Lazer Liposuction Ameliyatım

Balık etli bir bayanım.Evet revizyona girdim ancak orada da aldığım sonuç sıfır.Karnımın bu kadar sıkı olduğunu algılamamış yok böyle bi dünya, ameliyattan sonra söylüyor bana ki zaten bütün vücudum sıkıdır.Ancak sayesinde artık şekilsiz bir göbek yapım var.

Merhaba,
Ben yeni üye oldum. Özellikle liposoction ile ilgili bir soru sormak istiyorum.

6 kasımda liposoction ve laser lipo oldum. simit bölgem ve bacaklarımdan. Aşırı derecede bacaklarımda ödem var. karnım biraz indi ama bacaklarım felaket. 2 seans oldu lenf drenaja giriyorum. ne olcak benim halim?

arzu unan
Geçmiş olsun canım,ilk zamanlar olabiliyor bu tarz sıkıntılar,bunlar geçici,sonu iyi olur inşallah:)

arkadaşlar dün geçirdiğim liposoction ile başka doktorla görüştüm. doktor kesinle yağlan duruyor tekrar olman lazım dedi. ben zaten fark ediyordum çok az göbeğim ufalmıştı. ama bacak aram olduğu gibi duruyor. pzt yaptırdığım dr görüşmeye gidecem tekrar. ne yapabilirim?

Gecmis olsun kimdi doktorunuz?

Cnm 10 kilo fazlam var basen ve bel lazer lipo düşünüyorum sence uygunmuyuk

Bir doktorla görüşmeniz gerek, vücut ve deri yapınızı biz bilemeyiz :)

6 kasımda liposoction ve laser lipo oldum. simit bölgem ve bacaklarımdan. Aşırı derecede bacaklarımda ödem var. karnım biraz indi ama bacaklarım felaket. 2 seans oldu lenf drenaja giriyorum. ne olcak benim halim?

O görüştüğünüz doktor her kimse halt etmiş. Daha operasyon olalı 1 ay olmuş ve bacak en zor ve ödemi en geç inen bölge.
Sakın 2. operasyonu şu dönemde geçirmek gibi bir hata yapmayın, en az 6 ay bekleyin, sonuç alamazsanız o zaman düşünürsünüz.

Neden ameliyat olduğun drdan farklı bir dra gittin ki canım ertesi gün?Doktorun bu şekilde yorum yapması bana pek etik gelmedi,bir günde nasıl böyle bir yorum yapılabilir ki?

_MedceziR_ dualarımdasın. Inşallah güzel haberlerle dönersin canım.

Canımsın, çok teşekkür ederim canım benim..

Arkadaşlar benim bu operasyonum ilkinden çok daha ağır geçti..1.5 lt saf yağ çekildi ama ameliyat sonrası yan etkileri çok ağır yaşadım/yaşıyorum..

İlkinde genel olmasına rağmen hiç mide bulantısı baş dönmesi, kanama, sızma gibi şeyler yaşamamıştım..2.5 lt çekilmişti.
Bu operasyonda hepsini en ağır haliyle yaşadım, neden oldu bilemiyorum..Doktorum çok ilgilendi ama o da anlam veremedi.

Belki okuyanlarınız bilir, 2 ay önce rahim ağzım alındı benim..Yaklaşık 25 dakikalık bir genel anestezi aldım..
Ardarda olduğundan mıdır nedir, ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum..Müthiş bir baş ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı var şuan..

Söylediklerine göre ameliyat esnasında kendimi çok kastığımdan dozu yüksek vermek zorunda kalmışlar..Yani genele kaymış sedasyon..Ben hiç bişey hatırlamıyorum tabi. (bu arada ben panikatağım, bu yazdıklarım sizi korkutmasın, büyük çoğunluk kolay geçiriyor operasyonu)

Doktorum devamlı telefon ediyor..Benim gidemeyeceğimi anlayıp ben gelip kontrol ve müdahale edeyim dedi..Bu kadar da düşünceli, ince bir adam..Ama ailemin haberi olmadığından kabul edemedim :)
Sabaha kadar bekleyeceğiz..

Şu an mithiş şişim haliyle..Ağrılarım var ama dayanılmayacak kadar değil..bir kaç güne geçer..

1 ay sonra fotoğraflayıp isteyenlere atacağım..Tanıdıklarıma veya aşina olduklarıma tabi.

Sizleri seviyorum, operasyonu olan, olmak isteyen herkese şimdiden gelmiş geçmiş olsun..Çok güzel sonuçları alırız umarım hepimiz..

Doktorum Nejdet Şişman, seni ve o fıstık eşin Gülçini de çok seviyorum

(Ameliyatta gülçinin bacaklarını takın bana diye sayıklayıp tüm ekibi koparmışım, siz anlayın nasıl bi fıstık olduğunu)

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun medcezirim. Neyseki atlattin. Iyikide hemen yazdin.

Anlam veremedim bu yaşadıklarına, çok sıkıntılı geçirdim diyosun, dr.ununda fikri yoksa belki psikolojikdir. Ama panik ataklılar böylemi oluyor dersin? Bendede panik atak var
Umarım yarına büyük sıkıntılarını atlatmış olursun.

