laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Benim de ilk kez oldu. Acaba yumurtlama döneminde olduğum için midir ki ? Senin ne zaman ovulasyonun balım??

Çok mantikli canim olabilir

Bazen de çok Afedersin yumurta aki kıvamındaki akıntınin içinde kan gibi bir şey oluyordu o da normalmis

Benim yeni bitti ovu şu an beklemedeyim

20 agustos gelmez inşallah bat :)

Bugün açılma olduysa eğee bugünü de değerlendir. Rica ederim canım. Allahım hayırlı evlat nasip etsin bize

Çok mantikli canim olabilir

Bazen de çok Afedersin yumurta aki kıvamındaki akıntınin içinde kan gibi bir şey oluyordu o da normalmis

Benim yeni bitti ovu şu an beklemedeyim

20 agustos gelmez inşallah bat :)
Ayy inşallah balım inşallahhh.. Günlük pette yine gördüm bikaç damla azönce. Kaç zamandır istiyosunuz bebiş kuzucumm ??

Bende katılıyım aranıza 8. ayım ve benimde 20-21 amiiin bu ay hepimizinnn yüzü gülsün
Sizlerin daha çok yeniymiş..benim 2 sene oldu ama hala bişey yok..inşallah en kısa zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz..benim de bat 17-18 ağustos..

Bende katılıyım aranıza 8. ayım ve benimde 20-21 amiiin bu ay hepimizinnn yüzü gülsün
Beraber gün sayalım canımcım ay inşallah bu ay hepimizin bebiş haberi aldığı bi ay olsun inşallahh.. gittin mi daha önce doktora bu 8 ay içinde canım sen?? Ben bu ay doktpra da gidiyorum bakalın hayırlısı olsunn hepimiz hakkında

Ayy amiiinn inş ne olurr hepimiz bu ay sevindirici haber alalım Rabbim karnımızı boş koymasın isteyen herkese nasip etsin inş. Evet gittim ama her şey temiz çıktı. . Sadece sol yumurtaligim biraz küçük oda kist ameliyatı olduğum için ama yoksa değerlerin çok iyi dedi doktor. Hatta yumurtladığımı da söylemişti ama malesef. Çok düzensiz adet olmaya başladım bende yumurtladigim günü tespit edebilmek için başladım ovulasyona.. Ama güzel bir çift çizgi göremedim. Bu ay da olmazsa artık tekrar doktor yolunu tutacağım hayırlısı..

Bak benim ki bugün üstteki. En koyu gördüğüm 29-30. O gün çok sancım oldu dün ve bugün de sancım oldu yine ahh düşünmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor..

Eklentiler

• CYMERA_20160807_185951.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 156
Bak benim ki bugün üstteki. En koyu gördüğüm 29-30. O gün çok sancım oldu dün ve bugün de sancım oldu yine ahh düşünmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor..
Canım benim de dün akşam sanki iğne batıyo gibiydi kasıklarıma hafifte lekelenmem oldu afedersin yumurtaakı kıvamındaki akıntıyla karışık. Ama testler açıldı 2 gündür. Bi anlam veremiyorum bu ay kendime sancıların geçti mi senin balım? Bide o yumurta akı akıntıyı hissedyo musun?

Şuan geçti gülüm.. Ama akıntı yok bilmiyorum bu ay benimde garibime gitti ama muhtemelen adet olacağım gibime geliyor.. Her gün test yaptığım içinde aklımda doğal olarak .. Zihnen beni meşgul ediyor.. Düşünmek yordu beni ama şuan kendime engel olamıyorum sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…