laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Merhaba,

cevabın için çok teşekkürler..Benim adet döngüm ortalama 28 gün..az evvel tekrar testi yaptım hem de harfi harfiyen bütün detaylara uyarak dünden daha silik/belli belirsiz çıktı 2.çizgim..(bugün 14.günüm)
2-3 gün daha devam edeceğim yapmaya

rica ederim nedemek :) belki bu ay geç yumurtluyo olabilirsin. bencede denemeye devam et

Merhaba kızlar ben de az evvel sipariş verdim. Bi arkadaşım geçtiğimiz ay kullandı şimdi müjdeyi verdi artık bizler de bu duyguyu tadalım inşallah :)

rica ederim nedemek :) belki bu ay geç yumurtluyo olabilirsin. bencede denemeye devam et
30 ocakta bebeğimin kalbi durduğu için operasyon oldum,26gün sonra adet oldum bu yumurtlamamda sorun olmadığına işaretti..ve bu ay korunmayı doktorumuzun önerisiyle bıraktık ama yumurtlamadım sanırım (

30 ocakta bebeğimin kalbi durduğu için operasyon oldum,26gün sonra adet oldum bu yumurtlamamda sorun olmadığına işaretti..ve bu ay korunmayı doktorumuzun önerisiyle bıraktık ama yumurtlamadım sanırım (
çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm gerçekten ( inşallah sağlıklı bi hamileliğin olur bundan sonra... malesef vücudumuz neye nasıl tepki veriyo bilemiyoruzki. ama en azından sen biliyosunki hamile kalabiliyosun. yumurtlaman sağlıklı. bunada çok şükür canım dimi ama..

Merhaba kızlar ben de az evvel sipariş verdim. Bi arkadaşım geçtiğimiz ay kullandı şimdi müjdeyi verdi artık bizler de bu duyguyu tadalım inşallah :)
ay ne güzelll :) çok sevindim arkadaşının adına. Allah bizlere de nasip etsin inşallaaahhh şu güzel haberi vermeyi.

ahhh bilmiyorum ki hangimiz daha şanslıyız ya da şansızız

ben 39 yaşımdayım canım,treni kaçırmışken boşanmamın üzerinden 12yıl geçmişken bana hayatımın ikinci baharını yaşatan eşimle evlendim..ama herşey istediğimiz gibi gitmiyor işte (

bende 30 yaşındayım.. bizde istiyoruzki olsun hemen ama işte görüyoruz hiçbişey bizim istediğimiz gibi olmuyor. vardır herşeyde bir hayır ben buna çok inanıyorum...ne güzel işte ikinci baharını yaşamaya başlamışken hayatının tadını çıkar. biliyorum hepimizin gönlünden bebek geçiyor ama kısmette varsa oluyor. ben artık böyle düşünmeye çalışıyorum. eminim ki senin hissettiklerini senden başka kimse anlayamaz ama şuna inanmanı isterimki herşey daha da güzel olacak en yakın zamanda da bebişiniz olacaktır

ben bu ay kullandım ama hiç bişi anlayamadım hep silik çıktı

Vallahi ben de anlamadim adet dongum 28-29gune bir...14.gunum bugun ve hala bahsedilen koyu 2.cizgiyi goremedim 12.gun koyulasti ama diger cizgi kadar degil sonra yine hafifledi..nasil bisey bu (

M
Bence 16 geç değil. 18. gün mesela benimkisi. Bence bugünü değerlendirin.

Merhaba sizin adet dongunuz nasildi?18.gun cift cizgiyi gordugunuz icin merak ettim.benim 28 gun dongum bugun 14.gun olmasina ragmen cift cizgiyi goremedim henuz

[QUOTE="glysldnl, post: 45556683, member: 713195 Merhaba sizin adet dongunuz nasildi?18.gun cift cizgiyi gordugunuz icin merak ettim.benim 28 gun dongum bugun 14.gun olmasina ragmen cift cizgiyi goremedim henuz [/QUOTE]

Bos gebelikten kurtaj oldugum icin adet dongum yeni yeni duzene girdi. Gecen ay 18.bu ay 14.gunde yumurtladim. Sabah 11'de olcum yaptim genelde ve sivi tuketimine dikkat ettim cok. Cizgi koyulasmaya baslayinca ogleden sonra 5'te de tekrarladim artisi gorebilmek icin.

