Lale Devri Fox Tv

aslında izlemek istiyorum ama gerçekten baya sıkmya başladılar sıtkıyı giydirmeler, avukatın topraga olan ilgisi yeşimin bir türlü kızı rahat bırakmaması aynı şeyler üzerinde gidip geliyorlar

madem toprağa biri aşık oalcaktı

çınara bir rakip çıkacaktı

niye bu avukat yakışılı değil yahu

bu bölüm gerçekden çoooookkkk sıradandı

Son düzenleme:
Evin boşaltılması sırası bayağı hüzünlüydü ya gerçekten üzüldüm orda herkesin evi teker teker boşaltması off üzücü

yeşim daha 5 aylık hamileymiş

bir ara 6 aylık gibi karnı vardı birden yok oluverdi bol kıyafeler giyiyorrr karnında birşey yok

Geçen sezondan hamileydi bu sezon sonu doğurur diyeceğim ama reklamlarında kendini arabadan aşşağı atıyordu.

haftaya süper bir bölüm olacak fragman harikaydı yeşim sonunda anladı çınarın kendini sevmeyeceğini kalın kafalı.toprakla çınarda barışıyorlar ohh sonunda...

Bu Toprak deli ediyor saflığıyla, çok fazla gereksiz oluyor bazen salaklık boyutunda yani buda izleyince sinir bozucu oluyor..Polyanna bile intahar ederdi Toprağı görse..

Bu Toprak deli ediyor saflığıyla, çok fazla gereksiz oluyor bazen salaklık boyutunda yani buda izleyince sinir bozucu oluyor..Polyanna bile intahar ederdi Toprağı görse..

süper özetlemişsin durumu sağol.toprakı gördükçe fenalık geçiriyorum.yazmak istediğim çok şey var ama toprakın salaklığını anlatacak kelimelerim yok:)

Son düzenleme:
şu toprak hakikaten çok saf yada çok salak ya o diziyi her izlediğimde mutlaka toprağa sayıyorum haaaa (kızlar kusura bakmayın ) )-bi insan bu kadar saftirik olamaz hele bide tartışmaları beni öldürüyor kızmayı bilmiyor güya sinirleniyorya o kısımlarda sanki zorla gülecek gibi duruyor yani birden sesini yükseltiyor deli oluyorum ya aman toprak sen iyisimi hiç tartışmalara girme güzelim ya (bu kıza bakınca uykum geliyor ))nedense

ben seviyorum diziyi de toprağıda
selen soyder ilk dizi tecrübesi zamanla kendini geliştirecektir. bazı yerlerde baya soğuk görünüyor sizinde değiniğiz gibi ama ben kendini geliştireceğine inanıyorum

daha önce iki sevgili olan şimdilerde ise sadece rol arkadaşı olan iki eski sevgili sette herkesin gözü önünde kavga edince ortalık karıştı.
BİRBİRLERİNİN YÜZLERİNİ GÖRMEYE BİLE TAHAMMÜL EDEMİYORLAR.Kendi aralarında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga eden Tolgahan sayışman ve Serenay Sarıkaya ikilisi, sette yaşadıkları gergin olaydan sonra birbirlerinin yüzünü dahi görmeye tahammül edemediklerinden dolayı sette bir araya gelememeleri için set saatleri değiştirildi.

Ee artık pes Yeşim son sürat giden bir arabadan kendini atıyor ama ne bebeğe ne de kendisine birşey olmuyor ama galiba artık Çınar dan vazgeçiyor, Çınar hep Topraktan hemde Yeşimden oldu.

İyide bu kadar da saf olunmaz ki, mümkün değil yani sanırsın Toprağı Yeşim'in annesi..bayılttın Toprak senin yüzünden diziyi dalga geçerek seyrediyorum artık yine şunu yapacak bunu yapacak diye..

ben mi yanlış biliyorum yoksa bu filmin başrolündekiler yeşim mi
toprak yan aktör sanırım
bu kadarda olmaz yaniii bu ne böyle uzadıkça uzadı yeter sıkıldım artık
sürekli kötüleri ön planda görmek istemiyorum

dizi iyice karıştı
toprak karaterinde hızlıca bir değişme var
nerden çıktı bu kadar inat anlamış değilim
ama ortada bir bebek var
bebek olmasa dizinin gidişatı daha güzel olabilirdi
ne düşmez bebemi ş yahu hemde düşük tehlikesi var

şaşkınkım doğrusu !!!

Yaaahuu Toprak sen ne salak ne saf bı kızsın yaa ?
Sanane ortada ki bebekten.. Sanki isteyerek olmus olmussa da Cınar seni sevmiyor mu? Salla gitsin sanki sizin evliliğiniz devam etse Cınar cocuğa sahip cikmayacak eee daha nee ? Cocuğun babasının olmaması Yeşimin cok mu umurunda sanki ? Utanmadan herkese yaydı birde evliliik dışı cocuğu olduğunu

Saftirik Toprakk

bende takiii toprak yok bebeği babasız bırakamam yeşim çınarı sana bırakcam gibi konuşmaya başlayığ sanki saf bir zeka sorunlusu gibi hareket ettiğinden beri izlemiyorum..
çünkü gerçekten kim böyle yapar.. dizi gerçekten uzaklaştı... en sevdigim dizilerden biri en gıcık oldugum dizi haline geldii

biz o kadar dikkat ettik düştü bebeğimiz,ne bebekmiş yeşimin giyimi ayakkabıları geşirdiği kazalar yolculuklar bu kadar şeye rağmen bebek sağlıklı
birde hala karnı dümdüz niyeee b nasıl hamilelik

vallahi ciddi söylüyorum ben diziyi izlemiyorum ,internetten bakıyorum istemediğim sahneleri hızlıca geçiyorum :)
yoksa çekilmez yeşimin sultanlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…