Lale Devri Fox Tv

bir kaç bölüm sonra yeşim gelinik giyiyormuş

müstahak Toprağa.. adam o kadar yalvardı.
o gerizekalı eski kocası garabetine bile daha çok şans verdi.
şaşkın cillop gibi adamı bıraktı yeşimin kucaklarına...
ayrıca hangi kadın kendisinin namussuz hatırlanmasından hoşlanır ki..
ne ikbal hanıma ne de başkasına en ufak bir açıklama yapmadı...
bütün suçları kabul etmiş gibi oldu.
o annesi olacak gıcık da ortalığı karıştırıp toprağın hayatını mahvetti gitti havvaya şimdi onun da hayatını yerle bir eder yakındır.
yapıyor zaten ciyak ciyak bağırarak bişeyler de... Allahtan onu yer gök aşşk'ta herkes tanıyor :90:

Çok saçma,bütün mahalle toprağı merak ediyor,dedikodusunu yapıyor,kahvede kavga çıkıyor adını hatırlamıyorum o genç dayak yiyor falan.bi kere istanbulda kim kime dum duma,aynı apartmanda bile komşular ne halt ediyor haberdar değiliz,değil ki sağdaki soldaki binalar oooo kime ne.yani olaylar kırsal kesimde bir yerde geçse anlıycam,ya da şöyle 20sene öncesinde falan tamam da günümüz istanbulunda komşu evin namusu kimsenin umuru değil

Bende uyuz olduğum için kanalı değiştirdim
Evlendiler mi ne oldu?

diziyi sabırla inatla takip eden bir ben kaldım. bitti ne evet dedi ne hayır öyle bön bön baktı. fragmanda gösterdi evet evet bin kere evet diyo maymun gibi zıplaya zıplaya sanki bana mı öyle geldi ne ?

sana öle gelmedi aynen öle yaptı, o saate kadar yüzünden düşen bin parça evet derken nasıl... çok saçmaaaa...

diziyi sabırla inatla takip eden bir ben kaldım. bitti ne evet dedi ne hayır öyle bön bön baktı. fragmanda gösterdi evet evet bin kere evet diyo maymun gibi zıplaya zıplaya sanki bana mı öyle geldi ne ?

zeynocum o sabır ve inat bende de var ama ilk defa cumartesi akşamı kendimi tuttum ve diziyi izlmemedim biraz öncede interneten izlemdim.saçma bir bölümmüş sadece fazla birşey kaçırmamışım.
anlamadığım neden şu toprağın ağzına lafları tıkıyorlar. senorya ,y,ce saçmaladı ya güzelim aşk gitti yerine baldız enişte evliliği aldı çok üzüldüm aslında iyi bir çiftti toprak ve çınar reytinglerde iyi ama nedense senaristler yeşim çınar aşkı yapmak istiyorlar gibi geldi bana.
ah toprak ah bir konuşabilsen 2 yıldır hep sustu bu kız hiç mi gözü açılmadı hiçmi kendine güveni gelmedi.

benim de içim şişti...
kesin evlendiler çünkü fragmanda çınar yeşime bu formalite bir evlilik diyor.
şimdi toprak da o çocukla evlenir.
yeşimin oğlu lösemi muhtemelen...
lalenin ve kimsenin iliği tutmıycak.
Yeşim çınar yeni bir bebk yapalım diycek..
bunu yapmak için zamanlarının azaldığını öğrenecekler..
Toprağın kapısını çalacak yeşim o zaman...
tabi çınara haber etmiycekler...
saklıycaklar yine toprak salağı da buna göz yumacak falan falan ben size önümüzdeki 5 bölümün özetini geçtim.
Yani görünen köye klavuzluk ettim..

öbür sezonda yeşim çınarı reyhanın yeni sevgilisiyle aldatır..diziye toprağın ablası girer çınarda onunla olur birde ondan çocuğu olur..maşallah herkesten bir çocuğu var..

eski bölümleri hoşmuş ama o toprağı hiç sevmedim bu dizide...ne oyunculuğu var ne bişeyi...sadece bön bön bakıyo ve hep aynı ses tonuyla birşeyler geveliyo...senaristmi fırsat tanımıyor o mu yapamıyor anlamıyorum

öbür sezonda yeşim çınarı reyhanın yeni sevgilisiyle aldatır..diziye toprağın ablası girer çınarda onunla olur birde ondan çocuğu olur..maşallah herkesten bir çocuğu var..

bu kısım gerçek değildir herhalde değil mi? olur mu olur :)

Dizide kimin eli kimin cebinde belli değil. Kaç yaşında kadın kaynından cocuk sahibi oluyor, onun oğlu baldızıyla yatıyor, ondan da cocugu oluyor. Herkes birbirini aldatıyor sonra da gidip behzat ç rtük e şikayet ediliyor, adalet bu kadar işte benim güzel ülkemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…