laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Alllah razı olsun canım
Evet yumurta geliştirici ama benim yumurtalarımda şu an çok şükür sıkıntı yok yumurtlarım iğneden önce de iyiydi ben çörek bal tarçın karışımı yedim. İğneleri zaman hesabıyla yapmak için doktorum verdi çatlatma iğnesi için yani kontrollü olsun diye. Ama yine olmadı. Cümlemze nasip eder inş.
Yapmaya devam et ama yanlış yazmışım yukarda. Sabah 10-11 gibi idrar yap. Yani geç saatlerdw değil sabah saatleri daha uygun. Ben 4 saat sıvı almıyordum. 2 senedir olmuyorsa doktora gitmelisin eğer hiç gitmediysen mutlaka git. 2 yıl korunmasız olmuyorsa ki doktor 1 yıl der tedavi için. 2 yıl çok uzun tedavi başlar size.

Ayyy ben de nedense hiç pozitifi göremedim bu ay..
12.günden beri -ki bugün 18.gün- hep negatiff

Ben her ikisinin de çift çizgi olduğu geceyi değerlendirememiştim eşim maçtan gelmişti yorgundu. Ama sabahını değerlendirmiştik

ben dün çift çizgi gördüm bugün silikti

dün değerlendiremedik ama bugün inş tutar mı acaba?

Adet döngün kaç günde bir oluyor ? Görürsün inş.
Son 5 şu şekilde
37
47
31
33
29
Ocakta kürtaj oldum onun için düzensiz oluyor şimdilik.zaten bu sebepten kullanıyorum ama 1 haftadır pozitifi göremeyince moralim kaçtı biraz.
4 saat sıvı alımı-idrar olayı da olunca zotlanıyorum.malum yaz günü..

Günaydın arkadaşlar dün ben test yaptım adetimin 7. gününde bu şekilde çıktı. doktorum coraspirin verdiğinden beri 27-28 günde bir olan adetim 26 çekmeye başladı en geç ondan biraz erken yaptım ama koyulaşırmı gün geçtikçe

Eklentiler

• P_20160802_180148[1].webp
    11 KB · Görüntüleme: 164
Doktora gittim canım ama bu son iki aydır gitmiyorum artık...

ben bal çörekotu tarçın kürünü iki aydır kullanıyorum yumurtlamanı geciktirdi mi acaba?

Geçmiş olsun canım benim bunun üstüne yakın zamanda hamile kalırsın inş. Normal ama görmemen. Gör ki ta ne zamana kaydı.. Üzülme moralini de bozma! Rabbim en güzel zamanda verecek evinizin neşesini. Ben onu 2 saat yaptım açıkçası içeriğinde de öyle yazıyor. Örneğin 12 de bırakıyorum saat 3 kadar sıkışmış oluyorum ve testi yapıyorum. Benimde çok düzensiz adetim hatta 30 -35 arası değişiyordu suan epey 40, 50 iyice şaşırdı ama hormon testlerim vs hepsi normal stres dediler bilmiyorum.. Ne zamana nasip olur..

yani 14. gün sabahı değerlendirdiniz değil mi?

bizim akşamı olacak hayırlısı bakalım belki tutar =)
Evet canım 14. Gün sabah gibi. Bu koyduğum resimler bana ait değil netten aldım ama bu şekilde olmalı. Evet benim diğer gün sabah olmuştu. Hayırlısı olsun hakkında.
Doktora gittim canım ama bu son iki aydır gitmiyorum artık...
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim :) 3 aylık evliyim ilk günden bu yana hiç korunmadık ovulasyon testini sizlerin aracılığıyla öğrendim. Testi bugün uyguladım en son adet tarihim 18 temmuz, döngüm genelde şaşmaz en fazla 15-16 ya kayar. Bu test birkaç gün için şansım olduğu anlamınamı geliyor

Eklentiler

• 20160803_193606-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 172

Selam kizlar.
Ben de Laboquick ovulasyon testi kullaniyorum. Bu ay klomen kullandim.
Dun dr kontrolunde 19 mm henuz catlamamis bir yumurtam oldugunu soyledi. Bugun ovulasyon testinde 2.cizgi silik olarak bile cikmadi. Normalde her zaman silik 2.cizgi cikardi.
Bu ne anlama geliyor? Sizce neyi yanlis yapiyorum?

slm arkadaşlar 30-31 günde adet oluyorum adetim de 5 gün sürüyor, 11. gün yani dün ilk defa ovülasyon (laboquick ) testi yaptım silik çıktı normal mi sizce böyle hemen silik çıkması acaba?
bir de bunu uygulayan arkadaşlar şunu merak ediyorum aydınlatırsanız çok sevinirim. herkeste oluşan normal kanı BATdan 14 gün önce yumurtlanıyor olması, testlerde genelde o gün mü koyulaşıyor ikinci çizgi acaba? hani erken yumurtlama yada geç yumurtlama var mı öyle şeyler?

1- silik çıkması normal
2- erken geç yumurtlama var
3- ben bazı aylar 11. gün bazı aylar 14. gün yumurtluyorum döngüm 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…