• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick

Ben kaç aydır psikopata bagladım tamam iki çocugum var ama 4 yıldan sonra insan deneyince ister istemez yinede heyecan yapıyor ☺️
Allah bağışlasın benim hiç çocuğum yok şu an inşallah en kısa zamanda olur, ama bir kaç kişi işte bu markada da kurma çizgisi çıkıyor falan yazmışlar umarım öyle değildir🤭🙏🏻

Allah bağışlasın benim hiç çocuğum yok şu an inşallah en kısa zamanda olur, ama bir kaç kişi işte bu markada da kurma çizgisi çıkıyor falan yazmışlar umarım öyle değildir🤭🙏🏻
Kuruma degildir ilk 5 dk içinde cıktı cunkuu rabbim olmayan evlat ateşiyle yanana nasip eder inş öncelikle ❤️

Âmin canım inşallah seninki için dememiştim aşkım kendim için dedim yanlış anladın galiba😘
Yok yanlıs anlamadım ama kuruma yapmıyor diyorlar mesela bende aynı marka erken testte hiç çizgi yok ama kasette boyle 😂

Eklentiler

• IMG_5687.webp
    IMG_5687.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar selam benim günüm hafta geçti zaten çokta düzenli değildir 😀 yaşadığım bazı belirtilerden dolayı laboquik kaset test yaptım ilk yaptığımda çıktı şu damlattim gitmedi 2 gün sonra tekrarladim çıkmadı 3 sefer aynısı oldu en son 2 gün önce yaptım yine çıktı pembe çizgi bugün yaptım birseh çıkmadı neden olur sizce

IMG_8950.webp
kizlar benim bu goruntude kan verim 49 hcg Laboquick regl 2 gun gecikmede gec yumurtlama olmus galiba degerim biraz dusuk yarin tekrar kan vericem goruntuyle kendi testinizi kiyaslamniz adina atiyorum umarim fikir olur size

Eki Görüntüle 3679661 kizlar benim bu goruntude kan verim 49 hcg Laboquick regl 2 gun gecikmede gec yumurtlama olmus galiba degerim biraz dusuk yarin tekrar kan vericem goruntuyle kendi testinizi kiyaslamniz adina atiyorum umarim fikir olur size
Hayırlı olsun 🌸 güzel bir hamilelik geçir inşallah canım 🌸🥰 benimde bu şekilde çıkmıştı 2 gün önce bugün negatif çıktı,sizin direkt mi çıktı acaba

Yeni mi bu idrarı 2 3 damla damlat sanki fazla damlatmışsın ☺️ ama var gibi duruyoooorrr 🫶🫶
O kadar damlattım da kuruyunca böyle oldu. Bide su damlattım da gitmedi.
Yıkarmısın bi kuruma cizgisi ise gidiyo değilse kalıyor
Kızlar selam benim günüm hafta geçti zaten çokta düzenli değildir 😀 yaşadığım bazı belirtilerden dolayı laboquik kaset test yaptım ilk yaptığımda çıktı şu damlattim gitmedi 2 gün sonra tekrarladim çıkmadı 3 sefer aynısı oldu en son 2 gün önce yaptım yine çıktı pembe çizgi bugün yaptım birseh çıkmadı neden olur sizce
hiç bir fikrim yok 🤷🏻‍♀️
Eki Görüntüle 3679661 kizlar benim bu goruntude kan verim 49 hcg Laboquick regl 2 gun gecikmede gec yumurtlama olmus galiba degerim biraz dusuk yarin tekrar kan vericem goruntuyle kendi testinizi kiyaslamniz adina atiyorum umarim fikir olur size
Çok teşekkür ederim , hayırlı olsun bu arada canım . benim bundan daha hafif, hayurlısı yarın bakıcam artık

Benimki ile aynı
Kizlar aslinda her gun 17 adet siparis vermistim internetten icimde bir his vardi hamile gibi hissettim ve her gun yaptim test Laboquick ten bahsediyorum gumde 3-4 tane yapiyordm baslarda isik altinda flasla filan zor goruyordum bi kac gun boyle devam etti adet gunum gelince tekrar yaptim silik cikti ama fotodan daha silik ve 5-10 dakikada olustu ondada ya 5 dakika sonra gecersizdir diye ümitlenmek istmeedim sonra internette hepsi biradada laboguick in satis sayfasinda kullanim detaylarin ilk 20 dakikayi baz aldigi yaziyor ne kadar dogru bilemem sonra eczaneden iki uc tane farkli marka erken gebelik yaptim hemen kirmizi cizgi olustu hepsinde sonra kan vermeye gittim ttabi bunlar olurken adetim iki gun gecikti ortalama iliski uzerinden 13-14 gun gecti biraz sabirli olmayi deneyin regl gecikmesini bekleyin zor biliyorum ama umarim hepinizin gonlune gore olur

O kadar damlattım da kuruyunca böyle oldu. Bide su damlattım da gitmedi.

hiç bir fikrim yok 🤷🏻‍♀️

Çok teşekkür ederim , hayırlı olsun bu arada canım . benim bundan daha hafif, hayurlısı yarın bakıcam artık
Tekrarla yarin bakalim bizede haber ver canm

Hayırlı olsun 🌸 güzel bir hamilelik geçir inşallah canım 🌸🥰 benimde bu şekilde çıkmıştı 2 gün önce bugün negatif çıktı,sizin direkt mi çıktı acaba
5 dakika icerisinde olustu fotografida hemen cektim kurumadan bi kac gun daha bekleyip deneyin ve erken gebelik testi de dene derim ben bebetime ve prodoctor erken testte de net cizgi gordum bunda net cikmadi onlar cok netti

Back
X