Lazer Liposuction Ameliyatım

Arkadaşlar, doktorlarınız mı bilgilendirmiyor sizi yoksa siz mi ısrarla beni lazerlipo yapın diye baskı kuruyorsunuz bilmiyorum ama lütfen kilo fazlası olanlar lazerlipo yaptırmasın..Sonuç alamazsınız.
Kilo fazlasından kastım "şişman" kategorisinde olanlar..

Bu operasyon zayıflama operasyonu değil, kontur düzeltme olarak düşünün..Çıkıntıları törpülüyorlar bir nevi.

Kocaman bir karnı olan birine lazerlipo yapıldığı zaman, dümdüz gepgergin bir karın elbette çıkmayacak ortaya. Germe işlemi şart böyle durumlarda. Bu operasyondan önce de bilinen bir gerçek, hani operasyon sonrası ortaya çıkan bişey değil.
Biraz forumları araştırın lütfen bu konuyla ilgili, bir sürü insan deneyimini paylaştı.

Yaaa çok kötü bişey duydum bilmiyorum doğrumu çok üzüldüm Güner bey bugün kalp krizi geçirmişhastası olan arkadaşlar biliyorlardır belki diye buradan bir sorayım dedim.

Allah rahmet eylesin. Bende okudum. Şu an çok üzgünüm anlatamam. Allah ailesine sabır versin. Şok oldum.

Ay Allah rahmet eylesin ya

Esmeraldam ameliyat olacaktı sanırım ona bir de
Kısmet değilmiş ama inanın bugün içimde tüm gün sıkıntı vardı, sanki heran bi olumsuz bişey duyacakmışım gibi. Ağlamaklı gibiydim. Demekki doktorumun ölüm haberini alacakmışım. Allah ailesine yardımcı olsun minicik kızı vardı, beni en çok bu etkiliyor.

Ay çok üzüldüm ben ya
Allah geride kalanlarına sabır versin..

Nejdet beye haber verdim hemen..Toplantılardan hepsi birbirini tanıyor çünkü..
Çok üzüldü..Haberin doğruluğundan emin misin falan diye sordu hatta..Camia için büyük kayıp dedi..
Cidden güner beyin ameliyat sonuçlarının hep başarılı olduğunu okuduk burada..Lipo için konuşuyorum..

Mekanı cennet olsun tekrar

Amin evet mekani cennet olsun simdi lipo icin cok basarili bir doktordu ne yazikki kaybettik onu

slmlar. yazdıklarınızı okuyunca foruma üye olma ihtiyacı hissettim. Güner bey son operasyonunu bana yaptı ve o akşam kalp krizi geçirdi. beni asistanı sabah nasıl oldu diye aramış. ben geri dönüş yaptığımda güner beyin vefat ettiğini öğrendim. Çok üzücü bi durum benim için gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…