labiaplasti

pinarim0505

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
17
0
36
Ankara
arkadaşlar merhaba. Formda bir cok konuyu takip ediyorum ve doktor arayişındayım hala. Estetik cerrah la görüstüm asuman sevin . Nasıl birisi bilen çıkarmı acaba. Bu defa hata yapmak istemiyorum. Kafayı yemeden tedavi olmam lazım. Bu sorun beni çok yordu ya a

arkadaşlar tekrar merhaba. Yeniden yazmayı düşünmüyordum fakat bu formu insanları yanıltmak için kullananlar olduğuna inanıyorum. Belki doğru seçimler yapmanıza yardımcı olabilirim. ben ikinci kez ameliyat oldum. Ikincisi düzeltme şu an şeklini bilmiyorum fakat ilkine göre bu şimdiden daha iyi gözüküyor tabi herşey iyileşti ten sonra belli olacak. Size tavsiyem seçiminiz bir jinekolog olmasın asla hele hele süleyman eserdag asla. . Buraya eminim yalan yanlış doktorların kendisininde yorum yaptığını düşünüyorum . Sanal alemde inanmak zor. Çoğu parayı alınaca ya kadar sizinle muhatap oluyor . Sakin güler yüze tatlı dile inanmayın. Estetik ten jinekologlar anlamıyor. Bundan kesinlikle emin oldum. Bu bir piyasa ve reklamını iyi yapan müşteri kazanıyor. Çok sıkıntısı olmayan yaptırmasın.keşke yaptırmasadim demiyorum ama bi jinekologa yaptırmasdim diyorum. Allah yardımcınız olsun.

düzeltme ameliyatını kime oldun acaba, bilgi verirsen sevinirim....inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…