Dizide kimin eli kimin cebinde belli değil. Kaç yaşında kadın kaynından cocuk sahibi oluyor, onun oğlu baldızıyla yatıyor, ondan da cocugu oluyor. Herkes birbirini aldatıyor sonra da gidip behzat ç rtük e şikayet ediliyor, adalet bu kadar işte benim güzel ülkemde.
behzatcığıma ne olmuş çok küfrediyor diyemi şikayet edilmiş ?
bu senede final yapmiyorlar..onumuzdeki sezon devam edecekmis..
bende diziyi inatla sabırla , sinir ola ola izlemeye devam ediyorum :)
tolgahan , nerdeyse 1 ay önce lale devrimde son sahnemi çektim herkese teşekkürler gibibi açıklama yapmıştı ama noldu şimdi bilmiyorum... çınar çıkarsa , yeşim sıtkıya aşık olur artık
çınar başbakanın şu en az 3 çocuk lafını iyi benimsemiş
hadi o gencecik...necip beyle zümrütün nasıl çocukları oluyor o yaşta ya ? aldırdılar gerçi...kadında 3 çocuğuna çok iyi baktıda sanki 4.yü istiyordusenaristin kafasını merak ettim o kafa nasl bir kafa
benim de içim şişti...
kesin evlendiler çünkü fragmanda çınar yeşime bu formalite bir evlilik diyor.
şimdi toprak da o çocukla evlenir.
yeşimin oğlu lösemi muhtemelen...
lalenin ve kimsenin iliği tutmıycak.
Yeşim çınar yeni bir bebk yapalım diycek..
bunu yapmak için zamanlarının azaldığını öğrenecekler..
Toprağın kapısını çalacak yeşim o zaman...
tabi çınara haber etmiycekler...
saklıycaklar yine toprak salağı da buna göz yumacak falan falan ben size önümüzdeki 5 bölümün özetini geçtim.
Yani görünen köye klavuzluk ettim..
Başrolü paylaştığı Serenay Sarıkayadan ayrılan Tolgahan Sayışman, şimdi diğer rol arkadaşı Selen Soyder ile birlikte... İlişkilerini saklama gereği duymayan sevgililer, çekimler biter bitmez tatil için Romaya gitti. Soyder, Aşk Çeşmesi ve Coliseumda çektirdikleri fotoğrafları da önceki gün Twittera yükledi. Eki Görüntüle 442768
WuhUu serenay kudurmusturrr:)
Ama ben bu selen soyderi hicc ama hic begenmiyorum cok kaba geliyo banaa,yer gok asktaki havvada ayni sekilde hem boy hem yapili bi vucut cok kaba duruyo.
Pisss Toprakk
Dizide de gercek hayattada aklını celdi cocugun
2 sindede serenayın elinden aldı tolgahanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?