Lanetli miyim ben neyim :(

Aynen öyle geldi mi üstüste geliyor zaten
İnşallah geçti gitti, çok teşekkür ederim :)

Ne şanssızlığı sen hayatta demek ki hiç gerçek şanssızlık görmemişsin sınanmamışsın hiçbirşeyle ki bunları böyle büyütüyorsun. N eşartlarda okuyanlar var, üniversiteye maddi zorluklar nedeniyle gidemeyen var, yiyecek ekmek bulamayan var. Bir de şöyle birşey vardır konunla ilgili olarak; kötü düşünme kötüyü çağırır sürekli ben şanssızım ben uğursuzum dersen gelir seni bılur anlattıklarında açıkçası abartı geldi ama dua okuyabilirsin felak nas duaları nazar göz dualarıdır içini ferah tut kötü düşünme ve asla şanssızım deme çevrene bak ve şükret.

Ben derdimi açıklarken de herşeyi açık açık yazdığımı düşünüyorum. Orada da dediğim gibi zaten halime şükreden bir insanım merak etmeyin söylediklerinizin hepsininde farkındayım ben sadece bu aralar şanssızlıkların üstüste geldiği bir dönemde olduğumu söyledim ve derdimi paylaşmak istedim.
Teşekkür ederim.

ilk olarak merhaba. bence abartmıyorsun haklısın benimde başıma bunlar gelse, bende bir şey olduğunu düşünürüm. bazen insan olabileceği en çöküntü haldedir. depresyonun dibine kadar inmiştir. kimse sesini duymuyor gibi hisseder. böyle zamanlarda, insanın başına bir şeyler gelebilir. (bu depresyon olayını senin için demiyorum) bazı şeylerden kastım açık konuşucam, başka varlıkların etkisi altına girer. yaşadım, biliyorum. bu yüzden ne kadar kötü enerjiyi üstüne çeksen o kadar dibe inersin. ne kadar dibe insen o kadar zor olur çıkması. ben intihar etmeyi düşündüğüm zaman, kafayı yememe ramak kala, inancımla çıktım o dipten. Arif Arslan'nın Esma Zikri diye bir kitabı var. 10 tl falan olması lazım. onu al, oku. orada çok güzel zikirler yazıyor. bir de bir önerim var. 786 tane besmele çekip dua et kendin için. bu yapılmış bir şey bende yapacağım. arif arslan anlatmıştı bir yakınının tayin olayı varmış, yapmış dua etmiş ve istediği olmuş. üstünde ki kötü bulutlar gitsin diye dua et. bu Esma zikirleri, sayıları çok ayrıntılı ve önemli şeyler.

ve benim senin için söyleyebileceğim son bir şey ; Allah bütün hayatım boyunca yar ve yardımcın olsun.

benimde bugünlerde herşey elimde kalıyor...

en basiti dün akşam mutfağın ışığını yakayım dedim ampul tuz buz oldu

ve ben nazara inanırım ...çünkü dün bir kız arkadaş iltifat edip duruyordu her yarım saatte bir ...

dualarla ve bilindik sirkeli su veya sofra tuzu ile bedeni ovmak ..negatifi alacaktır...

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.
O kitabı hemen alacağım o zaman, bildiğimiz 786 tane besmele çekiyoruz sonra duamızı ediyoruz.Bunuda yapacağım.
Çok teşekkür ederim.

Doğrudur nazara bende inanırım hele iltifatta aldıysanız
Bol bol dua etmek lazım.
Teşekkür ederim bu arada :)

Günlük hayatta herseye besmele ile basla..mesela evden cikinca besmele cek,okulun kapisindan girince de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…