Lale Devri Fox Tv

çınarın toprağı tutup çektiği yerde selenin yüzz ifadesi hiç olmamış
kesinlikle kendini geliştirmeli
dizinin reytinglerinde de baya düşme varya
Ama çınar rolünü çok iyi yapıyor

çınarın toprağı tutup çektiği yerde selenin yüzz ifadesi hiç olmamış
kesinlikle kendini geliştirmeli
dizinin reytinglerinde de baya düşme varya
Ama çınar rolünü çok iyi yapıyor

Evet reytinglerde düşme var, açıkçası bu dizi benim de izlemek için beklediğim bir dizi değil ama annemin sayesinde her bölümü izliyorum bir şekilde ama Toprak'ı çıkaracaklarsa, yani fragmanda da anlaşılacağı gibi öldüreceklerse reytingler daha da düşecek çünkü biz izlemeyeceğiz artık

Ayrıca o gelinlik damatlık vs bunlar nasıl işler benim aklım almıyor Türkiye'de hakikaten başka bir kız senden hamileyken zaten nikahında olan kadınla yeniden düğün dernek eğlence yapmak gibi adetlerimiz mi var bunlar bize çok ters şeyler değil mi kızlar ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama diziler Türk dizisi mi amerikan dizisi mi belli değil bazen

toprak diziden ayrılırsa kesinlikle bende izlemiyorum

benimde en çok dikkatimi çeken yeşimin arabayla düğüne uçması olmamış girişi kullanabilirdi
anladığım kadarıyla kır düğünü zaten muhakkak giriş kapısı vardır.
çok abartılı bir sahne olmuş

Son düzenleme:

ya bu arada ben Yeşim yerine Toprak yazmışım. Toprak'ın çıkmayacağı belli zaten ama Yeşim çıkarsa ben artık izlemiyorum diyecektim.

Toprak'ı Yer Gök Aşk'ta çok seviyorduk takdir ediyorduk ama burda yakıştıramıyorum hadi diziye biraz daha reyting getirmiş falan olabilir belki ama Yeşim yoksa niye izleyeyim ki

diziden yeşimde ayrılrılsa tadı olmaz
diziyi toprak çınar yeşimle bitirmeliler bence biri ayrılacaksa da final yapsınlar öyle bitirsinler.

geçen haftada güzel bir bölümdü uzun zamandır böyle güzel bir bölüm olmamışdı lale devrinde

habertürk'un sitesinde yeşimin öleceği yazıyordu aşağıdaki yazıyı okuyunuz buyrun:)

Lale Devri" dizisinde 'Yeşim' karakterini canlandıran genç oyuncu Serenay Sarıkaya kadrodan çıkartıldı.

Yapımcı Şükrü Avşar’ın kadroyu değiştirme planlarının ardından diziden yollanan ilk isim Sarıkaya oldu. Aynı dizide rol alan eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’la sorunlar yaşadığına dair haberlere konu olan Sarıkaya'nın dizide canlandırdığı 'Yeşim' ölecek.

Senaryo gereği, Sayışman ile Selen Soyder tekrar bir araya gelip evlenecek. Sayışman’dan hamile kalan Serenay Sarıkaya ise buna karşılık arabayla düğünün yapıldığı bahçeyi basarak duvara çarpıp hayatını kaybedecek. Sarıkaya’nın ardından diziye katılacak olan süpriz isimlerin kimler olacağı ise merak konusu.

'Lale Devri' dizisinin setinde eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’la kavga ettiği, ardından da kovulduğu söylenen Serenay Sarıkaya iddialara ateş püskürdü:

"Kovulmuş olsam elime gelecek bölümlerin senaryosunu yollamazlar. Her gün olduğu gibi setteyim. Bu diziden ayrılmamı isteyen birileri var demek ki, bu söylentiler durup durup çıkıyor. Ben rolümün başındayım." (HT Magazin)

bu ht magazinde önce diziden çıkıyor dize haber yapıyor sonrada tam tersi haber yapıyor anlamak zor:)

evt canım yaa izleyip göreceğiz sanırım gerçekleri
ama ben çıkmasını istiyorum artık gerçi çıkarsada filmde hareket olmaz

bencede çıksın çok kötü oyunculuğu var.hem çınarın peşinde deli gibi koşmalarından çok sıkıldım.en iyisi dizi final yapsın bizde kurtuluruz.

bencede çıksın çok kötü oyunculuğu var.hem çınarın peşinde deli gibi koşmalarından çok sıkıldım.en iyisi dizi final yapsın bizde kurtuluruz.

spoiler

artik cinar yesimin pesinde koscak ve yesimle olcaklarmis gelen tüyolar böyle 51 bölümden sonra nekadar dogru bilemem

bence finale gidilmeli
çok sıkıldım aynı şeyleri izlemekten hep aynı döngü
sürekli yeşim ve zaferleri
toprak ve salaklığı
bu yeşim o koca kazadan sadece erken doğumla mı kurtuldu bu kadarı pes yani
en azından kolu bacağı kırılsaydı bari
ben gerçketen sıkıldım vede izlemedim son bölümü
izlemek istemiyorum özetlerinden okuyup takip ediyorum artık

Yeşim karakteri zaten çok sinir bozucu ve yapışkan diziden çıkmasına kimse üzülmez herhalde. Hatta iyi bile olabilir. Hikaye başka yerlere gider belki. Yeşim ve çocuğu çoooook sıktı artık izlemiyorum diziyi.

49 bölüm ne iğrençti öyle ya toprak sanki dizide figüranmış gibi topu topu 3 yada 4 gösterdiler
çözemedim ben diziyi yine yönetmenleri değişmiş
foxda sanki lale devrine özen vemiyormuş gibi geliyor bana resmen alay ediyorlar 22:00 da başlıyor dizi ve reytingleri düşrüyor dizinin bide şu var senaristler hikaye yaamıyorlar galiba sıkıldık hep aynı şeyleri izlemekden dizininde düzeleceği yok o yüzden
50. bölümü şahsen izlemeyi düşünmüyorum.
zaten dizi benim için 49 bölümünde finalini çoktan yaptı bile

yok şekerim avşar yapımdan açıklama geldi
serenay sarıkaya diziden ayrılmıyor
oyunca kadrosu değişikliği yok sadece
yönetmen değişikliği var diye açıklama yapmışlar

Ay amanda aman cadoloz Yeşim şimdide güya melek oldu
aptal yerine koyuyorlar bu senaristler izleyiciyi

Ay şimdide toprağı saf dışı bıraktılar
Garibim kenardan kıyıl kıyıl bakıyor çok üzüldüm valla

Gerçekten sinir oldum bende Yeşim melek oldu, Necip Bey tekrar diğer kadına dönücek gibi ne saçma ya

Bu Necip'e hiç saygı duymucam artık, bi Zümrüt'e sarılır bi İkbal' kahvenizi özlemişim bilmem ne der. Kart zampara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…