Lale Devri Fox Tv

Bu Necip'e hiç saygı duymucam artık, bi Zümrüt'e sarılır bi İkbal' kahvenizi özlemişim bilmem ne der. Kart zampara.

Ay evet ya hem bal hem kaymak yiyim diyo ne saçma
Bide Kanlıca'ya yoğurt yemeye götüremedim diye üzülüyor ikbali
ne saçma amacı neki
acaba o ölen adam söyledi
necip beyin çıktı ya foyası meydana
İkbal'in gönlünü hoş tutmak içindir belkide

lale devri benim için dün finalini yaptı ve bitti.bu kadar saçmalığı izleyemem artık.
sanmıyorum hayatta bu kadar salak bir kadın yoktur ki, kocasını onda gözü olan, her fırsatı kollayan, yapmadığı şey kalmayan bir kadının yanında bıraksın

her bölüm aynı birbirinin tekrarı. toprak ayrı bir salak ,çınar ayrı bir salak.dizinin akıllısı yeşim ne istese oluyor elde ediyor.fırsatını bulup çınardan 2.çoçuğuda yaparsa şaşırmam

Son düzenleme:
Dün tekrarına bir göz gezdireyim dedim de
tam bir saçmalık olmus..

bu dizinin erkeklerine sinir oluyorum, necip biy çok hakyemez, dürüst dindar gibi ama kardeşinin karısıyla işi pişirmiş, şimdide hem "hasta olduğu için günayha girmemek için" karısını bırakmadğını söylüyor, hem onu kıskandığını söylüyor hem ötekine kur yapıyor, çınar zaten ayrı

bu arada bence yeşim gene oyun oynuyor sadece çınarı kazanmakk için

son iki bölümdür izlemiyorum çok sıkıldım artık hep aynı döngüden
bir iki gün öncede tv izlerken tesadüf fragmanda yeşim çınar kapıyı kapatıyor vede toprak çıkıyordu gördüm
ve bu diziyi izlemeyi dıraktığım için memnunum pişman olmadığımı anladım
demekki hala yeşimin sultanlığı toprağın salaklığı devam ediyor
ve artık merakta etmiyorum
bu diziyi toprak boşanmaktan vazgeçti çınarla mutlu oldu dedim ve bitirdim benim için öyle mutlu sonla bitmiş olsun dedim

senaristler yesim cinar yapicakmis kesinlemis vatana millete hayirli olsun benim icin dizi bitti

Bu dizinin senaristi kim merak ediyorum. Ben bile daha iyi bir senarya çıkarırdım. Ne kadar saçmalamışlar. Çınar-Lale, Çınar-Toprak, tekrar Çınar-Yeşim, herif damızlık gibi her kadından da bir çocuk peydah ediyor. Toprak da gebe kalırsa hiç şaşırmam

bende toprağa sinir oluyorum ne saf kız ,çok iyiniyetli ,kocasını bırakabiliyor

bu senaristler madem diziyi yeşim çınar yapacakları toprak karakterinin diziye neden dahil ettiler anlamıyorum ben ya ne kadar saçmalamaya başladılar.

Çınar-yeşim olacağı kesin miymiş ? Benim için de dizi bitti o zaman.Kötüler değil iyiler kazanmalıı

bu diziyi hala seyrettiğim için kendimi aptal gibi hissettim bugün. senaristlerin saçmalaması olarak değişsin dizinin ismi. bu çınar kadar karaktersiz erkek var mıdır acaba?

Spoiler ile burayada yazar mısın tüyoları merak ettim

buyur

spoiler

Toprak'ın kocasından sürpriz isteği bi bebekleri olması olacak ama Çınar bunca şeyin üstüne bu fikre sıcak bakmayacaktır.Toprak'a bak oğluma bile yeterince vakit ayıramazken bizim bebeğimizle nasıl ilgilenirim bende senden çocuğum olmasını istiyorum ama bunu ileride bir zamana bırakalım diyecekmiş ve Toprak çok bozulacakmış ve Çınar ve Toprak arasındaki ipler gerilecekmiş Çınar Toprak'ın giderek değişiip anlayışsız biri olduğunu düşünürken Yeşim'in değişimi onu etkileyecekmiş.. Bu sırada Yeşim ablasıyla ilgili gerçekleri öğrenecekmiş şok olacakmış! ve Çınar'a söyleyecekmiş Çınar İkbal Hanım'ın bu konuyu bilip ondan sakladığını öğrenince evi terkedecekmiş bi süre ortadan kaybolup en son Yeşim'in ve oğlunun yanında huzur bulacakmış ve Yeşim ve Çınar birbirlerine destek olacaklarmış ve bu sürede Yeşim ve Çınar arasında bi yakınlaşma olacakmış ilerki bölümlerde bunları izleyebilirmişiz set tüyosudur ALINTI

Ben Yeşim cok sevsem de yaptıklarını onaylamıyorum.. Toprak Cınar olsun istedim hep ama artık Topraktan iyice soğudum.
Yaptıkları tam bir saçmalık, saflık.. İtici geliyor bana.

Yeşim'e annelik cok yakıştı, keşke artık o tam anlamıyla iyi biri olsa..

Toprak kuaföre gidince, harbiden değişiklik yapıcak sandım.. İkbal, Toprak için bir içim su cok güzel olmus dediğinde afet gibi biri cıkıcak sandım saçı, makyajı ve kıyafetleriyle.
Yok ya Cınarın yanında yaşlı kalıyor, hayır yani biraz değişse tamam olacak güzel kız

Ama saflar kraliçesi böyle yapmaya devam ettikçe, Cınar onu kanka belliyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…