- 22 Ocak 2016
- 54
- 34
- 3
- 35
Bende kullananlar arasindayim . Sadece 1.5 denedim ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki gün ilskmiz oldu.adetime 2gun kala laboquick gebelik testini yaptın çift çizgi gördüm şimdi 5haftalik hamileyim Allah her isteyene nasip etsinarkadaşlar aranızda laboquick ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim
ikinci cift çizgi koyulastiktan sonra yumurta catliyor senin muhtemelen catlamaya başlamışShinSeGi şimdi test yaptım hafif silikleşme var gibi. 5 saat içinde yumurtlamış olabilir miyim sence?
Güzel anneler ve anne adayları; fikrinize ihtiyacım var..
Benim adet döngüm normalde 27-28 gündür. Son 1yıldır polip olduğu icin döngüm gittikçe kısaldı.. Ocak ayında polipimi aldırdım ve reglim 27 günde oldu (normale döndü yani)
12. ve 13. günüm yumurta akı gibi akıntım oldu, ovulasyon testinde cok koyu olmasa da 2.çizgi 1.ye yakındı.14.gün azaldı.15.gün test yapmadım. Bugün 16.günüm çok fazla yumurta akı gibi ve sıvı su gibi akıntım olduğu icin test yaptım gündüz 12 de.. Ekte testi ekliyorum, ikinci çizgi cok koyu şimdi ben yumurtladım mı,nezaman yumurtlayacağım 16.gün geç değil mi? 14.gün aksam ilişki oldu en son, bu durumda bugün mü yarın mı olmalı ? aksam tekrar test yaparak silikleşme var mı diye bakmalı mıyım?
Çok uzun yazdım ,kusura bakmayın teşekkürler şimdiden yardımlarınız için <3 <3
ooo senin yumurta bugün yarin çatlar. bazi aylar bir iki gün geç catlayabiliyor o normal. sen bugunu, yarini ve ertesi günü degerlendir bence garanti olsunGüzel anneler ve anne adayları; fikrinize ihtiyacım var..
Benim adet döngüm normalde 27-28 gündür. Son 1yıldır polip olduğu icin döngüm gittikçe kısaldı.. Ocak ayında polipimi aldırdım ve reglim 27 günde oldu (normale döndü yani)
12. ve 13. günüm yumurta akı gibi akıntım oldu, ovulasyon testinde cok koyu olmasa da 2.çizgi 1.ye yakındı.14.gün azaldı.15.gün test yapmadım. Bugün 16.günüm çok fazla yumurta akı gibi ve sıvı su gibi akıntım olduğu icin test yaptım gündüz 12 de.. Ekte testi ekliyorum, ikinci çizgi cok koyu şimdi ben yumurtladım mı,nezaman yumurtlayacağım 16.gün geç değil mi? 14.gün aksam ilişki oldu en son, bu durumda bugün mü yarın mı olmalı ? aksam tekrar test yaparak silikleşme var mı diye bakmalı mıyım?
Çok uzun yazdım ,kusura bakmayın teşekkürler şimdiden yardımlarınız için <3 <3
Ben cift cizgi pozitif gordum ogun iliski olmadi.ertesi gun sabah 5te yaptm 2.cizgo silikti.oglene dogru saat 11de tek iliski oldu.smdi 4aylik hamileyim .poztif gordukten birgun sonra gene yap test eger siliklesmisse yumurtan catlamis demektirCevapladığın için teşekkür ederim ovülasyon testi koyu çıktıktan bir gün sonra sildikte olsa yumurtlama o pozitiflikten sonraymış deniyor vallahi şaştım artık
Ben o iki cizgi gittikten sonra yapardim 4 ay tutmadi ama iki cizgi varken bi kere denedim tutu hemen
kızlar bende ovulasyon testlerinden kullanıyorum resim yuklesem bakarmısınızben bu ay iki cizgiyi gördügüm gün ve ertesi 2 gün denedim çünkü koyu cizgiden 2 gün sonra silikleşti yani 16. gün
3 gün üst üste denemek umarım sperm kalitesini etkilememiştir :)
bu ay ki sonuca göre olmazsa onumuzdeki ay daha takip daha kolay olur
Ben o iki cizgi gittikten sonra yapardim 4 ay tutmadi ama iki cizgi varken bi kere denedim tutu hemen
canım bende kullanıyorum aynısı benimde olmuştu. daha sonra çift çizgiyi yakalamıştım. sen yapmaya devam et çizgiyi yakalarsın bence. benim adet döngüm 30 gün . mesela ben 15. gün tam kopkoyu çizgiyi gördüm. senin adet düzenin nasıl?yapmaya devam edeyim mi?bu şekilde bir gün koyu ertesi gün silik sonra yine koyu olur mu?
her gün aynı saatte yapamadım,sıvı ve wc konusuna dikkat etmeye çalıştım ama hergün aynı değildi..Bu kadar hassas mı testler?
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?