Lale Devri Fox Tv

ya da Toprağın saflığı!!!!

artık saflık sınırını çoktan geçti..bildiğin salak..

Hahaha çok güldüm bu yorumunuza
gerçektende dediğiniz gibi saflığı geçti salaklığa vardı çoktan
yaptığı hal ve hareketlerden dolayı itici gelmeye başladı yeşimi bile geçti
Allahın saftiriği
Artık izlemiyorum
çünkü sabrım gelmiyor valla

Son düzenleme:
toprak sen üstüne vazife olmayan saçma sapan işlerle uğraş sıktın artık
biraz insana ait tepkiler ver melek değilsin sen ama öyle bir hale getirmişlerki seni kanatların eksik bu kadar iyi olman çok sıktı gerçekten...
yeşimden söz etmeme gerek yok gıcık kapıyorum yapışkanlığından hırsından oyunlarından oda şeytanı temsil ediyor sanırım ama ikiside aşırı ve bu aşırılılıklar baydı artık...

Çınar'a Uyuz Oldum..
Topraktan Boyundan Büyük İşlere Burnunu Sokuyor..
Sanki Dünya'ya İndirilmiş Kanatsız Melek Arkadaş

Serenay Sarıkaya eski sevgilisi Tolgahan Sayışman ile birlikte rol aldıkları Lale Devri'nden ayrılıyor
Eski sevgililer Serenay Sarıkaya ile Tolgahan Sayışman’ın birlikte rol aldıkları Lale Devri dizisinin setinde yaşadıkları gerginlik patlama noktasına geldi!
İkili, sette kavga ettikleri iddialarını yalanlasada Sarıkaya’nın diziden ayrılmaya karar verdiği söyleniyor. Güzel oyuncunun 7 bölüm sonra bitecek olan sözleşmesini yenilemeyeceği ve diziye veda edeceği iddia edildi.

bende ayrilacagini okumustum ama bu tolgahan yuzunden degil, muhtesem yuzyil'da mihrimah sultan olacakmis

bende ayrilacagini okumustum ama bu tolgahan yuzunden degil, muhtesem yuzyil'da mihrimah sultan olacakmis

mihrimah mavi gözlü nasıl olacakmış.büyüyünce gözleri kahve mi olacak.sevmiyorum bu kızı ya konuşma tarzı gıcık bi kere.burdan ayrılacağına sevinmiştim ama mihrimah olacakmış başımıza

yeşim diziden ayrılacaksa kesin şimdi doğumda ölüp ayrılır onun çocuğuna kalır Toprağa artık

oh nihayet sonunda toprak hanımdan küçük bir adım gördük hadi bakalım devamı gelir umarım

Hadi bakalım saftirik toprağın aklı başına mı geldi ne
Çınar o kadar arkasından koştu neler yaptı neler sonunda dank etti kafasına
inşallah geç kalmamıştır

yahu yeşim niye hapishanede ? anımsayamadım
birde çınarda yeşime diyor seni çıkaracma vs diye yoksa çınar toprağı kabul etmeyecek mi yaaa

Toprak'ı samimiyetsiz buluyorum yani oynadığı sahneleri, en son Çınarla konustukları sahne mesela Kız rolünü tam yapamıyor bence.. bir de annelerinin kızını damatla her öpüşürken gördüğü zaman bi sevindirik olması da tuhafıma gidiyor.
Yeşim de diziden çıkacaksa Toprak'ın soğuk soğuk hallerini mi izleyeceğim, izlemem daha iyi. Çünkü Toprak'ın sahneleri sıkıyor beni Yeşimi izlemek daha güzel

aslında hak veriyorum sana şöyle yani
toprağın jest ve mimikleri hakikaten yok
sürekli mat bir surat var tepkileri hep aynı
son sahnede çınarla biraraya gelip sarılıp öpüşüyorlar toprak ne kadar çok seviyor çınarı
ama suratına baksan herkese baktığı gibi bakıyor
aşk dolu sevgi dolu gözleri hiç göremedim ben onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…