- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Yaaa çok kötü bişey duydum bilmiyorum doğrumu çok üzüldüm Güner bey bugün kalp krizi geçirmişhastası olan arkadaşlar biliyorlardır belki diye buradan bir sorayım dedim.
Allah rahmet eylesin. Bende okudum. Şu an çok üzgünüm anlatamam. Allah ailesine sabır versin. Şok oldum.
EvetNasıl ya? Ölmüş mü?
Kısmet değilmiş ama inanın bugün içimde tüm gün sıkıntı vardı, sanki heran bi olumsuz bişey duyacakmışım gibi. Ağlamaklı gibiydim. Demekki doktorumun ölüm haberini alacakmışım. Allah ailesine yardımcı olsun minicik kızı vardı, beni en çok bu etkiliyor.Ay Allah rahmet eylesin ya
Esmeraldam ameliyat olacaktı sanırım ona bir de
Kısmet değilmiş ama inanın bugün içimde tüm gün sıkıntı vardı, sanki heran bi olumsuz bişey duyacakmışım gibi. Ağlamaklı gibiydim. Demekki doktorumun ölüm haberini alacakmışım. Allah ailesine yardımcı olsun minicik kızı vardı, beni en çok bu etkiliyor.
Amin inşallahAy çok üzüldüm ben ya
Allah geride kalanlarına sabır versin..
Amin evet mekani cennet olsun simdi lipo icin cok basarili bir doktordu ne yazikki kaybettik onuNejdet beye haber verdim hemen..Toplantılardan hepsi birbirini tanıyor çünkü..
Çok üzüldü..Haberin doğruluğundan emin misin falan diye sordu hatta..Camia için büyük kayıp dedi..
Cidden güner beyin ameliyat sonuçlarının hep başarılı olduğunu okuduk burada..Lipo için konuşuyorum..
Mekanı cennet olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?