[QUOTE="glysldnl, post: 45556683, member: 713195 Merhaba sizin adet dongunuz nasildi?18.gun cift cizgiyi gordugunuz icin merak ettim.benim 28 gun dongum bugun 14.gun olmasina ragmen cift cizgiyi goremedim henuz

Bos gebelikten kurtaj oldugum icin adet dongum yeni yeni duzene girdi. Gecen ay 18.bu ay 14.gunde yumurtladim. Sabah 11'de olcum yaptim genelde ve sivi tuketimine dikkat ettim cok. Cizgi koyulasmaya baslayinca ogleden sonra 5'te de tekrarladim artisi gorebilmek icin.[/QUOTE]

Adet dongunuz nasildi peki?
Ben de 30 ocakta 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum.kurtajdan 26 gun sonra adet oldum ve bu ay korunmuyoruz.insallah kurtaj nedeniyle gec yumurtlayacagimdir..biran once saglikla bebegim olsun istiyorum ancak bu sekilde yuregim ferahlayacak

benimde senin gibi 30 gunde br oluyo ve 15.gün koyu çizgi vardı ama bu ay ayın 9 unda çizgi baya belliydi dün degerlendirdik bakalım yarın testlere devam

Adet dongunuz nasildi peki?
Ben de 30 ocakta 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum.kurtajdan 26 gun sonra adet oldum ve bu ay korunmuyoruz.insallah kurtaj nedeniyle gec yumurtlayacagimdir..biran once saglikla bebegim olsun istiyorum ancak bu sekilde yuregim ferahlayacak [/QUOTE]

28-29 du kurtajdan once simdi de ayni seviyeye dondu

benimde senin gibi 30 gunde br oluyo ve 15.gün koyu çizgi vardı ama bu ay ayın 9 unda çizgi baya belliydi dün degerlendirdik bakalım yarın testlere devam
hadi inşallah hayırlısı olur :) ben görmedim çizgiyi ama zaten görseydim de değerlendiremezdik çünkü kasıklarımda ağrı var. korkuyorum böyle ağrım olduğunda ilişkiden. ara ara kramplar giriyo sağa sola. üşütmüş olabilirim. sanırım çok sancılı bi regl dönemi beni bekliyo

28-29 du kurtajdan once simdi de ayni seviyeye dondu[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim,

belki benim de ilk ay düzensiz yumurtlamam olacaktır.Kürtajdan sonra ilk adetimi oldum şimdi yumurta takibi yapıyorum,14.güne kadar koyu 2.çizgiyi görmek kısmet olmadı

Eklentiler

• test.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 231
Smyler onvr hayatimin en mutlu haberiyle en uzucu haberini ayni anda aldim.babam yogun bakima kaldirilmis dpktorlar kotu umitsiz demis
Canım baban ve bebeğin nasıl?
Rabbim şifa versin.

Canım baban ve bebeğin nasıl?
Rabbim şifa versin.
Babam iyi ama pek hastahenelerden kurtulamior.diz kapagnda yirtik varmis bu seferde ondan ameliyt olcak.bebis 22.haftalik oldu bile cnm.nasl zaman gecior anlamiorum.Rabbim dilegmi kabul etti bir kizim var bide oglum olcak ins.sen naslsin

Babam iyi ama pek hastahenelerden kurtulamior.diz kapagnda yirtik varmis bu seferde ondan ameliyt olcak.bebis 22.haftalik oldu bile cnm.nasl zaman gecior anlamiorum.Rabbim dilegmi kabul etti bir kizim var bide oglum olcak ins.sen naslsin
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım.maalesef benim bebeğimin 12.haftada kalbi durdubu talihsizlik olmasaydı şimdi biz de 20 haftalık falan olurduk.hayırlısı böyleymiş.yapacak bir şey yok.
Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…