Alllah razı olsun canımÖncelikle çok geçmiş olsun canım..inşallah raabim en hayırlı şekilde nasip eder tekrar..önceki gün yaptığım testlerde çizgi daha açık..gittikçe koyulaşıyo..normalde ben 17. Gün yumurtluyırum 31 gün adet döngüm..yarın da yapıcam inşallah daha koyu çıkar..bu arada göbekten vurulduğun iğne yumurta geliştirici iğne mi?benimki de tam çatlamıyo mu yoksa ya..2 seneye yakındır istiyoruz ama olmuyo
Ben her ikisinin de çift çizgi olduğu geceyi değerlendirememiştim eşim maçtan gelmişti yorgundu. Ama sabahını değerlendirmiştik13 gün mü değerlendirdiniz 14. gün mü?
ya da her ikisinde de mi?
Yorumunu göremedim ??dün gittigidiyordan sipariş vermiştim innovita ovulasyon testini bu gün aldım. sanırım denemesini yapıp ilk yorum yapan ben olacağım
Ben her ikisinin de çift çizgi olduğu geceyi değerlendirememiştim eşim maçtan gelmişti yorgundu. Ama sabahını değerlendirmiştik
Ben her ikisinin de çift çizgi olduğu geceyi değerlendirememiştim eşim maçtan gelmişti yorgundu. Ama sabahını değerlendirmiştik
Ayyy ben de nedense hiç pozitifi göremedim bu ay..
12.günden beri -ki bugün 18.gün- hep negatiff
Son 5 şu şekildeAdet döngün kaç günde bir oluyor ? Görürsün inş.
Doktora gittim canım ama bu son iki aydır gitmiyorum artık...Alllah razı olsun canım
Evet yumurta geliştirici ama benim yumurtalarımda şu an çok şükür sıkıntı yok yumurtlarım iğneden önce de iyiydi ben çörek bal tarçın karışımı yedim. İğneleri zaman hesabıyla yapmak için doktorum verdi çatlatma iğnesi için yani kontrollü olsun diye. Ama yine olmadı. Cümlemze nasip eder inş.
Yapmaya devam et ama yanlış yazmışım yukarda. Sabah 10-11 gibi idrar yap. Yani geç saatlerdw değil sabah saatleri daha uygun. Ben 4 saat sıvı almıyordum. 2 senedir olmuyorsa doktora gitmelisin eğer hiç gitmediysen mutlaka git. 2 yıl korunmasız olmuyorsa ki doktor 1 yıl der tedavi için. 2 yıl çok uzun tedavi başlar size.
Son 5 şu şekilde
37
47
31
33
29
Ocakta kürtaj oldum onun için düzensiz oluyor şimdilik.zaten bu sebepten kullanıyorum ama 1 haftadır pozitifi göremeyince moralim kaçtı biraz.
4 saat sıvı alımı-idrar olayı da olunca zotlanıyorum.malum yaz günü..
Geciktirmiş olma ihtimali yüksek.ben bal çörekotu tarçın kürünü iki aydır kullanıyorum yumurtlamanı geciktirdi mi acaba?
Evet canım 14. Gün sabah gibi. Bu koyduğum resimler bana ait değil netten aldım ama bu şekilde olmalı. Evet benim diğer gün sabah olmuştu. Hayırlısı olsun hakkında.yani 14. gün sabahı değerlendirdiniz değil mi?
bizim akşamı olacak hayırlısı bakalım belki tutar =)
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun.Doktora gittim canım ama bu son iki aydır gitmiyorum artık...
Adet bittiği gibi başlamalısın. Bazı kadınların erken oluyor.Ayyy ben de nedense hiç pozitifi göremedim bu ay..
12.günden beri -ki bugün 18.gün- hep negatiff
Adet bittiği gibi başlamalısın. Bazı kadınların erken oluyor.
Son 5 adete göre 15.günden önce çatlamadığı için 12 de başlasam kafi demiştim ama olmadı galiba.bakalım artık taktik değiştiriyorum.sadece son adet tatihime göre 35.gün gebelik testi yapcam artık.
Ovulasyon testi çok yordu beni.
slm arkadaşlar 30-31 günde adet oluyorum adetim de 5 gün sürüyor, 11. gün yani dün ilk defa ovülasyon (laboquick ) testi yaptım silik çıktı normal mi sizce böyle hemen silik çıkması acaba?
bir de bunu uygulayan arkadaşlar şunu merak ediyorum aydınlatırsanız çok sevinirim. herkeste oluşan normal kanı BATdan 14 gün önce yumurtlanıyor olması, testlerde genelde o gün mü koyulaşıyor ikinci çizgi acaba? hani erken yumurtlama yada geç yumurtlama var mı öyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?