canım bende kullanıyorum aynısı benimde olmuştu. daha sonra çift çizgiyi yakalamıştım. sen yapmaya devam et çizgiyi yakalarsın bence. benim adet döngüm 30 gün . mesela ben 15. gün tam kopkoyu çizgiyi gördüm. senin adet düzenin nasıl?
rica ederim nedemek :) belki bu ay geç yumurtluyo olabilirsin. bencede denemeye devam etMerhaba,
cevabın için çok teşekkürler..Benim adet döngüm ortalama 28 gün..az evvel tekrar testi yaptım hem de harfi harfiyen bütün detaylara uyarak dünden daha silik/belli belirsiz çıktı 2.çizgim..(bugün 14.günüm)
2-3 gün daha devam edeceğim yapmaya
30 ocakta bebeğimin kalbi durduğu için operasyon oldum,26gün sonra adet oldum bu yumurtlamamda sorun olmadığına işaretti..ve bu ay korunmayı doktorumuzun önerisiyle bıraktık ama yumurtlamadım sanırımrica ederim nedemek :) belki bu ay geç yumurtluyo olabilirsin. bencede denemeye devam et
çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm gerçekten30 ocakta bebeğimin kalbi durduğu için operasyon oldum,26gün sonra adet oldum bu yumurtlamamda sorun olmadığına işaretti..ve bu ay korunmayı doktorumuzun önerisiyle bıraktık ama yumurtlamadım sanırım(
ay ne güzelll :) çok sevindim arkadaşının adına. Allah bizlere de nasip etsin inşallaaahhh şu güzel haberi vermeyi.Merhaba kızlar ben de az evvel sipariş verdim. Bi arkadaşım geçtiğimiz ay kullandı şimdi müjdeyi verdi artık bizler de bu duyguyu tadalım inşallah :)
çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm gerçekten( inşallah sağlıklı bi hamileliğin olur bundan sonra... malesef vücudumuz neye nasıl tepki veriyo bilemiyoruzki. ama en azından sen biliyosunki hamile kalabiliyosun. yumurtlaman sağlıklı. bunada çok şükür canım dimi ama..
bende 30 yaşındayım.. bizde istiyoruzki olsun hemen ama işte görüyoruz hiçbişey bizim istediğimiz gibi olmuyor. vardır herşeyde bir hayır ben buna çok inanıyorum...ne güzel işte ikinci baharını yaşamaya başlamışken hayatının tadını çıkar. biliyorum hepimizin gönlünden bebek geçiyor ama kısmette varsa oluyor. ben artık böyle düşünmeye çalışıyorum. eminim ki senin hissettiklerini senden başka kimse anlayamaz ama şuna inanmanı isterimki herşey daha da güzel olacak en yakın zamanda da bebişiniz olacaktırahhh bilmiyorum ki hangimiz daha şanslıyız ya da şansızız
ben 39 yaşımdayım canım,treni kaçırmışken boşanmamın üzerinden 12yıl geçmişken bana hayatımın ikinci baharını yaşatan eşimle evlendim..ama herşey istediğimiz gibi gitmiyor işte(
Bence 16 geç değil. 18. gün mesela benimkisi. Bence bugünü değerlendirin.
[QUOTE="glysldnl, post: 45556683, member: 713195 Merhaba sizin adet dongunuz nasildi?18.gun cift cizgiyi gordugunuz icin merak ettim.benim 28 gun dongum bugun 14.gun olmasina ragmen cift cizgiyi goremedim henuz
benimde senin gibi 30 gunde br oluyo ve 15.gün koyu çizgi vardı ama bu ay ayın 9 unda çizgi baya belliydi dün degerlendirdik bakalım yarın testlere devamcanım bende kullanıyorum aynısı benimde olmuştu. daha sonra çift çizgiyi yakalamıştım. sen yapmaya devam et çizgiyi yakalarsın bence. benim adet döngüm 30 gün . mesela ben 15. gün tam kopkoyu çizgiyi gördüm. senin adet düzenin nasıl?
Bos gebelikten kurtaj oldugum icin adet dongum yeni yeni duzene girdi. Gecen ay 18.bu ay 14.gunde yumurtladim. Sabah 11'de olcum yaptim genelde ve sivi tuketimine dikkat ettim cok. Cizgi koyulasmaya baslayinca ogleden sonra 5'te de tekrarladim artisi gorebilmek icin.
hadi inşallah hayırlısı olur :) ben görmedim çizgiyi ama zaten görseydim de değerlendiremezdik çünkü kasıklarımda ağrı var. korkuyorum böyle ağrım olduğunda ilişkiden. ara ara kramplar giriyo sağa sola. üşütmüş olabilirim. sanırım çok sancılı bi regl dönemi beni bekliyobenimde senin gibi 30 gunde br oluyo ve 15.gün koyu çizgi vardı ama bu ay ayın 9 unda çizgi baya belliydi dün degerlendirdik bakalım yarın testlere devam
Adet dongunuz nasildi peki?
Ben de 30 ocakta 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum.kurtajdan 26 gun sonra adet oldum ve bu ay korunmuyoruz.insallah kurtaj nedeniyle gec yumurtlayacagimdir..biran once saglikla bebegim olsun istiyorum ancak bu sekilde yuregim ferahlayacak
Canım baban ve bebeğin nasıl?Smyler onvr hayatimin en mutlu haberiyle en uzucu haberini ayni anda aldim.babam yogun bakima kaldirilmis dpktorlar kotu umitsiz demis
Babam iyi ama pek hastahenelerden kurtulamior.diz kapagnda yirtik varmis bu seferde ondan ameliyt olcak.bebis 22.haftalik oldu bile cnm.nasl zaman gecior anlamiorum.Rabbim dilegmi kabul etti bir kizim var bide oglum olcak ins.sen naslsinCanım baban ve bebeğin nasıl?
Rabbim şifa versin.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım.maalesef benim bebeğimin 12.haftada kalbi durduBabam iyi ama pek hastahenelerden kurtulamior.diz kapagnda yirtik varmis bu seferde ondan ameliyt olcak.bebis 22.haftalik oldu bile cnm.nasl zaman gecior anlamiorum.Rabbim dilegmi kabul etti bir kizim var bide oglum olcak ins.sen naslsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?