çok emin dediğiniz gibi blöf sanıyo yıldırmakla filan uğraşmaz o direk istemiyorum çık hayatımdan diyebilecek biri madem rahatsız oluyosun sen bilirsin dedi içinden geldiği gibi yaşıyo o an ne isterse onu yapıyo hatır gönül vefa bilmez bana yaptıklarını anlatsam bu sefer diğer arkadaşlar yalancılıkla suçluyo ya hayatları çok tatlı yada çok tecrübesizler en iyisi böyle kalsın

butun mesajlari şimdi bitirdim akannehir, tatlim hakkinda herseyin hayirlisi insallah..:Saruboceq:

tatlım eminim kimsenin hayatı o kadar güllük gülüstanlık değildir sadece bu kadarı da çok fazla olduğundan insan inanamıyo.. sen bu zamana kadar iyi dayanmışsın ya..bence bu zamana kadar sesin çıkmadığı için şuanda da senin blöf yaptığını düşünüyo ihtimali daha yüksek o zaman, hele bi ciddi olduğunu anlasın o zaman tutuşur..ama o zaman da kanma sakın en azından kancaksan da hemen kanma..

Canım hakikaten üzgünüm
senin kızın sebebiyle ona mecburiyetinin farkında ve bunu kullanıcak kadarda vijdansız.
Bu kadın kızını düşünür benden ayrılamaz modunda.
ayrılmayı kafaya koyduysan bi şekilde bu yazışmalarını belgelemen gerekiyor sana çektirdiği bu sıkıntıyı ödedirken lazım olucak hemde ilerde kızın sana babamla niye ayrıldınız dediğinde çıkartır önüne koyarsın.
Birde şizofren olması korkuttu beni yüzgöz olmadan sessizce çık git evden evde yokken felan git polemiğe kavgaya girme yani.

kızım sen bi show falan yapsana nerden buluon böle şeyleri yaaaa :roflol:

aynı şeyi bende düşündüm:roflol: :roflol:...çok az insan beni güldürebilir ama bu dilarem beni yıkıyor resmen:roflol: kelimelerle böylesine ustalıkla oynamak gerçekten bir yetenek işialkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ekrulum,ben de senin uzun uzun,sabırla yazdıklarını okumaktan büyük keyif alıyorum..
yerimseniben

tekrar aynı şeyleri yaşamamam için beni ikna etmesi lazım buda mümkün olmadığı için artık imkansız gibi görünüyo geri dönmek

kendi ailesi komşular ortak arkadaşlarımız hepsi biliyo ne zaman bitcek diye herkes merak ediyodu zaten gerekirse şahit çok ama kızıma anlatmat şimdiden zor babasına çok düşkün beni zor günler bekliyo

Allah yardımcın olsun canım..
Çok zor bir durum...
Artık sen yavruna analık babalık yapacaksın. Adamın aklı bi karış havada.
Hakaretli kavgalı dövüşlü bitrmemeye dikkat et kızın için.

Pişman olacak mı. Mutlaka eninde sonunda köpek gibi pişman olacak.
Ama neye yarar bir yuvayı yıktıktan sonra masum iki kalbi kırdıktan sonra.

Allah yar ve yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…