Selam kızlar.
yesa canım benim salı günü ultrasonda 19 mm yumurtam görüldü çatlamamıştı.
Bugün kasık ağrım ve akıntım olunca test yaptım sonuç böyle yaptı.
Kaç gün çalışma olmalı sence?
Hala catlamamis canim ama bugün degerlendir :)
Pik çıkınca çatlamış olmuyor mu?
Kaç günü değerlendirmeliyim sence?
Ay fitil de kullanıyorum zor olacak.
Yok canım peak adı üstünde tepe noktası demek
O çok hafif siliklestigi an yumurta catlamış demektir
Yarın sabah 11 13 arası bi yap bakalım siliklesme olacak mı :)
Yarın aksami da degerlendirsin
Çatlamazsa peak olarak devam edecek değil ya çatlasa da çatlamasa da silikleşir illa
Ben ateş de ölçüyorum. Dün yüksekti bugün düşmüş. Ovü düşüşüydü sanırım.
Tekrar yükseldiğinde çatladığını anlarım inşallah.
Bazılarında koyuluk 3 gün sürüyor bazılarında sabah koyu aksaminda çatlıyor
Onu dedim canım :)
Hadi bakalım guzrl haberlerini alırız inşallah :)
29 pik 30 unda catlamış değerlendirseniz süper
Çok sağol canım ya dediğin gibi inşallah çatlamıştır da tutturmuşuzdur:):)Sizin yumurtlama geçmiş böyle çıkar artık bundan sonra hafif silik silik devam eder..
Kızlar merhabalar ben bu ay kullanmaya başladım laboquik ovulasyon testini en son 24temmuzda adet gördüm 02.08 de yaptım testi çift cizgi cıktı ogünü değerlendirdim :) 03.08 de yaptım yine çift çizgiyi gördüm ama degerlendiremedimsizce durum ne olur? Birde ben duphaston kullanıyorum düzensizlik için vermişti doktor piko vardı soğan kürüyle temizlendi tavsiye ederim hepinize
Kızlar merhabalar ben bu ay kullanmaya başladım laboquik ovulasyon testini en son 24temmuzda adet gördüm 02.08 de yaptım testi çift cizgi cıktı ogünü değerlendirdim :) 03.08 de yaptım yine çift çizgiyi gördüm ama degerlendiremedimsizce durum ne olur? Birde ben duphaston kullanıyorum düzensizlik için vermişti doktor piko vardı soğan kürüyle temizlendi tavsiye ederim hepinize
Yuppppiiiiii işte bu catlamış
Bugün aksami da değerlendirip bekleme zamanı :)
Ne olur ne olmaz diye ben bikac gun daha gun asiri degerlendireyim
Bugun ateste de yukselme var. Bana da catladi gibi geliyor. Insallah tutar canim ya dua et bana.
İnşallah canım sen bilirsin
İstersen adet olana kadar devam et :)
Teşekkür ettim balım cevabın ve açıklaman için değerlendirdik bakalımRica ederim canım. Normalde benim doktorum 2 günde bir söylüyor ama yapmanda bi sakınca yok sadece sperm sayısı ya da kalitesini düşürüyor sanırım ondan 2 günde bir söylüyorlar. Sen nasıl istersen öyle yap. Canım
kenzobaar 2 ve 3 Agustosu ins degerlendirmissindir.
CherryBlossom90 canim senin bu T hala devam ediyor 29 temmuz iyi ama tam ikisi ayni koyulukta degil. Benim bi ara boyleydi. Insan o gun ve sonrasini degerlendirmissindir. Bence sen yapmaya devam et cunku o tarihlerdeki cizgi tam ayni degil ve hala devam ediyor
Ay canım çok teşekkür ederim yazmışsın açıklamışsın allah razı olsun.. Dün yine koyuydu çizgiler ama bugün baya bi açık 2.çizgi sanırım çatladı...Bu gece kesin degerlendirin
Yarın 11 13 arasında tekrar yapın çok çok hafif bi açılma bile olsa yumurta catlamış demektir o zaman da değerlendirin
Sonraki güne gerek yok tabii hafif açılma olmaz hala koyu devam ederse ona göre yorum yapmak lazım
Ay canım çok teşekkür ederim yazmışsın açıklamışsın allah razı olsun.. Dün yine koyuydu çizgiler ama bugün baya bi açık 2.çizgi sanırım çatladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?