Nasil kullandin şu an hamile gözüküyosun anlatırmisinEvet kaçırmaktan çok korkuyorum. yani isyanda değilim 6 aydan çok daha fazla bekleyenler var ama bu ayda buna ümit bağladım işte :)
regl 6 gün sürüyor, ozaman ben bitiminden 2 gün sonra başlayayım dimi. ay sizden çok yardım isticem ben
çalışıyorum sabah 8 akşam 6. okuduğuma göre genelde öğle saatleri uygun gibiydi. Ben hangi saatlerde yapayım hergün aynı saat olması açısından
heyecanlıyım
Yumurtlamışsın canım ama devam et önemli olan çatlaması bugünleri mutlaka değerlendir hayırlısı olsunEki Görüntüle 1851037 Kızlar Bu benim ovulasyon testim. Bugün günü mü yoksa daha mı kötü olmalı? İnşallah gebelik testlerimizi de böyle görürüz kızlar amiiinnnn
Canım 29-30 da koyulaşmış sonra silikleşmiş yumurtlamış olabilirsin ama bence sen testlere devam et...benim de ilk ayım bugün 16. Günüm çizgi koyulaştı ama ilk çizgi kadar olmadı..ben de tam emin olamıyorumYani 25 temmuzda adetim bitti 6 günlük bir süreç. Açıkçası bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum.
Sadece bugüne bakarak ikisi de aynı kırmızılıkta olmalı ya da T daha koyu. Ama açık yani. Ama eğer 1 gün önce bu dediğim şekilde yakaladıysanız ve bugünde böyleyse eğer çatlamıştır.Bugün 16. Günüm ..sizce yumurtladım mı durum ne?
kenzobaar canım 13. Gün yumurtlama günü ve 14.gün çatlamış bu şekilde olmalı. Benim geçen yıl bu şekildeydi hamile kalmıştım. Sona kaybettim. Bu sene yumurtalıklarımda problem vardı ve seninki gibi oluyordu sonra göbekten iğne kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Aynen bu resimdeki gibi oldu ama tutmadı yani olmadı burda birisi bana ikisi aynı neden olmuyor dediğimdw yumurta tam çatlamıyor tarzı bi şey semişti ama adet oluyoruz yani. Nedenini bilemiyorum. Ama iğneyle bayağı koyu oldu 2 si sabah yap 12-11 gibi daha iyi Eki Görüntüle 1864991
Akşam 7-7.30 gibi yapıyorum geç oluyo dimi?sence kaç gibi yapmam daha iyi olur?Benim çizgi neredeyse tamamen kaybolmak üzere yani ya 29-30 da yumurtlama gerçekleşti yada bende bilmiyorum. . Eşit koyulukta olmadığı için acaba sorun mu oldu .. Ne zor işler..
Bu arada kenzobaar çok geç bir vakite bırakmışsın testi biraz daha erkene alman mümkün değil mi ? Sonuçların daha iyi çıkması için?
Akşam 7-7.30 gibi yapıyorum geç oluyo dimi?sence kaç gibi yapmam daha iyi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?