- Konu Sahibi agresifkiz
-
bu tip konularda aklıma hemen şu geliyor, firavun un hayatı boyunca başı bile ağrımamış...
Nacizane tavsiyem şükredin böyle küçük şeylerle sınanıyorsunuz rabbim sizi unutmuyor,sesinizi duymak istiyor bol bol dua edin ona..ve
en küçük musibetten en büyüğüne günahlarıma kefaret olsun demeyi öğrenin..
Anlıyorum seni benim de başıma öyle şeyler geliyo ki 'bütün dünya bana karşı' diyorum..ama biraz da düşünce gücünün önemi var,kötüyü çağırma.kendini neye şartlarsan sana o geri gelir.iyi düşün iyi olsun derler ya,öyle.kendini şartlandırma böyle talihsizliklere.dilerim ilerde bugünleri hatırlar gülersin...
doğrudur olmuştur dediklerin ben yalan olduğunu düşünmüyorum hiç. bence de sürekli dua oku. okuduğun duaları da Allah kabul eder inşallah
Öncelikle herkese merhabalar.
Benimki dert mi kuruntu mu bilemiyorum ama inanın artık üstüme üstüme geliyorlar. Yaşama sevincim kalmadı vallahi. Kısaca ben size derdimden bahsedeyim. Ben hayatım boyunca zaten çok şanslı bir insan olmadım. Ama şu son 2-3 aydır tabiri caizse lanetlenmiş gibiyim. Bir insanın hiç mi işi rast gitmez elimi neye atsam resmen kurutuyorum evde bile dalga konusuyum artık. Şimdi diyeceksiniz ne gelmiş olabilir ki başına. Tabi ki Allaha şükür çok kötü bir şey gelmedi fiziksel olarak ama ruhsal olarak çöktüm diyebilirim.
Size birkaç başıma gelen şeyi de anlatayım. Artık yürürken bile başıma bir şey gelecek diye korkuyorum çünkü bunun en büyük nedeni şu, ben bu sene üniversiteye başladım Allahın izniyle hemde çok istediğim sevdiğim bölümdeyim. Okulun ikinci gününü düşünün yeni okul yeni arkadaşlar sadece bir basamaklı merdivene takılıp okulun bahçesinde düşüyorsunuz. Ki ben çok dikkatlı bir insanımdır ha insanlık halidir diyebilirsiniz ama hayatımda daha önce hiç düşmemiştim. O bende bir moral bozukluğu yarattı zaten. Sonra bir gün süslendim püslendim saçımı yaptım evden çıktım 5-10 dakika boyunca gittimki tatlı bir kuş tuvaletini yapacak benim saçımı buldu bir tek hemde tam tepeye kocaman. Yolun orta yerinde utanmasam ağlayacaktım valla. Geçen arkadaşlarımla bir cafeye gittik masaların üzeri camla kaplı yanımdaki masanın camı durup dururken üstelik kimse yokken bir anda resmen patladı yahu tuzla buz oldu herkes şaşırdı dedim kesin ben varım diye olmuştur o derece kafayı yedim artık. 5 gün önce çok isteyerek pikap aldım eve geldik ertesi gün açtım pikap bozuk çıktı tüm hevesim kaçtı servise yolladık. Ablamla hazırladığımız kısa film vardı bir tane onun son aşamasındayız videoları birleştiriyoruz ben bilgisayarı elime aldım tüm film gitti ben şok tabi kopyalanan videolar bir anda error verdi ben hemen bıraktım ablam aldı film resmen kaldığı yerden devam ediyor kopyalanmaya. Annemin telefonunu çok istiyordum iphone diye malum kadın en sonunda verdi bana takır takır çalışan telefon benim aldığım gün arızalandı. Okuldan yeni bir arkadaşım var sevgilisyle çok yakıştırıyorum onu başka bir ortak arkadaşımıza dedimki ne kadar yakışıyorlar sanki on senedir beraberler gibi dedim. İki saat sonra kız bize demesin mi ayrıldık !! Bir ayakkabı beğenirim numarası kalmaz çanta beğenirim yırtık çıkar.. Ve daha bunun gibi neler neler. Diyeceksinizki seninki psikolojik ya da abartıyorsun falan ama inanın öyle değil artık yoruldum vallahi kimin bedduasını aldım, birine kötü bir şey mi yaptım istemeden bilmiyorum.
Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum. Dün salavatı tefriciye okumaya başladım inşallah niyetim 4444 taneyide kendim okumak. Ağlayarak niyet ettim dün vallahi allahım inşallah duyar sesimi.
Derdimi burada birileriyle paylaşayım biraz rahatlıyayım en azından dedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
canım belki nazar vardır üzerinde,mesela evden çıkmadan ve her sabah kalktığında her akşam yatarken ayetel kürsi felak nas ihlas surelerini oku faydasını mutlaka görürsün ve kendini şartlama iyi düşün iyi olsun
1.Gençsin
2.Sağlıklısın
3.Dermansız hastalığın kaybettiğin bir uzvun yok
4.Üniversiteyi kazanmışsın
5.İstediğin sevdiğin bir bölümde okuyorsun
6.Arkadaşların var birlikte cafeye gidip beraber bir günü paylaşıyorsunuz.
7.Ailen,ablan,annen,vs. var
8.Çoğunun telefonu yokken senin ıphone un oluyor
9,10,11,........................................1500.......
Bak canım,sen kendini şartlandırmışsın.Senin ayağın takılmış okulda düşmüşsün,masanın camı kırılmış,telefon arıza yapmış,10 senedir çıkanlar ayrılma kararı almış,(1 günde ayrılınmaz)...sen herşeyi kendine maletmişsin.İnsanların başına neler neler geliyr.Ne büyük kazalar,ne acılar,ne kayıplar yaşıyor.Gereksiz yere kendini lanetli ilan edip kötü enerji toplama.Beyin bir süre sonra inanıyor psikolojide böyle bozuluyor.
Bilmiyorum astrolojiye inanir misiniz dun bir kanalda astrolog, bu donemde dikkatli olun kucuk kazalar dusme yaralanma kirik cikik gibi yasayabilirsiniz dedi ozellikle de elektrikli aletler prizler patlayabilir bozulabilir diye soyledi. Bir gezegenin etkismiymis adini unuttum da pazar gunu de gunes tutulmasi oldu ya bu tarz olaylar sikca basiniza gelebilir dedi.
Ben bir de suna inanirim bir sey basima geldiginde off yine mi beni buldu ne talihsizim diye dusunsem sonrasinda daha kotusu geliyor basima. Yani kendimize cekiyoruz olumsuzu aslinda. Ayrica yasadiginiz cok da buyuk sorunlar degil olur oyle su sitede sorsan yuzde doksanimizin basindan gecmistir boyle bir donem. Rahat ol dua et daha dikkatli davran.
birden aklıma zengin kız fakir oğlan geldi.. işin şakası tabi
mesela düşüncelerini de değiştir. kuş pisletti diyorsun ya devlet geliyor derler.. güzel şeylerin başlangıcıdır... masa çatladı diyorsun olur nazardır gibii...
bende düşerim bazen. bu gün de tökezledim mesela... bazen dalgınlıktan da olur... dikkat ettikçe daha çok şey gelir başınıza Allah korusun..
en önemliside bol bol dua et... yaşadığın aksilikler zaman zaman bizlerede oluyor, yanlız değilsin...
Hicri aylardan Safer ayına yaklaştık ve bu ayda 320.000 bela 1.kat semaya inermiş evden girip çıkarken Ayetel Kürsi okuyun ve aklınıza geldikçe Kevser,Felak,Nas,İhlas surelerini okuyun ve bol bol sadaka vermeye çalışın ve olumlu şeyleride düşünün hiç olumlu bir şey olmadımı? :)
Bu forumda bazi dertler cok komik dertsiz insan dertleri :) felak nas ayetel kursi oku kafanada takma kendine ugras bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?