Lale Devri Fox Tv

Toprak'ı bende sevmeyenlerdenim,ama size yemin ediyorum geçen bölümde yaptığı hareketlere bir sinir oldum bir sinir oldum iyilik meleği sanki,sen kimsin de eski kocan hastalandı diye koşuyosun hastaneye üstüne masraflarıda ödüyorsun (az para değil ödediği miktarda,seni aldatmış biri için),taksiye attın adamı sen niye onunla gidiyosun hadi gittin içeri kadar niye götürüyosun bütün bunlar yetmemiş gibi ortalığı topluyo,çorpa pişiriyo felan hiç bir dizi bu kadar saçmalamamıştı.

Son düzenleme:
Tamam olunur da bu kadar da iyi olunmaz ki canım.Adam seni aldatmış bebeğinin ölümüne dolaylı da olsa sebep olmuş,bıçaklamış,sen hala ona yardım etme derdindesin.Etme kardeşim merak,bu kadar saf olma.Tamam iki haftada bir şöyle bir göz ucuyla bakıyorum ama hep aynı kısır döngü devam edip duruyor.

Toprak seni izlerken saflığından öldüresim geliyor safsalak bu kız harbiden :):):

Tiksindim iyice bu diziden
1 Aydır izlemiyorum ama fragmanı denk gelmişti
Nasılda saçmalamışlar nasıl da saçmalamışlar
Bence bitirmeliler artık

Tiksindim iyice bu diziden
1 Aydır izlemiyorum ama fragmanı denk gelmişti
Nasılda saçmalamışlar nasıl da saçmalamışlar
Bence bitirmeliler artık

hem lale devrinin hem de yer gök aşkın sıkı takipçisiydim. ama bu sezon iki diziden de nefret geldi artık fox u hiç açmıyorum bile. saçmalıklar abidesi resmen...

ben hayatımda bu kadar saçma bir dizi görmedim
önceden sever izlerdim,ama şimdi izlemiyorum

kim kocasından olan baka bir çocuğun annesine bu kadar ilgili davranır o çocuğa gider bakıcı gibi bakar
kocasına git onlard akal yardım et der allah aşkına
ve eski kocasının ne mal olduğunu bile bile onunla hala görüşür
ay yazarken bile yüreğim daraldı vallahi

çok saçma bir karakter yaratılmış
izleyenlere sabır versin allah

valla izlerken kıriz geçiriyorum hele son bölümlerde toprağın saflığı hat safada ya hiç m,i bişey anlamaz insan ya bişey yapıp kendini bu çırkeften kurtarması lazım ama nasıl olacak bilmem

hem lale devrinin hem de yer gök aşkın sıkı takipçisiydim. ama bu sezon iki diziden de nefret geldi artık fox u hiç açmıyorum bile. saçmalıklar abidesi resmen...
evet size katılıyorum fo kafayı yedi unutma beni artık bu kadarda bir insanın başına kötülükmü gelir diyorum deniz yıldızı keza öyle
lale devri desenn artık izleyemiyorum 3-4 haftadır fragmana bakıp haa toprağın saflığı devam ediyor diyorum yer gök aşk desenn ayrı sapıttıı fox diziyi uzatcam diye iyice arap saçına döndürdü

Aferin yeşime yaptı yapacağını ohhh iyi de yaptı bu toprak salağı ne zaman gidecek burdan harbiden deliriyorum saçamlıklarına ya ama yeşim başka seni seviyorummmmmmm ortakkkkkkkinşallah çınar en sonunda sana kalır

toprak az daha saf olursa dizide bir doktorun onun beynine bakması gerekcek

sırf dizi diye işte saçmalıyolar :)

bide dizilerde iyi kız olcam diye herkese iyi davranırlar sonra yerler ayarı

Dizi o kadar saçmalaştı ki yeni bölümün üzerine yorum yazan bile olmamış:)
bir insan toprak gibi salaklık derecesinde iyi niyetli olursa bu hayatta başına gelecek herşey müstehaktır bence.yeşimle sıtkı konuşurken kapının arkasına saklanmış,çınarı arayıp dinleteceğine ya da konuştuklarını kaydedeceğine salak salak duruyor,üstüne çınar arıyor birde meşgule düşürüyor.yeşimin evine gittiğin de de konuştuklarını gizlice kaydedebilirdi telefonuna çok mu zor yani,kaydı başlatsın kapıyı öyle çalsındı

ah cnm benim aynı şeyleri düşünmusuz ay kafayı yedim yani hele çınar saf toprak ondan saf biz onlardan daha saf onları izlemekle ama dayanamıyorum bakıyorum yine

Bu kızdan çınara yar olmaz toprak tam bir sümsük :):)en güzlei yeşim cadı madı ama fettan kız seviyorum bu kızı yaaaaaaaa

toprakçı olmakla beraber toprağın saf halleri beni çıldırtıyor.yeşimin yaptıklarıda aşırı geliyor bana.ikisinin ortası olsa.dizide en iyi taktiği erkekler konusunda zümrüt sultan uyguluyor.bir ara zehra vardı.çınarı evlendirmek istedikleri.orada yeşime demişti ya.bu kız çok saf bir şeyden haberi yok.olay çıkartırsan havalanır diye.en son bölümde de yeşimci değilim ama çok stratejik hareket ediyor.gene zümrüt hanım tavsiyesi ile.doğru ya da yanlış demiyorum.karıştırılmasın.tokadı iyi attı ama orada yeşimin dedikleride haklıydı.kanmasaydın.kanmamalıydı.

pazar günleri bakacak birşey olmadığından bende tekrarına bakıyorum...yoksa ne Toprak'ın saflığı,ne de Yeşim'in şeytanlığı......nede orta da dönen binbir türlü dolaplar çekilir doğrusu......

Son düzenleme:
[video=youtube;7hs2VrryEZw]http://www.youtube.com/watch?v=7hs2VrryEZw&feature=player_embedded[/video]

ayyyyyy toprak beni sinir ediyor bu kadarda olmaz iyice saçmalıyorlar çınarın annesi amcasıyla amcası hem eski kaynanayla yeşim hem çınarın çocuğunun teyzesi hem diğer çocuğun annesi toprak önceden eniştesini seviyordu resmen arapsaçı izlemek istemiyorum sinir olup kapatıyorum sonra merak edip başka dizide olmayınca yine açıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…