- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Bir yer var denizi olan orada yazın kalacağım dedim tamam dedi eğer orada gözlerimin içi gülmeye baslarsa sen bana sensizligin ne kadar iyi geleceğini gör ve kabul et dedim boşanmayi tamam ama geçici o gözlerinin içinin gülmesi kolay değil dedi ..
zaten 1.5 yıldır doğru düzgün konuşmuyoruz hosgeldin iyi geceler vs. ayrı odalarda yatıyoruz iletişim neredeyse 0 durumda. Sadece boşanma konuları konusuluyor Son 10 gündür konuşmak zorundayim yani.
Yok çekişmeli açtım davayı ilk zamanlar tehditler hakaretler etrafimdaki insanları arayıp (bana ulasamadikca) hakaret etmeleri falan boşanma kararimda net durmami sağladı . Bu tarz hareketlere girmeseydi belki (bir kızım var) herşeye rağmen (şiddet ,hakaret ,küfür ,yalan ) evli kalabilmeyi aklımdan çok geçirdim ... Ara ara uyanıkken ,uyurken hala gitgellerim oluyor ... Severek evlenip ,severek ayrılmak zor . Bu sürecin bence her türlüsü zor ...boşandı mi peki ? Bu adam tamam davayı aç dedi... ertesi gün u dönüşü mahkemede karımı seviyorum derim dedi ya sabır ağzının ortasına carpacagim.
Ya uzuldum sana konulardan asinayim hakkinda hayirlisi olsunboşandı mi peki ? Bu adam tamam davayı aç dedi... ertesi gün u dönüşü mahkemede karımı seviyorum derim dedi ya sabır ağzının ortasına carpacagim.
Iyi dusunzaten 1.5 yıldır doğru düzgün konuşmuyoruz hosgeldin iyi geceler vs. ayrı odalarda yatıyoruz iletişim neredeyse 0 durumda. Sadece boşanma konuları konusuluyor Son 10 gündür konuşmak zorundayim yani.
Ciddi misin oh ne güzel olmuş umarım benim de en kisa sürede biter .Benim arkadaşım eşiyle anlaşmalı boşanacaktı dilekçe verdiler ama duruşmada erkek eşini sevdiğini söyledi boşanmak istemediğini zaman kazanmak istediğini söyledi ama boşadı hakim
bu adam yıllarca değişmedi ki şimdi değişsin ...onca şey yaşandı ben böyleyim değişmem dedi işine ne geldiyse yaniIyi dusun
Geri donersen duzelir mi?
Belki duzelir bilemedim
Sen daha iyi bilirsin.
Belki de duzelmez
Zor
benimde aklıma geliyor oyalama gibi ancak ben ona dedim sen ne yaparsan yap bu evlilik bitecek diye.Bu sadece oyalanma boşa zaman geçirme.
Direk açın davayı. Mutlaka ikna olacaktır..
Aklını başına alsa ne olur ben tükendim...smdi oncelikle dilerim ki kocan aklini basina toplar ve seni yeniden kazanr ve hersey duzelir. fakat duzelmeyecekse de adam bosanmiyorum dese ne olck. sen dava actiktn sonra. kendine hayat kurup ayri evde ayri bi hayat kurmayi planlasan bunu nasil engelleyecek
Aile terapistini teklif etmiştim kabul etmemisti ....ben kendi kendime debelendim durdum simdiye kadar...Aile terapisti ne gidin çok pişman olmus gibi gözüküyor ama bilemem. Bak benim bir arkadasım bosanıyordu nerdeyse. Aile terapisti ne gittiler ve şimdi o kadar mutlular ki. Maşallah. Bi dene en azından denemedim demezsin. Önceki konularını bilmiyorum belki düzelir belli olmaz sen bilirsin.
Malesef durumlar böyle canım ...Ya uzuldum sana konulardan asinayim hakkinda hayirlisi olsun
Erkeklerin bakis acisi kadinlar gibi degil simdiye kadar olani sozde blof kiz var arada nereye bosanacak calismiyor vsvs gibi almis olabilir,duzenin bozulacak olmasindan korkuyor olabilir is ciddiye binince dank etmis olabilir konusurken cok net bir sekilde sevginizin sayginizin kalmadigini cok mutsuz oldugunuzu ifade edebildiniz mi?Eger gercekten hissiyatiniz buysa algiladiginda kabul edecektir ancak diye dusunuyorum belliki algilayamamis simdiye kadar kim kendini istemeyen birinde israrci olur ki bir yerde oda kabul eder
Kurtarmak icin girisiminiz oldumu terapist bir muddet ayri kalip ozleme vs vs 1,5 yilda ev arkadasligi icin uzun bir sure duzeninin degisecek olmasindanda korkuyor olabilir
Birde nacizane tavsiyem is bakin bu sureclere girince olmayan yerlerden beklemediginiz insanlardan kosteklik soz konusuda olabiliyor Moralinizede iyi gelir
Hangi kapi hayirliysa o acilsin onunuzde
Malesef durumlar böyle canım ...
Evet canım ne kadar mutsuz olduğumu ayrılınca psikolojik olarak daha iyi olacağımi, onu sevmedigimi söyledim ama ben seni seviyorum dedi çıktı işin içinden ....hatta ya ölüm çıkacak bu evden ya da boşanmış bir kadın çıkacak dedim iyi olacak her şey dedi allahım kabus gibi...
Bu rahatlik bırakılır mi yemek çamaşır ütü vs ve artık dirdır etmeyen bir kadın var ağzı var dili yok umrumda değil sustum çünkü ....
Nafaka altınlar var hizmetçi de
var eee niye istesin ki boşanmayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?