laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Nasil kullandin şu an hamile gözüküyosun anlatırmisin

arkadaşlar aranızda innovita ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim.

dün gittigidiyordan sipariş vermiştim innovita ovulasyon testini bu gün aldım. sanırım denemesini yapıp ilk yorum yapan ben olacağım

Merhaba ben 22 eşim 27 yaşında 1 senedir evliyiz 6 aydan beri çocuk çok istiyoruz ama bir türlü istedigimiz sonucu alamıyoruz moralim çok bozuluyor ve en son labaquick ov. test aldım kullamaya başlıyacagım sizce panik olmalımıyım veya doktora gitmelimiyim psikolojim çok bozuldu olmucak diye çok korkuyorum ltfen biri yardımcı olabilirse sevinirim :)

Kızlar Bu benim ovulasyon testim. Bugün günü mü yoksa daha mı kötü olmalı? İnşallah gebelik testlerimizi de böyle görürüz kızlar amiiinnnn

Arkadaşlar merhaba..ben de bu ay ovulasyon testine başladım ilk defa...adet döngüm 31 gün..ben adet bitiminden sonra hemen başladım bugüne kadar silik çıktı bugün 13. Günüm yine yapıcam ama sanırım daha erken...bu arada çörekotu bal tarçın kürü de yaptım inşallah hamile kalırız...

Arkadaşlar kolay gelsin benim ovulasyon testlerime bakarak bana yumurtlamış mıyım söyleyebilir misiniz ? Benim de adet duzensizligim var 40-50 günü buluyor. 10 gün boyunca adet oluyorum. Geçen ay soğan kurunu uyguladım. Bu ay da adet bitimimden hemen sonra testlere başladım. Şu son günler bayağı iki tarafımda da sancılarım oldu. Yalnız teste çizgi koyulaştı ama hiç c 'nin koyuluğu ile eşitleşmedi. 25,27,29,30 değerlendirdik sadece.

Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• CYMERA_20160731_122108.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 240
Yani 25 temmuzda adetim bitti 6 günlük bir süreç. Açıkçası bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum.

Yani 25 temmuzda adetim bitti 6 günlük bir süreç. Açıkçası bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum.
Canım 29-30 da koyulaşmış sonra silikleşmiş yumurtlamış olabilirsin ama bence sen testlere devam et...benim de ilk ayım bugün 16. Günüm çizgi koyulaştı ama ilk çizgi kadar olmadı..ben de tam emin olamıyorum

Bugün 16. Günüm ..sizce yumurtladım mı durum ne?

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 444
Bugün 16. Günüm ..sizce yumurtladım mı durum ne?
Sadece bugüne bakarak ikisi de aynı kırmızılıkta olmalı ya da T daha koyu. Ama açık yani. Ama eğer 1 gün önce bu dediğim şekilde yakaladıysanız ve bugünde böyleyse eğer çatlamıştır.

kenzobaar canım 13. Gün yumurtlama günü ve 14.gün çatlamış bu şekilde olmalı. Benim geçen yıl bu şekildeydi hamile kalmıştım. Sona kaybettim. Bu sene yumurtalıklarımda problem vardı ve seninki gibi oluyordu sonra göbekten iğne kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Aynen bu resimdeki gibi oldu ama tutmadı yani olmadı burda birisi bana ikisi aynı neden olmuyor dediğimdw yumurta tam çatlamıyor tarzı bi şey semişti ama adet oluyoruz yani. Nedenini bilemiyorum. Ama iğneyle bayağı koyu oldu 2 si sabah yap 12-11 gibi daha iyi

Öncelikle çok geçmiş olsun canım..inşallah raabim en hayırlı şekilde nasip eder tekrar..önceki gün yaptığım testlerde çizgi daha açık..gittikçe koyulaşıyo..normalde ben 17. Gün yumurtluyırum 31 gün adet döngüm..yarın da yapıcam inşallah daha koyu çıkar..bu arada göbekten vurulduğun iğne yumurta geliştirici iğne mi?benimki de tam çatlamıyo mu yoksa ya..2 seneye yakındır istiyoruz ama olmuyo

Teşekkür ederim kenzobaar canım benim. Aynen devam edelim bakalım. In sha ALLAH bu ay hamile kalırız. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Acaba benimki de mi çatlamadı.. C kadar koyulaşmadı da ..

Son düzenleme:
Benim çizgi neredeyse tamamen kaybolmak üzere yani ya 29-30 da yumurtlama gerçekleşti yada bende bilmiyorum. . Eşit koyulukta olmadığı için acaba sorun mu oldu .. Ne zor işler..
Bu arada kenzobaar çok geç bir vakite bırakmışsın testi biraz daha erkene alman mümkün değil mi ? Sonuçların daha iyi çıkması için?

merhabalar arkadaşlar bende ovulasyon testine bugün başlayacam adetimin 7. günündeyim bana yardımcı olur musunuz ?

13 gün mü değerlendirdiniz 14. gün mü?

ya da her ikisinde de mi?

Akşam 7-7.30 gibi yapıyorum geç oluyo dimi?sence kaç gibi yapmam daha iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…