laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Canım baban ve bebeğin nasıl?
Rabbim şifa versin.
Surunerek y
cnm malesef olablyor boyle seyler Allah bida yasatmasin

arkadaslar
laboquıck ovulasyon testı nasıl sızce ? aldım cunku bendeee yardımınızı rica ediyorum.

arkadaslar
laboquıck ovulasyon testı nasıl sızce ? aldım cunku bendeee yardımınızı rica ediyorum.

canım ben de aldım ama henüz tam manasıyla kullanmak nasib olmadı..İnternet alış veriş sitasinden sipariş etmiştim,yanlıkşlıkla ovulasyon yerine gebelik testi almıştım 50 adet.sonrasında firmayla iletişime geçtim.Kendileri İzmirde üretici firmaymış zaten,inanılmaz yardımcı oldular ve benim hatam olmasına rağmen hızlıca telafi ettiler

ay ne güzelll :) çok sevindim arkadaşının adına. Allah bizlere
de nasip etsin inşallaaahhh şu güzel haberi vermeyi.
Merhaba canım,
Bu ay maalesef bende bir kıpırtı olmadı en azından yumurtlayabildiğimi bilmek güzel :)
Rabbim nasip etsin de en kısa zamanda hayırlıca, sağlıklıca güzel haberler verelim birbirimize :)

Merhaba canım,
Bu ay maalesef bende bir kıpırtı olmadı en azından yumurtlayabildiğimi bilmek güzel :)
Rabbim nasip etsin de en kısa zamanda hayırlıca, sağlıklıca güzel haberler verelim birbirimize :)
merhaba canım
ahh inşallaaahhhh hayırlı haberler veririz :)
bende bu ay çörekotu bal tarçın kürü yaptım ama iyimi kötümü yaptım bilemedim. adetime daha 5 gün falan var ama ben 1 haftadır kasıkta aşırı batmalar yaşıyorum. bazen ayağa kalkarken batma oluyor kımıldayamıyorum yerimden. yumurtlama gününü kaçırmadık ama bilemiyorum işe yaradımı. ümitlenmekten yoruldum vallahii sanırım gümbür gümbür gelen bir adet dönemi beni bekliyo :))))

Canlar
ben de bu ay kullanmayı düşünüyorum.bakalı pozitifi ne zaman yakalayacağız.

Merhaba güzel anne Adayları bende yeni geldim aranıza bende bu ay ovulasyon testine başladım çünkü ben polikistik over hastasıyım düzenli adetim yok bazen 45 günde bazen 2 ayda bir oluyorum testi yapmaya adetimin 14. Günü başladım koyulaşıyor gibi oldu sanki yine başladı solmaya değerlendirme yapabilirmisiniz
Canlar
ben de bu ay kullanmayı düşünüyorum.bakalı pozitifi ne zaman yakalayacağız.

İnşallah enkısa zamanda yakalarız haberleşelim
Amin canım.can ı gönülden inşallah diyorum duana:)
Testine gelinceeee..
Bence henüz yumurtlamamışsın.geçen ay ben de 32.gün yumurtladım.bence testlere devam et.ben alayım diyorum ama bir yanım da üzerine düşme diyor.yaş kaç canım ve kaç aydır deniyorsun?

Canım yaş 31 birtane oğlum var oğlum 8 yıl sonra oldu çok tüpbebek aşılama klomen falan denedik olmadı sonra kendiliğinden oldu olursa kardeş olsun ona diye uğraşıyoruz hayırlısı inşallah sen kaç yaşındasın nezamandır uğraşıyorsun

Canım yaş 30
5 ay denedik rabbim verdi ama 12.haftada kalbi durdu.
Şimdi de kürtaj sonrası 2.adetimi oldum.bakalım artık.

arkadaşlar aranızda laboquick ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim
Canim ben laboquick ovulasyon testiyle 2. Ayimda hamile kaldim. Darisi basina insallah. Tum anne olmak isteyenlere Allah im nasip etsin.

Canım yaş 30
5 ay denedik rabbim verdi ama 12.haftada kalbi durdu.
Şimdi de kürtaj sonrası 2.adetimi oldum.bakalım artık.
Üzülme canım kürtajın arkasından çok daha sağlıklı bir gebelik geliyor benim de 9 haftalık ken bebeğimin kalp atışı durdu dünya Başıma yıkıldı ağlamaktan perişan oldum ama kürtajdan sonra hormonların düzeldi ve oğluma hamile kaldım her şerde bir hayır vardır üzülme

herkese günadyııın
bugün laboquick ovulasyon testlerim kargo ile gelecek.
adetimin 3. günündeyim. bitince teste başlayacağım, bazı yerlerde adet biterbitmez yumurtladm hamile kaldım diyenler var.
emin olamıyorum, biter bitmez teste başlasammı yoksa bir iki gün beklesemmi?
Böyle bişey duyan oldumu acaba?
Testlere devam eden, bu topiği devam ettirecek arkadaşlar varmı?
birbirmize destek olabilirmiyiz?

canım kaçırırım dıye korkuyorsan 8. gün itibari ile başla

ben 12. gün başlıyorum zaten öğrendim artık 12. gün yumurtluyorum :)

akıntılar çok önemli vücut söylüyor aslında bize :)

canım kaçırırım dıye korkuyorsan 8. gün itibari ile başla

ben 12. gün başlıyorum zaten öğrendim artık 12. gün yumurtluyorum :)

akıntılar çok önemli vücut söylüyor aslında bize :)
Evet kaçırmaktan çok korkuyorum. yani isyanda değilim 6 aydan çok daha fazla bekleyenler var ama bu ayda buna ümit bağladım işte :)
regl 6 gün sürüyor, ozaman ben bitiminden 2 gün sonra başlayayım dimi. ay sizden çok yardım isticem ben
çalışıyorum sabah 8 akşam 6. okuduğuma göre genelde öğle saatleri uygun gibiydi. Ben hangi saatlerde yapayım hergün aynı saat olması açısından
heyecanlıyım

aynen canım

1- adet bitiminden 2 gün sonra yap

2- sıvı alımına dikkat et

3- ilk test 11- 13 arasında yap

4- çift çizgi olursa akşamında mutlaka testi tekrarla:)

Merhabalar ben de 5 gün önce başladım ovulasyon testi yapmaya. Sen hamiş misin şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…