2,5 kilo verdim ve tamamı yağdan gitti..Ben tam yazan malzemelerle yapmıştım.Bulyon atan falan varmış ama ben normal de bulyon sevmiyorum zaten.Yapalı belki 10 sene oldu hala aklıma geldikçe kokusu midem bulanıyorAma kısa sürede de etki eden bu var.Siz yaptınız mı kilo verebildiniz mi
Ne kadar zamanda verdiniz peki2,5 kilo verdim ve tamamı yağdan gitti..
Merhaba bende malzemeleri aldım yarın yapıcam ve başliycam deneyimlerini zi yazarsaniz ben takipteyim inşallah gider kilolarBuldum şimdi..
iyisallah faydası olur2,5 kilo verdim ve tamamı yağdan gitti..
peki 2 günde kilo gittimlahana diyetine 2 gün katlanabildim kokusu fena yaptı normal çorba bile içemedim bir ay
peki 2 günde kilo gittim
Vay anasini o zaman ben ptesi yapım 45dk yürüyüş inşallah 5 gün bakalim2 kilo gitti yanlış hatırlamıyosam ama ben sporda yaptım
vay anasını bende başlıyorum hemen o zaman2 kilo gitti yanlış hatırlamıyosam ama ben sporda yaptım
valla gittim bütün gün yedikleriBence gitmeyin
Çünkü bozabilirsiniz diyeti :)
Evet arkadaşlar 7. günün sonunda 61.300 ile başlamış olduğum kilom 57.00 toplamda 4.300 gram vermişim kendimi çok iyi hissediyorum bu hafta ara verip önümüzdeki pazar günü tekrar başlayacağım. Size tavsiyem kesinlikle yılmayın evet çorbamızın kokusu ve tadı ağır ve her içtiğimde bu benim ilacım buna mecburum diyerek içtim, ben öğle yemeklerinde bile çorbamı içmeyi ihmal etmedim. Kamu kuruluşunda çalışıyorum her sabah ilk işim limonumu çorbamı hazırlayıp kapının yanına koymaktı. İşyerinde bir grup kurduk lahana çorbası grubu birbirimize destek olmak için inşallah sizde verirsiniz kilolarınızı haftaya görüşmek üzere şimdilik hoşçakalınız..
Günaydın tabikide mümkün ve şunuda eklemek istiyorum bu diyetten sonra 1 gün ara verdim vede 5 te 5 diyetine başladım bugün 4. günüm hiç kaçamak yapmama rağmen sadece 900 gram verdim vede resmen eziyet çektim keşke başlamasaydım ve lahana çorbası diyetine devam etseydim 7 gün yapıp 2 gün ara verip tekrar başlasaydım her iki diyeti denemiş birisi olarak gerçekten yağ yakıcı olan bu diyet sırrıda ne kadar çorba içersek o kadar yağdan gidiyorTarifi yeniden yazmaniz mumkun mu? tahmin ediyorum ki baslik altinda tarif verilmistir. ama ben goremedim. yarin baslamak istiyorum diyete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?