laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Tatlım 3 günü de teste göre doğru değerlendirmişsin inşallah meleğin tutunur seninledir
Olcagi varsa oluor aslnda.ben pozitif gordukten bir gun once ve pozitiften bir gun sonrasini degerlendirdim.esim zaten hastaydi.tutmaz diodum ama Allahin isi iste.annem ckk sevindi haberime ama ablam yanlis yaptin diyerek moralimi bozdu.kizim 3yasina gelince yapmami istiodu.bende olsun bitsin beraber buyurler.tam o buyudu rahata erdim dekeb yeniden basa donmek istemedim .oyle iste

Çok geçmiş olsun tatlım Allahım şifasını versin inşallah. Çıkmış ya yoğun bakımdan düzelir hemen inşallah... bebişinde de skkıntı yoktur inşallah sen çok yıpratma kendini ki bebişinde rahat etsin...

Boşver canım sen istiyodun ve oldu çok şükür beraber büyürler işte Allahım yokluklarını göstermesin. Öyle kötü şeyler geçirme aklından kötü düşünenlerden de uzak dur duyma söylenenleri..

arkadaşlar testler bugün ulaştı elime bugün hastalığımın 10.günü başlamayı düşünüyorum testlere ama ne bilim bir tuhafım nasıl yapıcam tereddütlerdeyim yardımcı olun bana kullananlar

soruma cevap lutfennn... gecen ayin 20 sindi adet oldum 25 inde bitti ovulasyon testinden elimde yalnızca 4 adet vardi gectigimiz cuma gunu yaptim birini yani 13. ggünümde yaptim 2 ocakta negatif ertesi günü sabah yaptim yani cumartesi negatif oglexen sonra 3 te yaptım pozitif çıktı iliskiye girdm ertesi gü n oldu pazar gunu saat 3 te yani aynı saat olsun diye girdim zaten testlerim bitti bidahada yapmadım yanlış mi yaptimm yoksa olma ihtimali var mı yardimci olur musunuz lütfenn.m elimde o kadar var diye onlari yapayim bu ay dedim
ben kullanıorum diğer testlerde nasıl bilmiorum ama kutunun içinde 2 adet var ve daha ekonomik kullanımı rahat..ve gerçekten hassas bi test benim 8. günde silik çızgiyi yakaladı benide uyardı:)

Kızlar yardımcı olursanız mutlu olurum laboquick ovülasyon testi kullanmaya başladım düne kadar çizgi yok denecek kadar azken sonrasında ise 3 gün üst üste aynı koyulukta çıkması normal mi ne yapmam gerekiyor

olabiliyor canım bazen kanda hormon hemen inmiyor ve çok az farkları koyulukla fark edemeyebiliyoruz. 1.5 gün de bir veya birgün boş bir gün dolu değerlendir bence=)

olabiliyor canım bazen kanda hormon hemen inmiyor ve çok az farkları koyulukla fark edemeyebiliyoruz. 1.5 gün de bir veya birgün boş bir gün dolu değerlendir bence=)
Cevapladığın için teşekkür ederim ovülasyon testi koyu çıktıktan bir gün sonra sildikte olsa yumurtlama o pozitiflikten sonraymış deniyor vallahi şaştım artık

evet tatlım koyu olan çift çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor o yüzden bir sonraki gün olma ihtimali yüksek. Ama her ihtimale karşı en az gün aşırı ilişki=)

Kızlar adetim bir hafta gecikti gebelik testi yaptım önce pozitif çıktı sonra negatif çıktı kanda 1,2 çıktı şimdi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin çıktı ama ben işin içinden cikamadim

cnm ya geç dollenmedir zamanla beta hgc artar ya da kimyasal gebelik geciriyor olabilirsin... kimyasal gebelikte önce kanda yada idrarda gebelik tespit ediliyor ama kese görünmeden beta hgc değeri düşüp biraz gecikmeyle adet olunuyor. bebek sağlıklı olmadığından oluyormuş bu

Kimyasal gebelik yaşadım tatlım zaten inşallah geç döllenme olmuş tur

Test yapmaktan bunalan arkadaşlar yeni konu açtım gelin beraber kafa dagitalim moral depolayalim yeni topiğim: hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

kızlar sizce test yaparken fazla sıvı almamak gerek ya çayın çorba falan damı sizce yooksa sadece su mu bir yerde meyve suyu içmeyin diyordu

Laboquick kullananlar yorum yapar mısınız? Dün gece 02'de ilişki var.

Eklentiler

• ovuuu.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 1.690
  • ovuuuu.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 856
ShinSeGi şimdi test yaptım hafif silikleşme var gibi. 5 saat içinde yumurtlamış olabilir miyim sence?

Eklentiler

• 20160201_201353[1].webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 656
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…