Lale Devri Fox Tv

behzatcığıma ne olmuş çok küfrediyor diyemi şikayet edilmiş ?

bende diziyi inatla sabırla , sinir ola ola izlemeye devam ediyorum :)

tolgahan , nerdeyse 1 ay önce lale devrimde son sahnemi çektim herkese teşekkürler gibibi açıklama yapmıştı ama noldu şimdi bilmiyorum... çınar çıkarsa , yeşim sıtkıya aşık olur artık

Yeniden anlasmıslar, ayrılmayacakmıss

çınar başbakanın şu en az 3 çocuk lafını iyi benimsemiş

hadi o gencecik...necip beyle zümrütün nasıl çocukları oluyor o yaşta ya ? aldırdılar gerçi...kadında 3 çocuğuna çok iyi baktıda sanki 4.yü istiyordu senaristin kafasını merak ettim o kafa nasl bir kafa

Toprak la Ahmet nikahsız düğün yapınca ben bitecek herhalde bu sezon uzatmayacaklar diye düşündüm açıkçası..
Ama uzatmak isterlerse çok güzel uzatabileceklerini hepimiz tecrübe ettik.. Nasılsa mantık çerçevesi içinde durmuyorlar alabildiğine saçmalamak serbest.
Babası belli çocuğunu gidip başka bir adama baba dedirterek büyütmeyi göze alan Toprak'a buradan koca bir yuuuuhhh..
İçinde hep bir umut varmış... neye umut vardı sonsuza kadar seni bekleyeceğine kapına geleceğine dair mi?... Adamı her fırsatta kovdun, kovdurdun... Birara ben bile onu sevmediğini düşündüm.. Adam napsın kapında yattı be..
Sen öl onurundan (yeşimin dediği gibi) aman sakın kılını kıpırdatma.. sünepe...

Bir de cınar ceketini atsa hamile kalıyorlar

3 cocugu var 3üde baska kadınlardan

İffet bir bu iki hayatımda böyle saçma sapan diziler izlemedim

İzlemiyorum da gerçi bırakalı epey zaman oldu :)

Başrolü paylaştığı Serenay Sarıkaya’dan ayrılan Tolgahan Sayışman, şimdi diğer rol arkadaşı Selen Soyder ile birlikte... İlişkilerini saklama gereği duymayan sevgililer, çekimler biter bitmez tatil için Roma’ya gitti. Soyder, Aşk Çeşmesi ve Coliseum’da çektirdikleri fotoğrafları da önceki gün Twitter’a yükledi.

WuhUu serenay kudurmusturrr:)
Ama ben bu selen soyderi hicc ama hic begenmiyorum cok kaba geliyo banaa,yer gok asktaki havvada ayni sekilde hem boy hem yapili bi vucut cok kaba duruyo.

WuhUu serenay kudurmusturrr:)
Ama ben bu selen soyderi hicc ama hic begenmiyorum cok kaba geliyo banaa,yer gok asktaki havvada ayni sekilde hem boy hem yapili bi vucut cok kaba duruyo.

aa ben havvayı değil de toprakı beğeniyorum çok masum bir güzellik gibi geliyor bana..
ama herkes TV'de farklı artık ben anladım bunu..
bir de saç makyaj ve role göre de değişiyor..
geçenlerde şu öykü çelik'i bir yemek programında izledim sade nerdeyse hiç makyaj yok, hiç beğenmediğim o kız bana bir güzel göründü, bakmaya doyamadım.. dupduruydu...

allaah dizi gerçeğe dönüşüyor :) serenay artık daha güzel oynar rolünü :) özellikle toprağa çemkirme sahnelerini

Pisss Toprakk
Dizide de gercek hayattada aklını celdi cocugun
2 sindede serenayın elinden aldı tolgahanı

serenaya uyuz oluyordum,hem dizide hemde gercek hayatta,toprak ise hem dizide hemde gerçek hayatta gerçekten çok hanımefendi tolgaya çok yakıştırdım ben :) ama dizi artık bitsinnnnnnnnnnnnn yeter yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…