Kesin psikolojik etki de var..Çünkü sedasyonla olacak diye çok tedirgindim, rahat girmedim..Bir gece öncesinden başladı stresten bulantı.
Panik atak varsa ve benim gibi ileri düzeydeyse genel olmanı tavsiye ederim canım..Yine de doktorunla karar ver tabi..

Bir de kanamam çok oldu..4-5 tane tampon değiştirmek zorunda kaldım ve hepsini kıpkırmızı çıkardım..
ilk ameliyatımda bırak kanamayı en ufak bir sızıntı bile olmamıştı.

Tabi o kanı gördükçe daha da olup fenalaştım..

Baş ağrım geçse, feci bi baş ağrısı var..Kaç tane ağrı kesici içtim, orada da damar yoluyla verdiler fayda etmedi.
Kanama durdu kısmen..Devamlı kontrol ediyorum..

Şimdilik oturup kalkarken ve özellikle klozete otururken sıkıntı çekiyorum..Tabi bacaklar olunca:)
ilkinde de oldu bu sıkıntılar..3 gün sonra normale döndü..

Sağolasın canım, inşallah sen de kesin karar verirsen çabucak atlatır ve istediğin sonuca ulaşırsın.

Ufff şu güzellik uğruna nelere katlanıyoruz biz yau.

Inşallah canım, sende yarın inşallah ağrım kalmadı diceksin.

Baş ağrısı niye yaptıkı acaba, yan etkilerinden biridir sanırım bide yüksek dozaj demişsin. Kanamada dışarı akması daha iyi diye biliyordum. Hayırlısı

Valla sorma..Evdeklerin haberi yok..Onlara göre safinazım, sorsan 40 kilo falanım
Annem duysa yemin ederim bayılır..Bizde hiç yoktur böyle şeyler..Yok estetikmiş yok botoksmuş bilmemneymiş..Psikolojik linçe uğrarım valla

Düşün bir de gizli saklı yapıyorum, ay fenalaştım dışarda falan diye girdim eve..Nasıl yatağa attığımı bilemedim kendimi.

Eve çıktınmı? Yanlızmısın?

Aynısını bende yaşıyorum, iki samimi arkadaşım var, bilen, sen daha nereni aldıracaksın, bize nedemeli, eşimse tek elime gelecek yer vardı onuda çektirmek istiyorsun diyor. Taktıkmı takıyoruz işte.

1 saat sonra çıktım eve ..Yalnız değilim canım, annem ve babam evde..O yüzden kat kat giyindim

Canım benim ciddi kötüydü..Kalındı yani..Unutturma bir ara sana öncesi sonrasını atayım özelden..Hatta bir bakayım pcye şimdi atayım..

_MedceziR_ Canım çok geçmiş olsun, sonunda olup bitti, iyi sonuçlarını alıp keyfini sürersin inşallah...Uzun süredir yazmasamda yorumlarını takip ediyorum....Lazer lipo'da en çok zorlayan yerler kollar ve bacaklarmış seninde sadece bacaklardı sanırım bir de o bölge en geç iyileşen yerler biraz sabır.....Bravo diyorum annene babana aynı evde olmana rağmen çaktırmadan durumu idare ediyorsun....Normalde sedasyon, genel anestesiden daha hafif oluyor ama derin sedasyon yapılmışsa böyle şeyler olabiliyor...Ben sedasyon la 3 kez ameliyat oldum ama ikincisinde çok ağır olmuştu benimde aynen anlattığın gibi mide bulantısı, birde aşırı yorgunluk bitkinlik olmuştu yarına bayağı hafifler merak etme...Benim lazer lipo ameliyatımda da kan sızıntısı epey olmuştu, 1-2 güne o da hafifler...Bazen ameliyat aynı olsa da böyle farklı durumlar yaşanabiliyor. Tekrardan çok geçmiş olsun, bol su içmeyi unutma, ödemler içinde ananas yersen iyi olur.

Peganumcum operasyon olmadan önce senden çok yardım almıştım..Çok teşekkürler her şey için..Ben de elimden geldiğinde yardım etmeye çalışıyorum süreç konusunda.

Bugün panik oldum biraz kanamayı görünce, ama durdu şükür..2. bacak operasyonu, sürece alışkınım normalde ama dediğim gibi bu çok sıkıntılı geçti/geçiyor..Bakalım 1-2 güne kadar dediğin gibi rahatlayacağımı düşünüyorum.

Ananas yiyicem ve maydonoz suyu içicem her gün, ilkinde epey faydası olmuştu..tuzu da tamamen kesmeyi düşünüyorum şu dönemde.

Çok teşekkür ediyorum tekrar

_MedceziR_ katılıyorum sana. PEGANUM bana çok ama çok yardım etti, hatta psikoloğum oldu burda. Allah senden razı olsun, sendende medcezirim.

Bugün nasılsın, baş ağrın gittimi hiç olmazsa. Kanaman durduğuna sevindim. Artık bildiğin sürece geçersin inşallah.

Geçmiş olsun _MedceziR_ Allahım şifa versin biran önce canım...
Bende varis ameliyaytını belden aşşagı uyuşturularak olmuştum.O lanet ilaç kokunç baş ağrısı yapmıştı bana.Sürekli karanlık bir yerde sırtüstü yatarak geçirdim.Bol bol su içtim vücuttan atmak için o ilacı...
Sende çok su iç,dikkat et kendine canım..Çok geçmiş olsun tekrardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…