ilk olarak merhaba. bence abartmıyorsun haklısın benimde başıma bunlar gelse, bende bir şey olduğunu düşünürüm. bazen insan olabileceği en çöküntü haldedir. depresyonun dibine kadar inmiştir. kimse sesini duymuyor gibi hisseder. böyle zamanlarda, insanın başına bir şeyler gelebilir. (bu depresyon olayını senin için demiyorum) bazı şeylerden kastım açık konuşucam, başka varlıkların etkisi altına girer. yaşadım, biliyorum. bu yüzden ne kadar kötü enerjiyi üstüne çeksen o kadar dibe inersin. ne kadar dibe insen o kadar zor olur çıkması. ben intihar etmeyi düşündüğüm zaman, kafayı yememe ramak kala, inancımla çıktım o dipten. Arif Arslan'nın Esma Zikri diye bir kitabı var. 10 tl falan olması lazım. onu al, oku. orada çok güzel zikirler yazıyor. bir de bir önerim var. 786 tane besmele çekip dua et kendin için. bu yapılmış bir şey bende yapacağım. arif arslan anlatmıştı bir yakınının tayin olayı varmış, yapmış dua etmiş ve istediği olmuş. üstünde ki kötü bulutlar gitsin diye dua et. bu Esma zikirleri, sayıları çok ayrıntılı ve önemli şeyler.
ve benim senin için söyleyebileceğim son bir şey ; Allah bütün hayatım boyunca yar ve yardımcın olsun.