laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

arkadaşlar aranızda laboquick ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim
Bende kullananlar arasindayim . Sadece 1.5 denedim ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki gün ilskmiz oldu.adetime 2gun kala laboquick gebelik testini yaptın çift çizgi gördüm şimdi 5haftalik hamileyim Allah her isteyene nasip etsin

Güzel anneler ve anne adayları; fikrinize ihtiyacım var..
Benim adet döngüm normalde 27-28 gündür. Son 1yıldır polip olduğu icin döngüm gittikçe kısaldı.. Ocak ayında polipimi aldırdım ve reglim 27 günde oldu (normale döndü yani)

12. ve 13. günüm yumurta akı gibi akıntım oldu, ovulasyon testinde cok koyu olmasa da 2.çizgi 1.ye yakındı.14.gün azaldı.15.gün test yapmadım. Bugün 16.günüm çok fazla yumurta akı gibi ve sıvı su gibi akıntım olduğu icin test yaptım gündüz 12 de.. Ekte testi ekliyorum, ikinci çizgi cok koyu şimdi ben yumurtladım mı,nezaman yumurtlayacağım 16.gün geç değil mi? 14.gün aksam ilişki oldu en son, bu durumda bugün mü yarın mı olmalı ? aksam tekrar test yaparak silikleşme var mı diye bakmalı mıyım?

Çok uzun yazdım ,kusura bakmayın teşekkürler şimdiden yardımlarınız için <3 <3

Eklentiler

• 12737120_10154325610276494_1792109191_o.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 320

Bence 16 geç değil. 18. gün mesela benimkisi. Bence bugünü değerlendirin.

ooo senin yumurta bugün yarin çatlar. bazi aylar bir iki gün geç catlayabiliyor o normal. sen bugunu, yarini ve ertesi günü degerlendir bence garanti olsun

Merhaba.beni hatrlayanlar cikacaktr.bnde bu testi kullanarak yumurrta catladktan sonra grdigim tek iliskiyle ilk kullanmada hamile kaldim.,17haftalik olduk ve ,16aylik kizim var.dunde bir oglum olcagni ogrendm ins:) darisi basiniza

Cevapladığın için teşekkür ederim ovülasyon testi koyu çıktıktan bir gün sonra sildikte olsa yumurtlama o pozitiflikten sonraymış deniyor vallahi şaştım artık
Ben cift cizgi pozitif gordum ogun iliski olmadi.ertesi gun sabah 5te yaptm 2.cizgo silikti.oglene dogru saat 11de tek iliski oldu.smdi 4aylik hamileyim .poztif gordukten birgun sonra gene yap test eger siliklesmisse yumurtan catlamis demektir

Kizlar cook kotuyum ya. Sizleri cok oncedir takip ediyorum ama simdi uye oldum. Esime anlatamiyorum derdimi o benden daha kotu oluyo. Bende dusuk yaptim . kalp atislarini diblemeye gidecektik uyandgmzda. Ama sabaha kalmadi bebegim.. Cok zor. Banada yardim edin. Bende ovul.testi kullancgm hangi marka kullaniyosnz

Tatlım ben kullandıgım ay hamile kaldım ama hiç çift çizgi görmemiştim :) nasip işte silik çizgileri değerlendirdim sende mutlaka denemelisin

bende 3gündür testi yapıyorum ilk gün çok az gorunuyodu ikinci gun hic görmedim bugun yine silikte olsa çizgi vardı ama daha koyu cizgi görmedim deliricem artık

Arkadaş lar bugun 15.günüm testi 4gündür yapıyrm böyle çıktı bu olmuşmu yoksa daha beklemem gerekırmı

Eklentiler

• 20160215_150553.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 488
Ben o iki cizgi gittikten sonra yapardim 4 ay tutmadi ama iki cizgi varken bi kere denedim tutu hemen

ben bu ay iki cizgiyi gördügüm gün ve ertesi 2 gün denedim çünkü koyu cizgiden 2 gün sonra silikleşti yani 16. gün
3 gün üst üste denemek umarım sperm kalitesini etkilememiştir :)
bu ay ki sonuca göre olmazsa onumuzdeki ay daha takip daha kolay olur

kızlar bende ovulasyon testlerinden kullanıyorum resim yuklesem bakarmısınız

Bende basladim kizlar. Dusukten sonra 3 ay denedik olmadi ayrica incir ve havuc kuru yapiyorum insallah bizde bu ay gebe kaliriz kizlar

Merhaba

Allahım isteyen herkese sağlıklı hayrlı evlatlar versin inşallah..Bu ay ben de başladım yumurtlama testine,ama kafam çok karıştı sonuçlarda
fotoda göreceğiniz 12gün testini sabah 11de yapmıştım acaba akşama kadar daha da pembeleşmiş pembe çizgiye yaklaşmış mıdır?
fikir verir misiniz lütfen

Eklentiler

• test.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 454
yapmaya devam edeyim mi?bu şekilde bir gün koyu ertesi gün silik sonra yine koyu olur mu?

her gün aynı saatte yapamadım,sıvı ve wc konusuna dikkat etmeye çalıştım ama hergün aynı değildi..Bu kadar hassas mı testler?

teşekkürler

canım bende kullanıyorum aynısı benimde olmuştu. daha sonra çift çizgiyi yakalamıştım. sen yapmaya devam et çizgiyi yakalarsın bence. benim adet döngüm 30 gün . mesela ben 15. gün tam kopkoyu çizgiyi gördüm. senin adet düzenin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…