- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
zaten 1.5 yıldır doğru düzgün konuşmuyoruz hosgeldin iyi geceler vs. ayrı odalarda yatıyoruz iletişim neredeyse 0 durumda. Sadece boşanma konuları konusuluyor Son 10 gündür konuşmak zorundayim yani.Ayrılmak istediniz adamla daha az diyalog kurun bence, karınıza olur
Aynı evde misiniz hala?zaten 1.5 yıldır doğru düzgün konuşmuyoruz hosgeldin iyi geceler vs. ayrı odalarda yatıyoruz iletişim neredeyse 0 durumda. Sadece boşanma konuları konusuluyor Son 10 gündür konuşmak zorundayim yani.
evet aynı evdeyiz.Aynı evde misiniz hala?
Canım eğer kesin ayrılmak istiyorsan bir kere buna bi çözüm bul, aynı evde olmanızda kafanı karıştırabilirevet aynı evdeyiz.
Daha çok bitmesini istememesinin nedeni, her şeyi yolunda zannediyormus oysa ben en başından beri bak böyle olmuyor lütfen konuşalım diye çok çaba gösterdim. .Bence aranızdaki problemleri çözmek ,iliskinizi duzeltmek amaciyla değil senin kendine yeni,mutlu bir hayat kuramaman amacıyla boyle hareket ediyordur ....
kafam karışmıyor kesinlikle sadece tahammül kalmadigindan daha çok yipraniyorum .Evet ayri ev daha iyi olacak onu da teklif ettim kabul etti ancak okul başlayınca eve gelirsin bosanmayacagiz diyor .Canım eğer kesin ayrılmak istiyorsan bir kere buna bi çözüm bul, aynı evde olmanızda kafanı karıştırabilir
Belki sen de bu tecrübeden sonra boşanmak istemeyeceksin.kafam karışmıyor kesinlikle sadece tahammül kalmadigindan daha çok yipraniyorum .Evet ayri ev daha iyi olacak onu da teklif ettim kabul etti ancak okul başlayınca eve gelirsin bosanmayacagiz diyor .
Ona göre herşey yolunda olabilir ama o zaman ikinizin de halinizden hoşnut gozukmeniz gerekmez mi?Daha çok bitmesini istememesinin nedeni, her şeyi yolunda zannediyormus oysa ben en başından beri bak böyle olmuyor lütfen konuşalım diye çok çaba gösterdim. .
Çok entresan şimdiye kadar sesli sessiz cigliklarimi görmezden geldi yazık etti her şeye. .yok iyi olacağız diyor şaka gibi.Ona göre herşey yolunda olabilir ama o zaman ikinizin de halinizden hoşnut gozukmeniz gerekmez mi?
kesinlikle bu da aklıma geliyor kim hizmetçilik yapacak ve nafaka ve altınlari verecek.Aılesıyle yasamak ıstemıyor yada aulesı ıstemıyorsa yanında yenı bır duzen kurabılecek kadar becerıklı degılse ondan ayrılmıyordur sevgıden aşktan degıl
İyi edecek olsaydı önceden ederdi. Tamamen düzeninin bozulmasını istemediginden. Siz davayı açın. Şu kadar yıldır ayrı yatıyoruz şudur budur diye gerekçeleri belirtin. Biter bir şekilde o istemiyor diye devam etmez ya. Uzun sürer sadece yani sanırım. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir.Çok entresan şimdiye kadar sesli sessiz cigliklarimi görmezden geldi yazık etti her şeye. .yok iyi olacağız diyor şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?