Lale Devri Fox Tv

sıtkı öldümü ki fragmanda toprak hapise giriyor... şimdi haksızken haklı duruma düştü o saf haliyle... ablası havvaya babasına teyzesine çekmemiş anlaşılan çınar da bi saf iki saf bulmuş birbirini ama yeşime helal olsun valla sevdiği adam için herşeyi yapıyor

bencede yeşim ne olursa olsun çınardan vazgeçmiyor kıs güzel istese başkalarını hayatına çoktan alırdı ama onun gözü çınardan başkasını görmüyorki kıyamam o güzel bacaklı kısa ya

bende pazar günü bir şey olmadığından izliyorum.yalnız yga da daha hareketli.aynı kişler yapıyorken bunuda daha hareketli bir dizi yapabilirler.biri sürekli taktik taktiklerleri anlamayanlar.aynı senaryo.

amaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn kızlar valla sadece ne olcağını merak ettiğim için izliyorum artık iyice saçmaladıı...
hep yeşimle zümrüt sultan kötülük yapıyorlar salak çınar hiç birşey anlamıyor... tam gerçekleri düşünüyor,toprağın suçsuz olduğunu anlıyor ama gidip salak salak yeşime anlatıyor yeşimde hoooooooooppppppp hemen çınarın aklına giriyor,kötü şeyler sokuyor aklına... tabii çınar saftiriği yeşimin gazına geliyor gene aklı karışıyor... tolgahan.ı çok beğeniyordum halaa beğeniyorum ama bu rolü dolayısıyla biraz gıcıklandım yaniiii

[video=dailymotion;xp7l7w]http://www.dailymotion.com/video/xp7l7w_lale-devri-64-bolum-fragman_shortfilms[/video]

bu bölümde her sahneye gül gül öldüm.zaten o yeşimin sıtkının evindeki halleri başlı başına komikti.hiç çalışmadan holding sahibi olup onla gününü gün eden.yalı almanın bile sorun olmayacağı bir kız sıtkının evindeki yiyeceklere ve örtüye kaldı.orada o kadar insan varken kimseye o basbas sesini duyuramadı.çınar olay yeri incelemenin bile bulamadığı resmen göze çarpan saçı buldu.okan gibi güçlü bir avuukat toprağı savunacakken haksız duruma düşürdü.nefsi müdafa denilen bir durum var.ne yani bu herif bana tecavüz etmeye kalktı dese hakim onu çıkartamayacak mı.serap hoca nasıl çıkıyor peki.o da kızına tecavüz edeni öldürmüş.necip beyin söyledikleri zaten başlı başına saçmaydı.yeşim kadar annelikte olamamış.yahu 2 şişe viski içip düğüne dalarak intihar eden kimdi.orada ölecek sadece yeşim miydi.ölmeseler bile o bebek sakat kalırdı.reyhanla ilgili ne yapmaya çalışıyorlar senaristler anlamış değilim.okana anlaşamadığımızdan boşandığımızı sanıyor dedi.öyle.kocası onu aldattığından okana gitti bu kadın.evliliğini kurtarmaya çalışmadı mı.şimdi ece namustan bahseder oldu.evet kadının yeni bir işiliksi var.yalnız iki kişiyi idare etmiyor kocası gibi.idare ettikleri kişiler kuzen asla değil.kadının evliliği sadece kağıt üzerinde kalmış.zaten asistanıyım deyip okanın sekreterini araması daha komikti.diyaloglara yuh dedim.reyhan hanım asistanına söylemeyecek mi.nerede olduğunu.okanın sekreterinin dediği gibi her zamanki yerlerindelerse...laubali tavırlarla konuşulmaz.sonuçta bir iş görüşmesi.artı reyhanın yeni aklına geldi.bu sıtkı.yeşimi tebrik eder gibi arkasından baktı.sonra okana toprak iyi mi dedi.kanunu bile değiştirdiler bu bölümde ne diyeğim vallaha bravo.yeşimin evdeki hallerinin dışında en komik sahneler tanınmamak için kapıya döndüklerri sahnelerdi.dr lar ve polislerle karşı karşıya geliyorlar.sanki kim oldukları bilinmiyor.onu bırak tüm ülke tanıyor.kapıya dönüp saklıyorlar kendilerini.yeşim ve çınar tüm ülkenin tanıdığı isimlerle aynı sayfada kocaman haber oluyorlar..başkaları belma diye kandırıyor.hasta bilgisi almak heleki polisin karıştığı bir durumda bu kadar kolay mı.asla verirmez.dizide denirdiği gibbi -dr ded ya özel durumdan ötürü- müsade ettim.asıl o zaman edilmez.

canım valla senin düşündüğün gibi düşünse senaristler dizi böyle iğrenç olmazdı... gerçekten artık tam bir fiyaskooooooooo

bu kim nan...........yoksa toprak bunumu sevecek.ayy şu toprakta adam öldürür ha.yer gök aşkta önce sıtkı sonra yusuf olmadı sonra çınar o da olmadı şimdide bu beyefendiyimi sevecek. nannnn bunun elinde erkek kalmıyor maşallah.

Korel cezayirli :))) yok kiz toprak bunu sevmicek bu adam topragi sevip bebegine babalik yapacak

kiz toprama laf yok

yeşimin kıyafetleri ne kadar komik değil mi? palyaço bile ondan hallice. hiç değilse palyaço olduğu belli. yeşimin ne olduğu bile belli değil. çok sinir oluyorum. zihniyete bak eniştesinden çocuk yaptı iğrenç yaratık

Gece gece bu yorumu gördüm o kadar iyi geldiki bana gülmekten öldüm
Gerçektn tam bi palyaço
Allah razı olsun beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün

Gece gece bu yorumu gördüm o kadar iyi geldiki bana gülmekten öldüm
Gerçektn tam bi palyaço
Allah razı olsun beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün

ayy evet gece gece nerden aklıma geldiyse. lale devrini taa geçmiş sayfalardan buldumda yazdım. kısmette sizi güldürmek varmış. bende çok güldüm

zaten bu dizinin adı Çınarın eşleri ve Çınarın çocukları olmalıydı adam çocuk saçıyo resmen ortalığa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…