Olcagi varsa oluor aslnda.ben pozitif gordukten bir gun once ve pozitiften bir gun sonrasini degerlendirdim.esim zaten hastaydi.tutmaz diodum ama Allahin isi iste.annem ckk sevindi haberime ama ablam yanlis yaptin diyerek moralimi bozdu.kizim 3yasina gelince yapmami istiodu.bende olsun bitsin beraber buyurler.tam o buyudu rahata erdim dekeb yeniden basa donmek istemedim .oyle isteTatlım 3 günü de teste göre doğru değerlendirmişsin inşallah meleğin tutunur seninledir
Çok geçmiş olsun tatlım Allahım şifasını versin inşallah. Çıkmış ya yoğun bakımdan düzelir hemen inşallah... bebişinde de skkıntı yoktur inşallah sen çok yıpratma kendini ki bebişinde rahat etsin...Cigerine kan pihtisi atmis.direksion basinda fenalascagni anlaynca kenara cekmis babam sonrada bayilmis.yogun bakimdan cikarildi ilk 48saati atlatti ama hala riskli dior doktorlar.herseye hazirliiikli olun dediler.babam bilmior sanioki kalp krizi gecirdi.dun doktora gttim kese olusmus ama bebek daha ykk.iki hafta sonra gene gel dedi.gec dollenme olmus daha 4haftalikms.yani erken gtmisim.
Boşver canım sen istiyodun ve oldu çok şükür beraber büyürler işte Allahım yokluklarını göstermesin. Öyle kötü şeyler geçirme aklından kötü düşünenlerden de uzak dur duyma söylenenleri..Olcagi varsa oluor aslnda.ben pozitif gordukten bir gun once ve pozitiften bir gun sonrasini degerlendirdim.esim zaten hastaydi.tutmaz diodum ama Allahin isi iste.annem ckk sevindi haberime ama ablam yanlis yaptin diyerek moralimi bozdu.kizim 3yasina gelince yapmami istiodu.bende olsun bitsin beraber buyurler.tam o buyudu rahata erdim dekeb yeniden basa donmek istemedim .oyle iste
ben kullanıorum diğer testlerde nasıl bilmiorum ama kutunun içinde 2 adet var ve daha ekonomik kullanımı rahat..ve gerçekten hassas bi test benim 8. günde silik çızgiyi yakaladı benide uyardı:)
olabiliyor canım bazen kanda hormon hemen inmiyor ve çok az farkları koyulukla fark edemeyebiliyoruz. 1.5 gün de bir veya birgün boş bir gün dolu değerlendir bence=)Kızlar yardımcı olursanız mutlu olurum laboquick ovülasyon testi kullanmaya başladım düne kadar çizgi yok denecek kadar azken sonrasında ise 3 gün üst üste aynı koyulukta çıkması normal mi ne yapmam gerekiyor
Cevapladığın için teşekkür ederim ovülasyon testi koyu çıktıktan bir gün sonra sildikte olsa yumurtlama o pozitiflikten sonraymış deniyor vallahi şaştım artıkolabiliyor canım bazen kanda hormon hemen inmiyor ve çok az farkları koyulukla fark edemeyebiliyoruz. 1.5 gün de bir veya birgün boş bir gün dolu değerlendir bence=)
Yapmaya başla tatlım ben her akşam 7de yapıyordum ama öncesinde 4-5 saat tuvalete gitmiyordum 5damla yeterli fazla koyma renkler karışıyorkimse yokmuuu
cnm ya geç dollenmedir zamanla beta hgc artar ya da kimyasal gebelik geciriyor olabilirsin... kimyasal gebelikte önce kanda yada idrarda gebelik tespit ediliyor ama kese görünmeden beta hgc değeri düşüp biraz gecikmeyle adet olunuyor. bebek sağlıklı olmadığından oluyormuş buKızlar adetim bir hafta gecikti gebelik testi yaptım önce pozitif çıktı sonra negatif çıktı kanda 1,2 çıktı şimdi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin çıktı ama ben işin içinden cikamadim
Kimyasal gebelik yaşadım tatlım zatencnm ya geç dollenmedir zamanla beta hgc artar ya da kimyasal gebelik geciriyor olabilirsin... kimyasal gebelikte önce kanda yada idrarda gebelik tespit ediliyor ama kese görünmeden beta hgc değeri düşüp biraz gecikmeyle adet olunuyor. bebek sağlıklı olmadığından oluyormuş bu
fazla sıvı almamaya çalış ki idrarin yoğun olsunkızlar sizce test yaparken fazla sıvı almamak gerek ya çayın çorba falan damı sizce yooksa sadece su mu bir yerde meyve suyu içmeyin diyordu
ooo ikinci çizgi çok güzel çıkmış 12 veya 24 saat içinde çatlarLaboquick kullananlar yorum yapar mısınız? Dün gece 02'de ilişki var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?